VV Éva leáll a piával és megcsináltatja mellét
2012. szeptember 20. 18:55
NA ERRE ÉN IS BEFIZETEK.KÉREM ELÖRE AZT A WELLNES HÉTVÉGÉT
2012. szeptember 20. 21:09
|
|
DarkEaglevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 178551 offline
|
Mikor találják már fel az agy implantátumot? 
Neki az kéne nem mell műtét. Amúgy most én vagyok agyhalott vagy tényleg nincs értelme az egésznek.
Hogy jön a csöcs műtéthez az hogy leszokik a piáról? Áhh értem azért szokik le hogy nagyobb melle lehessen.
Amint kész újra mehet a dájdáj.
Szánalmas. De az még szánalmasabb, hogy emberek ezt a kurvát nézték a tv-ben és a többi nyominger társát. -.-" Gratulálok kedves TV nézők. Ti miattatok kell nap mint nap belebukkani az ilyen idióta hányinger keltő emberekbe. Szép színvonal Magyarország.
Neki az kéne nem mell műtét. Amúgy most én vagyok agyhalott vagy tényleg nincs értelme az egésznek.
Hogy jön a csöcs műtéthez az hogy leszokik a piáról? Áhh értem azért szokik le hogy nagyobb melle lehessen.
2012. szeptember 20. 21:12
|
|
DarkEaglevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 178551 offline
|
Amúgy a nagyokos tinédzsereknek üzenem:
IGENIS LE LEHET SZOKNI A PIÁRÓL, SŐT BÁRMILYEN KÁROS SZENVEDÉLYRŐL!!!! Van rá nem kevés bizonyíték. Csak az ilyen disco-s kurvák nem képesek rá mert az agya helyén egy csiga fészek van semmi más.
IGENIS LE LEHET SZOKNI A PIÁRÓL, SŐT BÁRMILYEN KÁROS SZENVEDÉLYRŐL!!!! Van rá nem kevés bizonyíték. Csak az ilyen disco-s kurvák nem képesek rá mert az agya helyén egy csiga fészek van semmi más.
2012. szeptember 20. 21:47
|
|
Claudia Bloomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 184925 offline
|
akkor is nagyon gáz marad ez a nő:DDDDD
2012. szeptember 21. 18:02
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
Az jó hogy leáll a piával de hát a mellnagyobbítás az aztán kell... Úgyis megbánja...
2012. szeptember 22. 15:41
|
|
LoveBigTimeRushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 235 Csatolások: 12 Azonosító: 173467 offline
|
Inkább az agyával csináljon valamit, mert ha így folytatja dili házba dugják.!
Amúgy meg mikor fog leszokni a piálásról.?
Amikor eljön a világvége.
2012. szeptember 23. 09:46
|
|
Mrs. Stylinsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 182560 offline
|
Ez komolyan olyan gááz.Ez miért akkora hír?
2013. július 18. 21:52
|
|
petrucii23visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.17. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 206382 offline
|
inkább lője le magát
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: