VV Giginek elege lett az ismertségből
2012. szeptember 21. 17:14
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Amilyen agybeteg volt nem is vagyok rá kíváncsi
Különben is milyen ismertség??? Nem is hallok róla egy jó ideje..
2012. szeptember 21. 17:21
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
tényleg elég fárasztó lehet, de akkormit mondjaka a világsztárok akiket akárhol vannak felismerik? gigi kimegy amerikába és azt se tudják ki az
(és most még nagyot mondtam mert szerintem még szlovákiába sem, már aki nem magyar xd)
2012. szeptember 21. 17:30
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Egy ideig jó és élvezni is lehet, de aztán elég idegesítő lesz és már inkább kiszállnánk ebből
megértem..
2012. szeptember 21. 17:54
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
Ennek elege lett az ismeretségtől?! Ez soha az életben nem is volt ismert!
2012. szeptember 21. 18:27
EZ AZTÁN A DRÁMAI BEJELENTÉS!!!HU MINDJÁRT LEMEGYEK HIDBA.KIT ÉRDEKEL.EDDIG SEM VOLT HU DE NAGY CELEB
2012. szeptember 21. 20:24
Hát ezek után már biztosan, hogy rosszul alszom az este.
2012. szeptember 21. 20:34
|
|
Andee McDannovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.16. Hozzászólás: 159 Csatolások: 138 Azonosító: 180561 offline
|
Idézet (Zsike71 @ 2012.09.21. 09:14)
Végre egy VV-s aki nem érzi magát sztárnak mert nem is azok.Okos lány azt kívánom legyen boldog!!
Ugye ezt nem gondoltad komolyan? Egyáltalán nem okos. Sőt! Egy üresfejű lány, aki rámászik a pasikra. Amikor a villába bement testvérével...utána Jerzy is, nagyon sajnáltam, hogy beleesett ebbe az üresfejű libába. De hála Isten rájött arra, hogy átverte a fejét (Gigi). Nekem egyébként a srácok közül Jerzy volt nagyon szimpatikus.
2012. szeptember 21. 21:06
Akkor törölni is lehet az adatlapját xD
Hála Istennek, legalább egynek eszébe jutott a visszavonulás. Isten adja, hogy a többi is visszavonuljon
Hála Istennek, legalább egynek eszébe jutott a visszavonulás. Isten adja, hogy a többi is visszavonuljon
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: