Egyébiránt, hogy a topikhoz is szóljak: nulla. Nekem csak ez volt a véleményem, aztán a felétől ki is kapcsoltam, mondván, hogy ez lótúró. Sajnálatos, hogy néhány embernek idáig terjed a zene terén az ingerküszöbe. Olvastam itt pár olyan kommentet, hogy életvidámak, meg, hogy hülyéskednek. Vicces, mert én pont nem amiatt hallgatom meg egy énekes/énekesnő/együttes dalát, mert tud ökörködni. Címeres ökör mindenki tud lenni... de ez? Töltsetek le néhány Metallica, vagy - most népszerűnek örvendő - Nickelback számot. Azok szólnak is valamiről. Az életről, fájdalomról, szerelemről és szenvedésről. Ez csupán csak öt tizenéves bohóckodása, és nem éppen maradandó zenei karrier. Sosem értettem ezt a nagy felhajtást körülöttük, mert negyed annyira sem jók, mint ahogyan az elő van adva. Persze, egy jó PR menedzsment mellett nyert ügyük van.
Bolondos klippel jelentkezett a One Direction
2012. szeptember 23. 02:48
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Gyerekek, ti ennyire ráértek?XD Komolyan! Nincs jobb dolgotok, mint itt tépni egymás haját? Vicces, hogy ezzel töltitek el azt a kevés szabadidőt, amit kaptok a suli mellett.XD Végig olvastam a topikot, és hú, micsoda fight ment itt, hogy ki miért szereti őket, aztán mindkét fél oltja a másikat.XD Már ne haragudjatok, de félő volt, hogy akut röhögőgörcsöt fogok kapni.XD Legközelebb egy tál popcornnal ülök le ide, mert ez bármilyen sorozatnál vagy filmél sokkal érdekesebb.XD
Egyébiránt, hogy a topikhoz is szóljak: nulla. Nekem csak ez volt a véleményem, aztán a felétől ki is kapcsoltam, mondván, hogy ez lótúró. Sajnálatos, hogy néhány embernek idáig terjed a zene terén az ingerküszöbe. Olvastam itt pár olyan kommentet, hogy életvidámak, meg, hogy hülyéskednek. Vicces, mert én pont nem amiatt hallgatom meg egy énekes/énekesnő/együttes dalát, mert tud ökörködni. Címeres ökör mindenki tud lenni... de ez? Töltsetek le néhány Metallica, vagy - most népszerűnek örvendő - Nickelback számot. Azok szólnak is valamiről. Az életről, fájdalomról, szerelemről és szenvedésről. Ez csupán csak öt tizenéves bohóckodása, és nem éppen maradandó zenei karrier. Sosem értettem ezt a nagy felhajtást körülöttük, mert negyed annyira sem jók, mint ahogyan az elő van adva. Persze, egy jó PR menedzsment mellett nyert ügyük van.
2012. szeptember 23. 08:24
Na jó tévedtem, TOTÁL MEGIMÁDTAM EZT A SZÁMOT. Sokkal jobb mint az eddigiek és bár még mindig nem vagyok fan de kezdem megkedvelni őket! Ja de azért szerintem még minig mindegyik ritka csúnya!!!!!
2012. szeptember 23. 09:51
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
nem tudom,nekem nem tetszik annyira.
2012. szeptember 23. 10:50
|
Jónás Csillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 159648 offline
|
ez nagyon jó lett!!*-*
2012. szeptember 23. 11:09
|
|
adri04új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 184964 offline
|
Nagyon szupíí ez a klipp!
amint meghallottam, máris megimádtam, és a kedvencem lesz örökké! :$
és amikor a klippet láttam, én szakadtam és tényleg leestem a székről amikor megláttam, hogy milyen helyesek!! :$$ ♥ ♥ ♥
imádoom őkeet! ♥ ♥ ♥
bár én is ott lehettem volna a forgatáson.. *--*
Álmodozni lehet, nem?! xĐ ♥
amint meghallottam, máris megimádtam, és a kedvencem lesz örökké! :$
és amikor a klippet láttam, én szakadtam és tényleg leestem a székről amikor megláttam, hogy milyen helyesek!! :$$ ♥ ♥ ♥
imádoom őkeet! ♥ ♥ ♥
bár én is ott lehettem volna a forgatáson.. *--*
Álmodozni lehet, nem?! xĐ ♥
2012. szeptember 23. 11:44
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
ÚRISTEN!! ÉN CSAK RÖHÖGNI TUDOK A KOMMENTEKEN...normálisak vagytok?? Minek egy videoklipp miatt veszekedni? Beszéljétek meg máshol. -.-
2012. szeptember 23. 12:18
|
|
Selena_Katy_Demivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 6 Azonosító: 149724 offline
|
Nem nagyon tetszik a klipp is meg a szám is
<3
2012. szeptember 23. 12:37
|
|
Pati99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.08. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 185684 offline
|
Akik utálják őket azoknak nem muszáj megnézni a cikket, direkt csúfoljátok őket, mert ti senkik vagytok..hát szép..pfff. Egyépként meg nagyon jó lett szerintem.♥
2012. szeptember 23. 15:19
Tetszik a klip. Olyan bolondos mint én.
) A számot pedig egyszerűen csak szeretni lehet.
D
2012. szeptember 23. 15:48
Maga a klip tetszik, de a dallam már kevésbé. Hasonló a hangzás, mint az előzőknél.
2012. szeptember 23. 17:21
|
|
Mrs.Malik700visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 181712 offline
|
Imádom!! <3 majdnem hogy ez a legjobb de a többit is nagyon imádom ! Zayn a klippben áá de nagy volt *-* <3 <3
2012. szeptember 23. 17:48
|
|
Kircsuukaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.18. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 183897 offline
|
Imádom <3 Szerintem ez a legjobb, de a többit is nagyon szeretem
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: