A főszereplők szívesen elvállalnák egy újabb rész készítését, bár egyelőre saját projektjeikre koncentrálnak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Van esély a Sherlock Holmes folytatására
2012. szeptember 20. 22:51
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
2012. szeptember 21. 02:35
|
|
Niloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.05. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 92268 offline
|
Szeretném is meg nem is. Jude és Rob is fantasztikus színészek és szívesen látnám őket ismét együtt a vásznon, főleg a mesterdetektív és a Jó Doktor bőrében, de megvan rá az esély, hogy hatalmas pofára esés lenne az egész.
A Guy Ritchie féle verzió inkább nevezhető egy jól megkomponált akciófilmnek rengeteg robbanással és mozgalmasabbnál mozgalmasabb jelenetekkel, mint kriminek, ami ugye a Doyle-féle kánon valójában. Nem biztos, hogy a nép vevő lenne egy újabb hasonló feldolgozásra.
Habár imádom és akármikor képes lennék ismételten megnézni ezt a két részt, nekem Sherlock egy tanácsadó- magándetektív, aki valóban mestere sokféle harcművészetnek, de inkább az elméje élesebb mint a kése...
Lehet, hogy elég volt. A második rész pont úgy ért véget, hogy kellő mennyiségű lezárást nyújtott és bőven elég sajgást a rajongó szívnek a nyitottsága miatt.
Habár szinte ugyanúgy ért véget, mint a BBC sorozat verziója, a modern kori Sherlock befejezésében sokkal több a potencia. (az szerencsére folytatódik is)
Persze ez csak az én véleményem. biztos vagyok benne, hogyha megjelenne pár éven belül a mozikban a 3. rész,premier vetítésen nézném meg, mint az előzőket.XD RDJ(L) ( képes voltam megnézni a 90-es évek előtt készült filmjeit és szent ég, azok vmi borzalmasak:D)
A Guy Ritchie féle verzió inkább nevezhető egy jól megkomponált akciófilmnek rengeteg robbanással és mozgalmasabbnál mozgalmasabb jelenetekkel, mint kriminek, ami ugye a Doyle-féle kánon valójában. Nem biztos, hogy a nép vevő lenne egy újabb hasonló feldolgozásra.
Habár imádom és akármikor képes lennék ismételten megnézni ezt a két részt, nekem Sherlock egy tanácsadó- magándetektív, aki valóban mestere sokféle harcművészetnek, de inkább az elméje élesebb mint a kése...
Lehet, hogy elég volt. A második rész pont úgy ért véget, hogy kellő mennyiségű lezárást nyújtott és bőven elég sajgást a rajongó szívnek a nyitottsága miatt.
Habár szinte ugyanúgy ért véget, mint a BBC sorozat verziója, a modern kori Sherlock befejezésében sokkal több a potencia. (az szerencsére folytatódik is)
Persze ez csak az én véleményem. biztos vagyok benne, hogyha megjelenne pár éven belül a mozikban a 3. rész,premier vetítésen nézném meg, mint az előzőket.XD RDJ(L) ( képes voltam megnézni a 90-es évek előtt készült filmjeit és szent ég, azok vmi borzalmasak:D)
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. szeptember 21. 06:30
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Mi a fészkes fenének?
A második is rossz lett, ráadásul rávették Noomit hogy a nevét adja ahhoz a maszlaghoz. No. Stop. Amúgy is elég sok a Sherlock Holmes adaptáció (szerintem). Modern időkben játszódó, sorozat, így meg úgy, elég volt. Visszasírom a Jeremy féle sorozatot és számomra manapság csak egyféle SH létezik, az pedig a BBC-s féle. Nincs szükség több Sherlock Holmes filmre és a CBS-es sorozatra sem mert abban kérem szépen mindenki ott van csak Sherlock Holmes nincs. Az Elementary-ban egy Monk/Mentalista karaktert látok. A pasas helyes de nem Sherlock.
Éljen Jeremy és Benedict.
2012. szeptember 21. 06:37
|
|
Zsozsi13maybe I'm the side of angel... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.21. Hozzászólás: 1197 Csatolások: 32 Azonosító: 153514 offline
|
Én nagyon szeretem az első és a második részt is úgyhogy hajrá!Inkább ebből legyen folytatás ne az ilyen Titanic meg hasonlók, amikben először rengeteg képzelőerő aztán meg lószar már elnézést a kifejezésért!Hallottam a második részéről és valami katasztrófa!!!Semmi köze az eredeti filmhez!Ebben legalább van kaland akció és még talán a szereplők is megmaradnának!
2012. szeptember 21. 11:17
|
|
fikuszkukiszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.02. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 168361 offline
|
Nem lenne rossz, ott kéne folytatni, ahol az első abbamaradt. A második rész története pont az utolsó a sorban
, Moriarty még más sztorikban is főszereplő...
2012. szeptember 21. 12:53
Személy szerint örülnék a folytatásnak. Guy Richie zseniális rendező. Minden filmjét szeretm. Nekem tetszett az Árnyjáték is, még akkor is, ha szerintem sem karcolta meg az első rész csavarait, történetét.
2012. szeptember 21. 14:00
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Júj remélem lesz még rengeteg rész!!! Nagyon imádtam az előző 2 részt, meg a színészeket is benne
De ha Robert van benne akkor csak jó lehet
Jajjjj remélem jól döntenek és lesz!!!!
2012. szeptember 21. 14:13
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Én inkább megnézem 10 Sherlock részt,mint,hogy valami romantikus-nyáladzó vackot nézzek.Már bocsánat.
Amúgy az igaz,hogy az első rész sokkal jobb volt,de a második se volt olyan rossz,mint amennyire leadjátok.Különben is Jude és Robert nagyon jó színészek.
Amúgy az igaz,hogy az első rész sokkal jobb volt,de a második se volt olyan rossz,mint amennyire leadjátok.Különben is Jude és Robert nagyon jó színészek.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. szeptember 21. 17:23
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Ójeee Lucy (áliász dr Watson :'3) a kalandjaink folytatódnak! :'DD
2012. szeptember 21. 17:25
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
PinkPoison drága Serlok holmsz ügynöök bizony mi sose adjuk fel!:'D (y)
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.