Haldoklik Macaulay Culkin
2012. szeptember 20. 07:32
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Nem véletlen, hogy nem tartja a családjával a kapcsolatot...miután gyerekként kiszipolyozták( még pereskednie is kellett Culkinnak gyerekként, hogy megkaphassa felnőtt kora előtt a megkeresett vagyonát, mert a szülei esztelenül szórták) most ismét a médiában tetszelegnének...undorító. A szülei helyében csak sötétben járnék, mert ha valóban ilyen súlyos a helyzet, akkor nagy százalékban ők a hibásak. Bár nem tudom, hogy mennyire igaz ez a drog ügy, hisz nagyon sovány volt ő már kissrácként is.
2012. szeptember 20. 07:37
Sajnálom mert én nagyon szerettem!DE ezt csak magának köszönheti! Nagyon rossz állapotban van és szerintem ezt már nem lehet megmenteni!Nagyon sajnálom!
2012. szeptember 20. 07:38
Idézet (Jessica77 @ 2012.09.19. 19:38)
Szedje össze magát és kész!
Könnyű azt mondani 10 év drogfüggőség után!
2012. szeptember 20. 09:18
|
SimonaDPúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.23. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 164284 offline
|
Sajnálom mert én nagyon szerettem!DE ezt csak magának köszönheti! Nagyon rossz állapotban van és szerintem ezt már nem lehet megmenteni!Nagyon sajnálom! egyetértek fanicsa
2012. szeptember 20. 10:44
|
|
hugica1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 175256 offline
|
Hát ez szomorú!!!! én nagyon szeretném ha jobban lenne!
2012. szeptember 20. 11:06
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Annyira rossz, hogy ez lett belőle. :/
Azért nagyon kíváncsi vagyok, hogy hol vannak a "szülei", ha tudják, hogy segítségre van szüksége?
Azért nagyon kíváncsi vagyok, hogy hol vannak a "szülei", ha tudják, hogy segítségre van szüksége?
2012. szeptember 20. 11:36
|
v000kr1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 183515 offline
|
Sajnos itt a szüleinek kellett volna még anno közbelépnie. Egy heroinfüggő nem fogja azt mondani, hogy na most már elég és segítsetek rajtam! Ez a szülei hibája is lesz nagy részben, most kellene odamenni és igenis jössz velem, mert meghalsz fiam! Nem? Senki nem fogja, pláne a haverjai azt mondani, hogy enyje-benyje nem jó amit csinálsz, örülnek a haverjai ha kapnak tőle szórakozást, bármit. Mindenki kihasználja szerencsétlent! Reméljük valamelyik rokona csak észbekap!
2012. szeptember 20. 14:24
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Vissza akarja hozni a gyerekkorát, mert akkoriban sikeresebb volt... a szülei is milyen emberek, lenyúlják, amit Ő keresett? Nem normális, ha az embernek a szüleivel kell pereskednie... Megértem, hogy ez betett neki, de nem értem, hogy akinek pénze van, miért keresi rögtön a drogban a megoldást?! Ebből látszik, hogy nem minden a pénz, bánni is tudni kell vele. Kivéve ha nem tehetsz semmit, mert a szüleid lenyúlják... Nagyon szar lehetett neki, de most már nem tudom, mit higgyek el: legutóbb pl. azt mondták, Mila Kunissal nagyon jó barátságban vannak a szakítás óta, most meg már miatta lett drogfüggő...? Valakinek közbe kéne lépnie, mert egy drogos sem fogja azt mondani, hogy na most elmegyek az elvonóra... Miért nem tudják csak elcipelni oda és hagyni, hogy a szakértők segítsenek rajta? Nyilvánvaló, hogy már nem teljesen önálló, legalábbis annyira biztosan nem, hogy ilyen döntéseket hozzon... Ne tőle várják a megoldást, aki a nap 25 órájában nem józan... Igen, az ő hibája, hogy a drogoknál kereste a megoldást, de sok minden vezetett ide...
2012. szeptember 20. 14:58
|
|
eszterkemúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.12. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 165187 offline
|
Imádtam a reszkessetek betörükben. nem hiszem el, hogy ilyen rossz útra tévedt. Bár sosem próbáltam, de biztos nehéz lehet lejönni róla. Remélem sikerül neki!!! MOst még rendbe tudja hozni, az életét. Szurkolok!
2012. szeptember 20. 15:32
|
|
crazygirl444új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 131599 offline
|
remelem eszhez ter mar, es letesszi a drogot, nem halhat meg
2012. szeptember 20. 16:39
|
|
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline
|
Jaj remélem nem lesz semmi baja!
2012. szeptember 20. 17:53
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
Hátt... sztem innen már nincs visszaút...
2012. szeptember 20. 18:05
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Fhúúú hát én már évekkel ezelőtt láttam olyan képeket, ahol nagyon láttam valami nem stimmel vele
nagyon sovány volt és beesett arcú.
Am én is vagy 2 hete olvastam, h meghalt
csak néztem..de nem lepődtem meg, mert csak a drogos cikkeket láttam.
Azt meg nem is tudtam, hogy Milával járt.
Én nagyon szurkolok neki, hogy meggyógyúljon :/ sajnálom, nagyon imádtam a gyerekkori filmjeit.
De mi az, hogy nem akar felnőni? Ilyen nincs..
Bárcsak találna vagy kapna valami kiutat ebből
Am én is vagy 2 hete olvastam, h meghalt
Azt meg nem is tudtam, hogy Milával járt.
Én nagyon szurkolok neki, hogy meggyógyúljon :/ sajnálom, nagyon imádtam a gyerekkori filmjeit.
De mi az, hogy nem akar felnőni? Ilyen nincs..
Bárcsak találna vagy kapna valami kiutat ebből
2012. szeptember 20. 18:32
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Jaj neeeee
Még olyan fiatal és én annyira szeretem
2012. szeptember 20. 18:38
nem segít már semmilyen terápia, vagy elvonókúra ._. nagyon sajnálom : (((((((
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: