A népszerű megasztáros és a zenei életben szárnyait bontogató Cserpes Laura házassága két év után végérvényesen zátonyra futott. Vajon mi volt a szakítás oka?
A teljes cikkhez kattints ide!
Kiderült Cserpes Laura és Fekete Dávid szakításának oka
2012. szeptember 20. 11:49
25 éves? Én 17-nek néztem max. XD A házasságok már csak ilyenek.
2012. szeptember 20. 12:29
Szerintem azt mondani, hogy " a házasságok már csak ilyenek" azért kicsit erős. Minek köti össze két ember az életét ha nem biztos a dolgában?!
Manapság már ennek a szónak sincs értéke..
Manapság már ennek a szónak sincs értéke..
2012. szeptember 20. 12:32
Ez már mikor volt...... miért kell erről most cikket írni, amikor semmi fontos infót nem tudtunk meg belőle???? Amúgy nekem nagyon úgy tűnik, hogy a csaj csak féltékeny a srácra, mert neki van tehetsége, a csajnak meg nincs. És Dávid nélkül tényleg nem sokat ér.... -.-"
2012. szeptember 20. 13:56
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Én ezt előrébb is gondoltam márt már régebben is hallottam erről,hogy nem nagyon jöttek ki egymással...
2012. szeptember 20. 14:15
|
|
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1296 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline
|
Meg értem hogy külön váltak, ez előre látható volt hogy nem együtt fogják leélni az életüket, már csak azért sem, mert nagyon fiatalon házasodtak.
2012. szeptember 20. 14:25
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Nem igazán jöttek ki az tényleg igaz...
2012. szeptember 20. 14:28
|
nagyleona98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 426 Csatolások: 17 Azonosító: 173989 offline
|
na ez van..majad lesz valami.!
2012. szeptember 20. 14:31
Nagyon demokratikusan fogalmazták meg a dolgot, plusz pont hogy nem ócsárolják egymást, viszont őszintén nem érdekel hogy miért szakítottak
Sok sikert nekik a továbbiakban!
2012. szeptember 20. 14:52
|
|
tcsajszivúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.06. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 121931 offline
|
kedves cikk szerzője... ebből egyáltalán nem derült ki hogy miért szakítottak csak az hogy miért nem.... attól függetlenül nem lett rossz csak a cím másra utal...
2012. szeptember 20. 15:14
Nagyon sajnálom, pedig annyira illetek egymáshoz.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: