Demi Lovato koppintja Hayley Williamst?
2012. szeptember 21. 21:45
Ez butaság (: Sok sztárnak van hasonló képe! (:
2012. szeptember 21. 21:47
|
|
LondonGirl22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 95 Csatolások: 4 Azonosító: 183780 offline
|
Nem is másolja le .... amúgy meg mért lenne baj.hisz a kedvence a Paramore
2012. szeptember 21. 22:53
|
|
vampiredadavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 155082 offline
|
Pff...Ez mekkora h*lyeség hogy koppint... XDD Szerintem Deminek egyéni stílusa van ami nagyon cool én így Imádom$$ ♥.♥
2012. szeptember 21. 23:07
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
Ez hülyeség..lehet h vmi tényleg hasonlit de akkor is mi van?!
2012. szeptember 21. 23:21
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Na ne! Ezt ne! Deminek egyedi stílusa van, egyedülálló, ő nem koppint senkit, külön véleménye van és egy értékes lány, nem egy olyan, aki mást majmol...!!!
2012. szeptember 22. 00:52
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Jó, lehet vannak hasonlóságok, de akár véletlen is lehet...
2012. szeptember 22. 07:46
Ha egy százast kapnék minden cikkért, fórumtémáért vagy youtube videóért amit ezzel a témával kapcsolatosan láttam, meglehetősen vagyonos személy lennék. A véleményem pedig 2008 óta nem változott, mikor az ilyesfajta pletykák elkezdtek szállingózni az interneten.
A Riot! albumborítóját és a Don't Forget-et is a No Doubt "Rock Steady" című albumának a borítója ihlette, ezért hasonlítanak. Azt meg, hogy mind a ketten közismert pózokat és arcokat szokták vágni fotókon, még nem lehet másolási alapnak venni. Persze, ha Demi valóban szánt szándékkal utánozza Hayley-t (utánozta, ezek a képek már ezer évesek, fogalmam sincs mégis miért lett publikálva ez a cikk), én végülis nem hibáztatom, hisz Hayley fantasztikus énekesnő és nagyon rendes lány.
A Riot! albumborítóját és a Don't Forget-et is a No Doubt "Rock Steady" című albumának a borítója ihlette, ezért hasonlítanak. Azt meg, hogy mind a ketten közismert pózokat és arcokat szokták vágni fotókon, még nem lehet másolási alapnak venni. Persze, ha Demi valóban szánt szándékkal utánozza Hayley-t (utánozta, ezek a képek már ezer évesek, fogalmam sincs mégis miért lett publikálva ez a cikk), én végülis nem hibáztatom, hisz Hayley fantasztikus énekesnő és nagyon rendes lány.
2012. szeptember 22. 10:07
Szerintem ezek szimpla gesztusok hisz sokan azt utánnozzák akik tisztelnek és az utánzás a legkedvesebb gesztus vagyis hasonlóó.
2012. szeptember 22. 11:32
Ezek jóval régebbi képek, szóval nem tudom miért most írják ezt a cikket. Régebben talán másolt róla valamit, na de most..
1 felhasználónak tetszik:
num1Kolosszus
2012. szeptember 22. 12:56
|
|
NiceandCute☽ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1345 Csatolások: 3585 Azonosító: 137967 offline
|
Egyébként ez rengeteg sztárnál előfordult, például Zendaya Coleman-nak több fotósorozatos képe hasonlít Miley vagy Demi régebbi képeire, és még rengeteg példát mondhatnék. Valószínűleg tényleg az lehet, hogy a grafikusok és a fotósok tehetnek róla, vagy a sztárok így fejezik ki a tiszteletüket a példaképük iránt. Mint ahogy Demi nagy rajongója Kelly Clarksonnak is, és sok hasonlóságot fedeztem fel Demi öltözködésében köztük de szerintem ebben nincs semmi rossz mert a stílusa teljesen más.
2012. szeptember 22. 14:51
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
ja persze a sorozatban meg csak úgy volt hajlandó szerepelni, ha Hayley-nek hívták a karakterét... valószínűleg...
2012. szeptember 22. 17:17
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Ez mekkora hülyeség,bár jó nevettem rajta
2012. szeptember 22. 19:14
istenem
attól még ha valaki ugyanazt csinálja nem utánoz senkit : elmegyek WC-re utánam meg megy a tesóm na akk ő is utánoz? xd
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.