Bolondos klippel jelentkezett a One Direction
2012. szeptember 22. 19:31
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Mr bocs, de én csak azokat jelölöm akiket tényleg szeretek, ha nem tűnt volna fel nekem sincs többoldalnyit kedvencem, , de persze előbb megint csak a duma. amúgymeg nem a kedvencek számára raktam ahangsúlyt, hanem az utálkozásra, ja és igen, nem vagyok egyedül, sok fan van és összetartunk xdd
2012. szeptember 22. 19:41
Nem tűnt fel mert te is úgyanazokból vagy kirakva mint a többi tinip*csa
Nem értem mire vered magad a profilod átlagos ha már szobahoztad a nem tűnt fel dolgot Leírtam mindent amire a fanok kiváncsik...néz visszább ha lemaradtál!
Nem értem mire vered magad a profilod átlagos ha már szobahoztad a nem tűnt fel dolgot Leírtam mindent amire a fanok kiváncsik...néz visszább ha lemaradtál!
2012. szeptember 22. 20:07
Izzy.Demon. Igazán befoghatnád, mindenki saját magának dönti el, hogy kit szeret, kit nem, kit jelöl kedvencnek, kit nem... És ha már szeretjük a One Direction - t, akkor rögtön tinip*csák vagyunk?!?! Te meg akkor egy marha nagy vadp*raszt vagy... Már ne is haragudj! (De amúgy nyugodtam haragudhatsz, valamiért nem nagyon tud izgatni...) -.-"""""" Elody, egyetértek Veled!
2012. szeptember 22. 20:32
|
|
andicska98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 421 Csatolások: 3 Azonosító: 153596 offline
|
csorvási nóra ha ők rondák akkor neked ki a szép ? :ooo.. Szerintem ha majd annyi rajongód lesz mint nekik akkor majd esetleg adok valamit a kommentedre....De addigis bújj a seggembe -.-" köszpuszpá:*
2012. szeptember 22. 20:45
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Ha alvó Harry-vel kezdődik a klip, az már rossz nem lehet. A szám elsőre megfogott, a klip is rohadt jó. Lehet érzékelni, hogy a dal új albumról van, és, hogy mennyi idő eltelt már a Gotta Be You óta, sokat változtak és fejlődtek. Imádom az ökörködésüket.
Amúgy nem fogok belefolyni a vitába, de kultúráltan is ki lehet jelenteni a véleményt. A pozitívat és negatívat egyaránt.
Amúgy nem fogok belefolyni a vitába, de kultúráltan is ki lehet jelenteni a véleményt. A pozitívat és negatívat egyaránt.
2012. szeptember 22. 21:37
állítólag 9millióan hallgatták meg a klippet és én 6millíó embert minősítettem...mindenki magába nézhet és tudja meg h beletartozik-e abba a 3millió ember közé akik tényleg szeretik,(mert nekem meg úgy tűnik Bubi XD ha magadra veszed te se tudod h szereted-e őket igazán (ez a többieknek is szólt) azt a bizonyos 3milliót tisztelem de a többit nem tudom
2012. szeptember 22. 21:42
Ugyh tisztázzuk a fanokat dájreksönereket utálom de az igazi rajongójukat tisztelem...szerintem Bubi XD és Elody ti sem vagytok oda az álfanokért
2012. szeptember 22. 21:46
És "az ugyanazokból vagy összerakva" kifejezésemet nem csak a 1D-re értettem...tudom h nem minden rajongójuk hisztis p*csa de azért be kell ismerni h a legtöbb az...és aki nem az ne vegye magára
2012. szeptember 22. 21:54
|
Ilovezayn4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 186109 offline
|
CSORVÀSI NÓRA:
Arra nem vagyunk kivàncsiak h magadat hogy kritizàlod, azt màr eddig is tudtuk, itt az 1D ről van szó!;P
Izzy.Demon.:
Minekünk nem kell szeretni amit te mondasz egy tràgàr csaj vagy aki azt se tudja mit ír csak pötyögi az undibbnàl undibb szavakat. ...
Arra nem vagyunk kivàncsiak h magadat hogy kritizàlod, azt màr eddig is tudtuk, itt az 1D ről van szó!;P
Izzy.Demon.:
Minekünk nem kell szeretni amit te mondasz egy tràgàr csaj vagy aki azt se tudja mit ír csak pötyögi az undibbnàl undibb szavakat. ...
2012. szeptember 22. 21:54
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 186109 offline
|
IitsMilan:
Azt én is vàrom;P
Azt én is vàrom;P
2012. szeptember 22. 21:57
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
Amikor először láttam... pff, hát kész voltam. Totál kijött rajtam a fangirling.
Váá, olyankor komolyan olyan vagyok, mint egy elmerokkant. DE AKKOR IS ANNYIRA IMÁDNIVALÓAK ÉS A DAL MEG CSÚCSSZUPER!!! És amikor a hülye fejüket látom, csak dobog a szívem össze-vissza, és annyira jóóól érzem magam, hogy az már illegális. Szóval... fu*k me maybe? Mindegy, hogy melyikük...
2012. szeptember 22. 22:35
Ilovezayn4ever mi van?? Ezt most komolyan gondoltad??
Remélem tudjátok h azért van annyi utálójuk mert ti megutáltattátok velünk...másrészt van akik az 1d-t az 1d miatt nem szereti de ők nem fújják fel őket...tudom nekem se kéne de a legtöbb dájreksönernek se...tudom h vannak normális rajongóik akiket tuti nem ismerek mert akármennyire szomorú is bevallanom az én barátnőim is sajnos azok a divatvámpírok közé tartoznak (nem a staritys barátaim) akik csak a divat miatt szeretik a bandát és már több 1000-szer probálták átmosni az agyam h szeressem az 1d-t és ha nem az lett volna az ok h most ez a menő akkor talán még megis békélnék a létezéssükkel a zeneiparban mert sose gyűlöltem sztárokat a szakmájuk miatt kivéve a VV-t de az teljesen más
Amúgy se szerettem volna őket mert egyszerűen még az életem is sokkal másabb a sztárságukat leszámítva mint az övék ezért sose lettünk volna egy nevezőn de nem utáltam volna ennyire ahhogy most
Nem is érthetitek: az én életem sajnos nem a bulizásról, az állandó vidámságról szól ezért persze h nem hallgatom h másnak milyen jól megy az élete az enyém meg egyre rosszabb persze h nem rontom tovább a lelki állapotomat...de tudom hogy amúgy se lennék olyan partiarc mint az 1d
Beckie (aki egy igazi rajongó a többi kivétellel együtt akiket tisztelni kezdek már) is megmonta h sajnos vannak ilyen divatfanok de ha nem vagy az akkor téged is tisztelni foglak mert hát ezek után szeretni biztos nem de mindenesetre a kitartásotok lenyűgöző
Most egy kis bepillantást nyerhettetek az ellentábor nézőszemszögéből is remélem sikerült megérteni
Remélem tudjátok h azért van annyi utálójuk mert ti megutáltattátok velünk...másrészt van akik az 1d-t az 1d miatt nem szereti de ők nem fújják fel őket...tudom nekem se kéne de a legtöbb dájreksönernek se...tudom h vannak normális rajongóik akiket tuti nem ismerek mert akármennyire szomorú is bevallanom az én barátnőim is sajnos azok a divatvámpírok közé tartoznak (nem a staritys barátaim) akik csak a divat miatt szeretik a bandát és már több 1000-szer probálták átmosni az agyam h szeressem az 1d-t és ha nem az lett volna az ok h most ez a menő akkor talán még megis békélnék a létezéssükkel a zeneiparban mert sose gyűlöltem sztárokat a szakmájuk miatt kivéve a VV-t de az teljesen más
Amúgy se szerettem volna őket mert egyszerűen még az életem is sokkal másabb a sztárságukat leszámítva mint az övék ezért sose lettünk volna egy nevezőn de nem utáltam volna ennyire ahhogy most
Nem is érthetitek: az én életem sajnos nem a bulizásról, az állandó vidámságról szól ezért persze h nem hallgatom h másnak milyen jól megy az élete az enyém meg egyre rosszabb persze h nem rontom tovább a lelki állapotomat...de tudom hogy amúgy se lennék olyan partiarc mint az 1d
Beckie (aki egy igazi rajongó a többi kivétellel együtt akiket tisztelni kezdek már) is megmonta h sajnos vannak ilyen divatfanok de ha nem vagy az akkor téged is tisztelni foglak mert hát ezek után szeretni biztos nem de mindenesetre a kitartásotok lenyűgöző
Most egy kis bepillantást nyerhettetek az ellentábor nézőszemszögéből is remélem sikerült megérteni
2012. szeptember 22. 22:53
|
|
Izzy.Demon.;
Szerintem amúgy ne. Mi utàltatjuk meg veled/veletek hanem csak Ti gondoljátok úgy h úr isten megint egy sztàr akiért mennyi ember rajong es én ezért kilógok a sorból. Ezek vagytok ti antidàjreksönerek vagy mi a fene. De lècci ne mondjatok màr olyat h b**ik meg h f**zok vagy ilyeneket. Ez annyira sèrtő. Komolyan. Mi sem mondunk ilyeneket rólad. Pedig szerintem lenne itt olyan aki megtennè... De mot tèlkeg lehet h nem tetszik neked de akk legalább normálisan írd le a véleményed.es lehet h te nagyon utàlod es azt gondolod h b*zik de azèrt van oka h mèg is több milliardan rajonganak értük. Es lehet h csak a kinezetukert, lehet h azért mert divat h ezt szeressék. De ès? Akkor mivan? Nem szeretheti? Azèrt mert szereti, azèrt hülye pics@????? Lefikàzol egy embert aki szereti.? Kicsit gondolkodj. Es a barinőidet megtudom érteni! Es lehet h te egy antipartiarc vagy de akkor az nem az èn vagy az1D fanok hibàja. Szóval ne rajtunk elé le. Es ha ilyen súlyos a lelki állapotok akkor àruld màr el. Vagy most csak az volt a cèl h kivàncsivà tegyèl minket?
Szerintem amúgy ne. Mi utàltatjuk meg veled/veletek hanem csak Ti gondoljátok úgy h úr isten megint egy sztàr akiért mennyi ember rajong es én ezért kilógok a sorból. Ezek vagytok ti antidàjreksönerek vagy mi a fene. De lècci ne mondjatok màr olyat h b**ik meg h f**zok vagy ilyeneket. Ez annyira sèrtő. Komolyan. Mi sem mondunk ilyeneket rólad. Pedig szerintem lenne itt olyan aki megtennè... De mot tèlkeg lehet h nem tetszik neked de akk legalább normálisan írd le a véleményed.es lehet h te nagyon utàlod es azt gondolod h b*zik de azèrt van oka h mèg is több milliardan rajonganak értük. Es lehet h csak a kinezetukert, lehet h azért mert divat h ezt szeressék. De ès? Akkor mivan? Nem szeretheti? Azèrt mert szereti, azèrt hülye pics@????? Lefikàzol egy embert aki szereti.? Kicsit gondolkodj. Es a barinőidet megtudom érteni! Es lehet h te egy antipartiarc vagy de akkor az nem az èn vagy az1D fanok hibàja. Szóval ne rajtunk elé le. Es ha ilyen súlyos a lelki állapotok akkor àruld màr el. Vagy most csak az volt a cèl h kivàncsivà tegyèl minket?
2012. szeptember 22. 23:09
Nem az volt a cél és nem direkt utáltam meg őket hanem azért mert tényleg nem tudom őket szeretni ha már ennyire szépen kéritek h kommenteljek szebben...tudom h itt vannak jopáran akik engem is illetnének ilyen szép szavakkal ahhogy eddig én őket de nem tarom őket vissza attól nyugodtan mondhatják rolam amit akarnak megértem h ők milyennek ismertek meg nem is akarom h az egész világ kövessen...nem mondtam h b*zik azt tudom h azt éppen nem...szerintem azt akartam igazán h ezt a rajongótoborzást kicsit visszafogjam mert a légkörömbe már undorítóvá vált...
2012. szeptember 23. 00:13
Izzi.Demon Én sem azért írtam, hogy fú, Te mennyire hülye vagy, hogy nem szereted őket, mert mindenki saját magának dönti el. Nekem csak az volt a bajom, hogy azokat, akik szeretik őket (tök mind1, hogy divatból vagy sem) lep*csáztad...Szerintem, ha nem szereted őket, nem kell elolvasni egy cikket, ha látod, hogy One Direction - ös. Ha valaki szereti őket, az pedig csinálja azt, amit szokott...
(És amúgy Veled meg nincsen semmi bajom, attól még, hogy nem szereted a 1D - t, mert mi is megtűrjük azokat, akik nem szeretik őket, ha ők sem illetnek minket ronda szavakkal... Akkor meg Ti is viseljetek el minket ;P)
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: