Lindsay Lohannek állítása szerint még csak fogalma sem volt arról, hogy elütött valakit, amikor felbukkantak a rendőrök, és letartóztatták a színésznőt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Letartóztatták Lindsay Lohant
2012. szeptember 19. 19:35
2012. szeptember 19. 19:41
Mostmár tényleg megváltozhatna és megjavulhatna. Már nagyon durva amit csinál. Remélem, hogy egyszer visszakapjuk a régi Lindsay-t. Remélem, hogy felhagy a botrányokkal és inkább a karrierjére fog koncentrálni.
2012. szeptember 19. 19:42
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Miért nem lepődtem meg? -.-''
1 felhasználónak tetszik:
Selena.
2012. szeptember 19. 20:08
OLVASSÁTOK EL A CIKKET -.-" Nem véletlenül van megírva.
Ha már hozzászóltok, tiszteljétek meg annyival a cikk íróját, hogy elolvassátok!
A cikkhez: Nos, elég érdekes. Ha valóban kamuzik a sértett, nem értem, miért csinálja :S De abba se vagyok biztos, hogy Lindsay valóban igazat mondd, hiszen nem ez lenne az első alkalom, hogy hazudik :S
Ha már hozzászóltok, tiszteljétek meg annyival a cikk íróját, hogy elolvassátok!
A cikkhez: Nos, elég érdekes. Ha valóban kamuzik a sértett, nem értem, miért csinálja :S De abba se vagyok biztos, hogy Lindsay valóban igazat mondd, hiszen nem ez lenne az első alkalom, hogy hazudik :S
1 felhasználónak tetszik:
Selena.
2012. szeptember 19. 20:20
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Szóval egy tipikus szerdának nézünk elébe...
Nem akarok rosszmájú lenni, de ez nevetséges. Vajon hány közúti balesetet kell okoznod, ha Lindsay Lohan vagy ahhoz, hogy legalább egy éjszakára bent tartsanak az őrsön?
Nem akarok rosszmájú lenni, de ez nevetséges. Vajon hány közúti balesetet kell okoznod, ha Lindsay Lohan vagy ahhoz, hogy legalább egy éjszakára bent tartsanak az őrsön?
2012. szeptember 19. 20:37
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Aha,mindenki tagadná a helyében a tettét -.-" Lindsayból azt is kitudnám nézni hogy jól be@aszott és nem figyelt az útra .
2012. szeptember 19. 20:43
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Érdekel,hogy igazat mondott-e,vagy,de nem értem,hogy miért hazudna a sértett az ügyről.
2012. szeptember 19. 20:46
|
Ilovezayn4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 186109 offline
|
Szerintem ezt a nőt most tönkre akarják tenni.;( Bár bevallom nem egy szent de azért ez... Kicsit tulzás
2012. szeptember 19. 21:14
|
|
FantasticGirl.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 355 Csatolások: 0 Azonosító: 183249 offline
|
Hát tény hogy nem lett volna szabad leszólnia Amandát, főleg hogy ez van pár nappal később... azt nem tudom hogy tényleg megrendezett volt-e, de nem hiszem... honnan tudta volna az a gyalogos hogy Lindsay mikor és hol fog kocsikázni?? ez nekem elég furcsa...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.