Britney Spears-Demi Lovato—duett a láthatáron?
2012. szeptember 19. 21:54
Huha... mindjárt elájulok. >.< De jobbak mint Selena. -.-" Inkább ők, mint ő.
2012. szeptember 20. 09:00
Szerintem vita lesz belőle,mert Demi soha nem playbackelt,Britney meg mindig.. Brit meg tudja,hogy Demi leénekli a színpadról. De azért kíváncsi vagyok.
2012. szeptember 20. 09:15
|
|
toth-milan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 555 Csatolások: 0 Azonosító: 155510 offline
|
én is örülnék neki de lehet h britney labackelni akar meg demi jobb lenne
2012. szeptember 20. 10:43
|
|
hugica1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 175256 offline
|
na ez jó lehet!!
2012. szeptember 20. 13:48
jó
de de a borotvált fejűt annyira nem szeretem( bocs fanok)
2012. szeptember 20. 13:49
|
|
Istiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 156319 offline
|
Britney-t leénekelni?...már bocs...igen playback elég gyakori vendég nála de mint kiderült a Billboard music awardson Britney élőben jobbat nyújt mint Rihanna...
Na meg pár éve Beyoncé és Britney ugyan azt a dalt adták elő élőben természetesen és Britney a szavazatok alapján h ki jobb toronymagasan nyert...Britney nem azért tátog mert nincs hangja...
Na meg pár éve Beyoncé és Britney ugyan azt a dalt adták elő élőben természetesen és Britney a szavazatok alapján h ki jobb toronymagasan nyert...Britney nem azért tátog mert nincs hangja...
2012. szeptember 20. 14:11
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
De jóóóóóóó biztosan nagyon lenne! 
2012. szeptember 20. 14:23
Én nem várom egyáltalán. Egyikőjüket se bírom!!
2012. szeptember 20. 14:38
Annyira fényezik és emlegetik egymást már hónapok óta, hogy elkerülhetlen lesz egy közös szám ...
2012. szeptember 20. 15:05
Lol, egyik szarabb mint a másik... XDD szerintem ha ezek ketten együtt megszólalnak, a hangszóróknak annyi. meg az x-factor is elvesztenné a nézettségét XD futva menne ki a lefizetett közönség, ugyanis nincs az a pénz, ami bárkit is ott tartana...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: