A Backstreet Boys mind az öt tagja nemrég újra egy színpadon állt. A fiúk egy interjú keretein belül meséltek a terveikről és a fellépésről.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Backstreet Boys tele van tervekkel
2012. szeptember 20. 11:34
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Hát elismerem, hogy akkor, 1990-es években mikor kisiskolás voltam hallgatható zenét csináltak, de most felnőtt fejjel, szerintem ők már kimerültek. És a One Directiont is utálom, a The Wanted jó!
2012. szeptember 20. 12:21
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Örülök Neki hogy visszatérnek.
Kiskorom egyik legmeghatározóbb bandája volt a Spice Girls-szel együtt. Az albumot izgatottan várom. Remélem legalább olyan jó lesz, mint a debütáló albumuk 1996-ból. Az igazán király egy lemez lett.
2012. szeptember 20. 13:35
Yaroslava! Barlangban élsz? XD Őket MINDENKI ismeri.
Én már nagyon várom, és örülök, h Nick nem maradt meg a hosszú hajánál, mert az csak fiatal korában állt jól neki
Várom az új albumot, biztosan jó lesz
Én már nagyon várom, és örülök, h Nick nem maradt meg a hosszú hajánál, mert az csak fiatal korában állt jól neki
Várom az új albumot, biztosan jó lesz
2012. szeptember 20. 14:03
Én is nagyon örülök neki. Annak kevésbé, hogy a cikk jó gyorsan eltűnt a palettáról -.-" Na mindegy
Nekem is kiskorom legmeghatározóbb együttese *-* Bár én a Spice Girlsnek nem voltam rajongója, de bírtam őket is
Szerintem a Millenium és a Black and Blue lett nagyon jó album
De hát mindenkinek más a kedvence
Nekem is kiskorom legmeghatározóbb együttese *-* Bár én a Spice Girlsnek nem voltam rajongója, de bírtam őket is
Szerintem a Millenium és a Black and Blue lett nagyon jó album
Idézet (Pöttömke @ 2012.09.20. 12:21)
Örülök Neki hogy visszatérnek.
Kiskorom egyik legmeghatározóbb bandája volt a Spice Girls-szel együtt. Az albumot izgatottan várom. Remélem legalább olyan jó lesz, mint a debütáló albumuk 1996-ból. Az igazán király egy lemez lett. 
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. szeptember 20. 20:13
Ezzel egyetértek, bár ott már annyira nem a régi popos, hanem inkább electro irányban próbálkoztak
De sztem nem sikertelenül
Idézet (csakpp @ 2012.09.20. 17:32)
Nagyon örülök nekik, imádom őket. Szerintem a This Is Us c. albumok is nagyon jó 
2012. szeptember 21. 10:30
|
|
VicaUnaMileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.04. Hozzászólás: 310 Csatolások: 1 Azonosító: 146608 offline
|
Én tudom, hogy sikerülni fog nekik! BSB 4ever! <3
Pöttömke
2012. szeptember 22. 13:09
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Gyertek vissza... nem voltak a legnagyobb kedvenceim, de néhány daluk mindig is klasszikus marad nálam.
Pöttömke
2012. szeptember 22. 16:05
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Sokszor jobb a csúcson abbahagyni, tartja a mondás. Tény, a rengeteg tingli-tangli énekes, illetve énekesnő mellett nagyon is helyük van, mert még mindig fényévekkel jobbak, mint a kedves kollégáik, de anno a This is us albumuk is számomra nagyon nagy csalódás volt. Én elhiszem, hogy haladni kell a divattal és a korral, de ők is - mint mindenki - átmentek diszkóba. Körülbelül olyan színvonalú zenét várok tőlük, mint amit a '90-es években produkáltak, és nem azt, amit a legutóbbi albumuknál, mert nekem személy szerint nem tetszett. Kíváncsian várom a nagy visszatérést, de szerintem a mostani albumukat is inkább az eladhatóság fogja inspirálni.
Pöttömke
2012. szeptember 22. 16:55
Bízom benne, hogy nincs igazad, ám mégis tartok attól, hogy ők is, akárcsak a GC, eladják magukat. Én imádom a fiúkat, már kicsi korom óta, de tényleg nem volt akkora szám a This Is Us
Hát majd meglátjuk, hamarosan jön az új klip
Idézet (Beyla @ 2012.09.22. 16:05)
Sokszor jobb a csúcson abbahagyni, tartja a mondás. Tény, a rengeteg tingli-tangli énekes, illetve énekesnő mellett nagyon is helyük van, mert még mindig fényévekkel jobbak, mint a kedves kollégáik, de anno a This is us albumuk is számomra nagyon nagy csalódás volt. Én elhiszem, hogy haladni kell a divattal és a korral, de ők is - mint mindenki - átmentek diszkóba. Körülbelül olyan színvonalú zenét várok tőlük, mint amit a '90-es években produkáltak, és nem azt, amit a legutóbbi albumuknál, mert nekem személy szerint nem tetszett. Kíváncsian várom a nagy visszatérést, de szerintem a mostani albumukat is inkább az eladhatóság fogja inspirálni.
2012. szeptember 30. 16:52
|
Verus30új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.21. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 167643 offline
|
http://www.facebook.com/pages/Backstreet-Boys-Magyar-hivatalos-Fan-Club/495760053786263
aki szeretne csatlakozni uj BACKSTREET BOYS(Magyar hívatalos Fan Club)
aki szeretne csatlakozni uj BACKSTREET BOYS(Magyar hívatalos Fan Club)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.