James Cameron egyre szorosabbra fűzi üzleti szálait Kínával, így az Avatar folytatásaiban kínai Na'vikkal is találkozhatunk.
A teljes cikkhez kattints ide!
James Cameron kínai Na'vikkal bővítheti az Avatart
2012. szeptember 19. 22:09
2012. szeptember 19. 22:14
Szerintem jobb lesz az Avatar folytatása. James Cameron legjobb munkája az Avatar szerintem, a folytatásba meg jól jönnek a plusz ötletek.
2012. szeptember 19. 22:21
|
|
iowa96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 67 Csatolások: 2 Azonosító: 154516 offline
|
sztem nem kellenek kínaiak bele,már így is mindenütt ott vannak,a legjobb filmje meg nem az Avatar,az csak egy tech demo film lett,a Terminátor1,2 és A Bolygó neve:Halál a legjobb tőle
1 felhasználónak tetszik:
rebellious
2012. szeptember 19. 22:22
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Wazzup Jamie boy?
Kevés a lé a filmre? Más országból és más kontinensről érkezik a pénzügyi segítség? Most legalább tapasztalhatod hogy milyen rossz azoknak, akiknek a filmjei azért nem jutottak el nagyobb közönséghez, mert a filmedre költött a filmstúdió egy rakat pénzt és nagy nulla lett a végeredmény. Isten hozott a válsággal küzdő producerek világában, Jamie.
2012. szeptember 19. 22:24
Idézet (ophely88 @ 2012.09.19. 22:22)
Wazzup Jamie boy?
Kevés a lé a filmre? Más országból és más kontinensről érkezik a pénzügyi segítség? Most legalább tapasztalhatod hogy milyen rossz azoknak, akiknek a filmjei azért nem jutottak el nagyobb közönséghez, mert a filmedre költött a filmstúdió egy rakat pénzt és nagy nulla lett a végeredmény. Isten hozott a válsággal küzdő producerek világában, Jamie.
Az én első reakcióm is egy szolid WTF volt. Mióta kell a nagy Jim Cameronnak hímringyulnia azért, hogy leforgassa a filmjét?
ophely88
2012. szeptember 19. 22:29
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (rebellious @ 2012.09.19. 22:24)
Az én első reakcióm is egy szolid WTF volt. Mióta kell a nagy Jim Cameronnak hímringyulnia azért, hogy leforgassa a filmjét? 
Bad times, dark ages.
Egyébként a kínaiak már sok filmben ott vannak csak általában rosszfiúként vannak feltüntetve. Engem nem érdekel hogy tesz-e bele kínaiakat, franciákat, spanyolokat, skótokat vagy indiánokat, az első részt elszenvedtem de nincs az az Isten hogy a többi részt megnézzem, nincs annyi pia a világon amitől én beülnék egy moziba megnézni ezt a filmet ...
rebellious
2012. szeptember 19. 22:37
Idézet (ophely88 @ 2012.09.19. 22:29)
Bad times, dark ages.
Egyébként a kínaiak már sok filmben ott vannak csak általában rosszfiúként vannak feltüntetve. Engem nem érdekel hogy tesz-e bele kínaiakat, franciákat, spanyolokat, skótokat vagy indiánokat, az első részt elszenvedtem de nincs az az Isten hogy a többi részt megnézzem, nincs annyi pia a világon amitől én beülnék egy moziba megnézni ezt a filmet ...
Ha szerencsénk lesz, mire kijön 2016 körül a film, valaki már feltalálja a n+1 D-t, vagy a hologrammos mozit, és senki nem lesz kíváncsi ezekre a filmekre.
ophely88
2012. szeptember 20. 06:16
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Kíváncsi vagyok mit hoz ki belőle, a kínaiak tényleg mindenhol ott vannak már lassan.
2012. szeptember 20. 14:06
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Kínai avatar ez komoly??? nah hát ebből sem lesz semmi szerintem..
2012. szeptember 21. 22:11
|
|
TheWiraagvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 194 Csatolások: 0 Azonosító: 147234 offline
|
Elvileg 2014-re várják a filmet a mozik, de hallottam már olyat is, hogy csak 2016-ban fog a mozikba kerülni. Nekem nagyon tetszett már az első rész is, biztosan megfogom nézni a 2-at is, mert sztem ilyenekkel kell lenni egy jó filmnek, mint ez.
2012. szeptember 23. 07:49
Ezen a kínai avataron én is elgondolkodtam, szerintem pocsék lesz. nem kéne elrontani az elsőrészt, nagyon jó lett de most egy 2. rész szerintem nem a legjobb válsztás. De ők tudják..
2012. szeptember 23. 09:14
Hát nem tudom mi lesz belőle . Sztem nem kéne így elrontani a 2. részt . De ha ők így akarják ...
2012. szeptember 23. 09:25
WTF?!
A kínaiak rengeteg filmben ott vannak.. mellékszereplők, és rosszfiút játszanak. Az első rész elnyerte a tetszésemet és a másodikra is kíváncsi leszek. Független attól, hogy milyen nemzetiségű színészeket rak bele.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.