Paris Hilton gusztustalannak tartja a meleg férfiakat
2012. szeptember 21. 09:01
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (dorii_TVD @ 2012.09.20. 22:55)
Adam Lambert-öt meg "szereti". Akkor most hogy is van ez? :'D
Úgy, hogy azt sem tudja mit hazudozik össze-vissza
Nevetséges ez a nő, másokat ítél el
2012. szeptember 21. 09:44
|
BubuMaci6277új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 182131 offline
|
Idézet (PinkBarbie @ 2012.09.20. 22:22)
Igaza van. Én sem szeretem Paris-t, de teljesen egyetértek vele!
Ugye csak rosszul értelmezem a megjegyzésedet?
2012. szeptember 21. 10:07
Hülye liba, szerintem az agyába szállt a pénz >.<
2012. szeptember 21. 10:16
Nem azt nyilatkozta, hogy gusztustalanok... Én személy szerint teszek rájuk, ha engem békén hagynak és nem nyíltan művelik azt amit, akkor éljenek, mint hal a vízben.
2012. szeptember 21. 10:33
|
|
VicaUnaMileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.04. Hozzászólás: 310 Csatolások: 1 Azonosító: 146608 offline
|
Szerintem Ő a gusztustalan...
2012. szeptember 21. 10:35
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Az a legérdekesebb, hogy a kiszivárgás után két órával tweetelt Adamnek, hogy "jaj, drága, ilyen meg olyan csodálatos vagy és elképesztően nézel ki". Vajon miért?
Undorító ez a nő.
--
hahaha, most néztem fel a twitterére. Szegény, nagyon kétségbeesett... Arrol csiripel, hogy imádja David Bowie-t, és higgyük el, nagyon sajnálja a félreértést, továbbá meleg modellek képét RTzte be. Még megsajnálom.
Paristől nagyon nem volt okos lépés, mert a meleg társadalom a fő támogatója. Lehet, hogy ezek után kétszer kell felvennie egy ruhát :S
--
hahaha, most néztem fel a twitterére. Szegény, nagyon kétségbeesett... Arrol csiripel, hogy imádja David Bowie-t, és higgyük el, nagyon sajnálja a félreértést, továbbá meleg modellek képét RTzte be. Még megsajnálom.
Paristől nagyon nem volt okos lépés, mert a meleg társadalom a fő támogatója. Lehet, hogy ezek után kétszer kell felvennie egy ruhát :S
2012. szeptember 21. 11:25
|
|
BieneMajavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 121 Csatolások: 1 Azonosító: 184028 offline
|
2012. szeptember 21. 11:34
|
|
nora roseGŁΛMβΣЯƬ ❤ Echelon ·o. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 1574 Csatolások: 25 Azonosító: 137667 offline
|
Kétszínű egy nőszemély, azt eddig is tudtam..., de Istenem! Kavar össze-vissza mindent. Annyira okos.
Utána meg jön a magyarázkodás, persze szokás szerint.
Soha nem lesz több egy .. celebnél, aki mindig magára akarja vonni a figyelmet valamilyen baromsággal.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2012. szeptember 21. 12:04
|
|
happyhohaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.31. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 26439 offline
|
Ezt nem nagyon értem. Miért lenne baja a melegekkel, ha eleve abban a bizonyos taxiban a meleg barátjával beszélgetett? Valóban tapintatlan/buta dolgot mondott, de szerintem ettől még nem lesz "meleg-gyűlölő". Amúgy nem bírom ezt a csajt, de elég gáz, hogy a taxisofőr felvette a magánbeszélgetését...
2012. szeptember 21. 12:12
|
|
EdinaGlambertúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.01. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 176925 offline
|
Na, Adamnek se lesz többet a barátja... Ez eléggé felháborító kijelentés, igaz, soga nem kedveltem Parist, úgyhogy már meg se lepődök.
2012. szeptember 21. 12:23
MOár nem azért, de itt hol mondta, hogy gusztustalanok? Az már csak a cikkíró kitalációja? Amúgy meg, ha egy MELEG barátjával beszélgetett, akár csak húzhatta is az agyát... őszintén, mindenki szokta húzni a barátai agyát, vagy oltani, mindezt persze nem komolyan... imádom a buta emberek
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.