Bolondos klippel jelentkezett a One Direction
2012. szeptember 21. 07:26
|
|
FaithandHopeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 182079 offline
|
Hali!
Nekem nagyon tetszik, meg minden, szerintem jó klip, dal lett.
)
Láttam a sok komment-ellenkommentet, és fölidegesített. Mindenkinek lehet véleménye nem? Aki azt mondta, hogy "menjenek innen az antik" annak nincs igaza
Állítólag mindenki megmondhatja a véleményét.....és azért, mert nem egyezik a sajátoddal még nem kell elítélni...
Ha nem szereti a One Direction akkor már nem is ember?
Itt egyesek úgy beszélnek a másikkal, hogy az felháborító komolyan...először viselkedni tanulnátok meg, meg persze helyesen írni aztán úgy szidjátok egymást ahogy akarjátok, de légyszi, ne itt!
Valami középutat találjanak már az antik és a fanok....
))
És én is Directioner vagyok, de sosem szidtam még olyat aki nem szereti őket...nem vagyunk egyformák és ez a szép az egészbe
)
Puszi, Faith<3
Nekem nagyon tetszik, meg minden, szerintem jó klip, dal lett.
Láttam a sok komment-ellenkommentet, és fölidegesített. Mindenkinek lehet véleménye nem? Aki azt mondta, hogy "menjenek innen az antik" annak nincs igaza
Ha nem szereti a One Direction akkor már nem is ember?
Itt egyesek úgy beszélnek a másikkal, hogy az felháborító komolyan...először viselkedni tanulnátok meg, meg persze helyesen írni aztán úgy szidjátok egymást ahogy akarjátok, de légyszi, ne itt!
Valami középutat találjanak már az antik és a fanok....
És én is Directioner vagyok, de sosem szidtam még olyat aki nem szereti őket...nem vagyunk egyformák és ez a szép az egészbe
Puszi, Faith<3
2012. szeptember 21. 07:34
|
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline
|
Idézet (Vivyy22 @ 2012.09.20. 21:30)
Beckie és puppymore.L,én személy szerint csak azért kattintottam ide,mert már nem tudok mit kezdeni magammal,és valami sz*rt kell már hallgatnom,hogy levezessem a stresszt,így estefelé.
Most őszintén; mit lehet ezekben és a zenéjükben szeretni?Tehetségük egyenlő a nullával,hangjuk nincs,kinézetükről inkább nem is írnék.Nem értelek titeket,dájreksünereket.Most gondolom kapom majd az "ilyenhülyevagy" "olyanhülyevagy" üzeneteket.De ti ezeken mit esztek? A zenéjük nyálas,ugyanolyan hangzású összecsapott sz**.
Ez egyéni vélemény,FIGYELMEZTETEM a dájreksünereket
Most őszintén; mit lehet ezekben és a zenéjükben szeretni?Tehetségük egyenlő a nullával,hangjuk nincs,kinézetükről inkább nem is írnék.Nem értelek titeket,dájreksünereket.Most gondolom kapom majd az "ilyenhülyevagy" "olyanhülyevagy" üzeneteket.De ti ezeken mit esztek? A zenéjük nyálas,ugyanolyan hangzású összecsapott sz**.
Ez egyéni vélemény,FIGYELMEZTETEM a dájreksünereket
Csak hogy tisztázzuk nem vagyok dájrksöner/directioner vagy hogy a csodába mondják ezt manapság. Nem bírnám magamat elképzelni, amint ott sikoltozok mondjuk egy étterem előtt, vagy egy kocsi után futok, mert ott vannak a fiúk. Szeretem őket igen. Ők az egyetlen pop előadó manapság, akiket szeretek. És igen láttam nem is egy inetjút meg más videókat róluk, ahol nagyon szimpatikusnak, és jó fejnek tűntek, de nem vagyok megszállottjuk. Mint bandát szeretem őket, mert tetszik az előadásmódjuk, a hozzáállásuk, és szerintem azért tehetségesek. Persze nekik sem megy minden tökéletesen mindig egyrészt, mert még mindig nagyon fiatalok, másrészt meg nekik is lehet rossz napjuk. Már többször is feltűnt, hogy hoppá, itt bizony hamisan énekeltél, de nagy általánoságban ez nem így van. ÉS ezért tudom mondani, hogy a fiúk azért igenis tehetséges énekesek, de persze ők sem tökéletesek. De azt azért hozzá kell tennem az igazság kedvéért, hogy azért nem annyira fenomenálisak, mint amennyire sztárolják őket, de ez van, most ők vannak a topon, talán néhány év múlva más lesz (bár remélem, hogy nem mert tényleg ők az egyetlen ilyen sztár akiket elviselek)
Ja és mellesleg nem is ők a kedvenc előadóim. Sőt! A többi kedvenc énekesemhez képest, nem is annyira nagyszerűek. De ennek ellenére szeretem őket.
A negatív kritikáról meg csak annyit, hogy mindenki szívesen veszi, de vékony a határ a között, hogy elmondod a véleményed, és hogy elkezdesz valakit ócsárolni.
Én pl. Nem szeretem Miley Cyrust, mégsem fogom elkezdeni azt mondani róla, hogy mekkora r**anc, és drogos, és stb. (bocsi esetleges Miley fanok, valójában nem gondolom így, csak kellett egy példa) A rajongóiról, meg hogy idióták,
Egyrészt mert hogy jövök én, ahhoz, hogy ilyet állítsak róla, másrészt meg honnan kéne tudnom, mi az igazság, és ezért nem is próbálok úgy tenni mintha tudnám, és nem állok neki, elkezdeni fennhangon híresztelni, hogy márpedig ez így van, és mindenki más a h*lye.
Csupán ennyi. Amúgy a negatív kritikát mindenki elfogadja, sőt szívesen veszi, mert építőjellegű lehet. Csak ennyi!
Véleménye mindenkinek van, de persze sokaknak nehezére esik ezt megfogalmazni, és ezzért egyszerűbb utálkozó üzit írni. Vagy mittomén, miért ezeket írjátok.
Ja és amúgy akinek inge ne vegye magára, mert láttam rengeteg (sőt ezek voltak többségben) normális negatív tartalmú üzenetet.
2012. szeptember 21. 07:51
|
|
Blugibaba22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 150090 offline
|
Wááá...egyszerűen imádom ezt a dalt és a vidit!!♥♥ Imádom, imádom,imádom!!
)♥♥♥$
2012. szeptember 21. 08:19
|
|
Tusszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.28. Hozzászólás: 396 Csatolások: 160 Azonosító: 174419 offline
|
Rendes jó lett a klipp meg a zene is
és ilyet róluk még nem mondtam
gondolom a barátnőm örülni fog ha megtudja hogy megtetszett mert csak azon van hogy rászoktasson az 1D-re..
bár az én véleményemet valakiről nehéz megváltoztatni xD (nem úgy értem, hogy eddig utáltam őket semmi bajom nem volt velük)
2012. szeptember 21. 08:40
|
|
PinkLadyTimi1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 172980 offline
|
Nagyon jó lett ez a klipp meg az zene is imádom őket♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
2012. szeptember 21. 08:51
|
|
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 636 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline
|
ez az végre kijött az új Klippjük ezt várom nyár eleje óta nagyon zsír lett
2012. szeptember 21. 08:52
|
|
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 636 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline
|
nagyon jó lett ehhez mást nem lehet hozzáfűzni
2012. szeptember 21. 09:07
|
|
hannapanna12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 167203 offline
|
juj nagyon jó lett:)szerintem ez az egyik legjobb videó klipjük:)
2012. szeptember 21. 09:56
|
|
hugica1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 175256 offline
|
szerintem a klip és a zene is nagyon nagyonjó lett nagyon tetszik:)garatulálok nekik hozá
!!!nagy siker
2012. szeptember 21. 10:03
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Kíváncsiságból meghallgattam, hátha rájövök miért vannak úgy oda tinilányok milliói ezért a bandáért. De tudatlan maradtam... Semmi különleges nincs bennük, a dalaik ráadásul tucatzenék. Komolyan nem értem mi ez a nagy felhajtás a banda körül, valaki felvilágosíthatan
Mert ugye azt ti sem gondoljátok, hogy a kivételes tehetségük miatt őrül meg értük a fél világ?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: