Oscar: kik az esélyesek?
2012. szeptember 30. 21:56
Sorry ,hogy még egyszer írok de mi a shit ez a "Jennifer Lawrence mégtúl fiatal..." meg "Olyan biztos ,hogy nem kap díjat ahogy itt ülök"
Hát ti sem vagytok normálisak (mintha én az lennék) de most komolyan ennyire nem lehettek vakok ?
Hát ti sem vagytok normálisak (mintha én az lennék) de most komolyan ennyire nem lehettek vakok ?
2012. szeptember 30. 22:25
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (coney island queen. @ 2012.09.30. 21:56)
Sorry ,hogy még egyszer írok de mi a shit ez a "Jennifer Lawrence mégtúl fiatal..." meg "Olyan biztos ,hogy nem kap díjat ahogy itt ülök"
Te csak ülj nyugodtan, és várd ki a végét. Én is azt teszem.
Mindenesetre óva intlek téged és bárki mást, hogy túl komolyan vegye ezeket a tippeket. Még rengeteg olyan film van, amit szinte senki sem látott, úgyhogy lesznek még itt meglepetések. Emellett van egy olyan sejtésem, hogy lesz még Anne Hathaway-ből főszereplő kategória.
Persze a "Jen túl fiatal" érv mögött van igazság, valóban ritka az, hogy ilyen fiatalon valaki főszereplői kategóriában díjat kapjon. Viszont van néhány tény, amiről úgy érzem, sokan elfeledkeznek:
-a színészek korát inkább a férfi főszereplői kategóriában veszik komolyan, ahol a legfiatalabb díjazott Adrien Brody 29 évesen nyert Oscart. A nőknél van Jennél fiatalabb győztes is.
-az Akadémiának szokása figyelembe venni a színészek év közbeni teljesítményeit is. Az éhezőket lehet lelegyinteni, de a film kasszasiker mellett kitűnő kritikai fogadtatásban részesült. Lawrence-t konkrétan agyonajnározták.
-az Akadémia számításba veszi azt is, hogy ha valaki már korábban jelölt volt.
-ha jelölik, ő lesz az egyetlen, akit 22 évesen már kétszer jelöltek a kategóriájában.
Ismétlem, bárkit is óva intek attól, hogy komolyan vegye a találgatásokat főként ilyen korai szakaszban, de az igazság az, hogy badarság kilőni Jennifert mint potenciális nyertest.
2012. november 17. 09:48
|
|
pillango55visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 356 Csatolások: 0 Azonosító: 176513 offline
|
Hol van JD.?:cccc
2012. november 17. 21:27
|
|
Mirjánafantaszta |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.29. Hozzászólás: 1045 Csatolások: 4303 Azonosító: 35778 offline
|
A nők közül legjobb színésznő mellékszerepben díjat én Anne Hathaway-nak adnám a Les Miserables-ért. Nagyon megdolgozott a szerepért, még egy csomót fogyott is. Tehetséges színésznő. A férfiak közül pedig Hugh Jackmannak, ugyancsak a Les Miserables-ben való szerepéért. Szorítok nekik!
2012. december 22. 22:47
|
|
szmarianna1993új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.17. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 110359 offline
|
Leonardo DiCaprio és Naomi Watts
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: