Haldoklik Macaulay Culkin
2012. szeptember 19. 18:12
|
|
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 636 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline
|
Reb_ egyet értek veled
2012. szeptember 19. 18:21
Hát ezt magának köszönheti de én sajnálom mert régen nagyon jó színész volt, most már nem nagyon lehet róla hallani a filmes pályán. De remélem h lesz annyi ereje h leálljon a drogokkal mert ennek tuti nem lesz jó vége.
2012. szeptember 19. 18:28
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
a cikk minden része igaz, leírja a lényeget, én mindezt már hallottam és állítólag annyira súlyos az állapota, hogy tényleg haldoklik, csak hónapjai vannak hátra. én hallottam a halálhíréről és komolyan azt hittem hogy ténylef meghalt, ezek után a képek után..
2012. szeptember 19. 18:32
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Tényleg elég rosszul néz ki. Lehet, hogy magának köszönheti, de van, aki nem dolgozza fel a korán jött sikert, és ott volt a probléma, hogy ilyen korán vált híressé. Sokan összeroppannak a figyelemben meg hogy eltűnik a gyerekkoruk.
Sajnos úgy tűnik, tényleg nem tud már kilábalni drogproblémákból, elvégre évek óta él rajta, és úgy tűnik, esze ágában sincs lemondani. Ha mégis sikerülne neki, az örök csábítás úgyis meg fog maradni a heroin iránt...
Sajnálom
Sajnos úgy tűnik, tényleg nem tud már kilábalni drogproblémákból, elvégre évek óta él rajta, és úgy tűnik, esze ágában sincs lemondani. Ha mégis sikerülne neki, az örök csábítás úgyis meg fog maradni a heroin iránt...
Sajnálom
2012. szeptember 19. 18:32
Sajnálom hogy ily módon tönkerette az életét, mert tehetséges színészpalántaként indult, és mst tessék...a drogfüggőség oly annyira elhatalmasodott rajta, hogy szinte már nem is menthető meg az élete. Rettentő lesújtó ez számomra.
2012. szeptember 19. 18:41
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Hát, csak sajnálni tudom.
2012. szeptember 19. 18:50
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
szegényke remélem h azért nem hal meg ToT
2012. szeptember 19. 18:50
|
|
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline
|
Én már eleget izgultam miatta, többet nem fogok, ha meghal még sajnálni se fogom mert ő tehet róla.
2012. szeptember 19. 19:01
|
|
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline
|
nee ! annyira sajnálnám.. de szerintem túlzásba viszik !
2012. szeptember 19. 19:13
Ez borzasztó. Ahogy a Reszkessetek betörőket nézem,az jut eszembe,hogy az az aranyos kisfiú mára mit tett magával. Mondhatnám azt,hogy megérdemli,és hogy az ő hibája is. De közben meg tudom érteni Macaulay-t. Túl korán jött a siker,és eléggé meghökkentem azt olvasva hogy ,,Szülei válása közben hivatalosan elfüggetlenedett tőlük, mivel azok leginkább fiuk filmes vagyonaihoz szerettek volna hozzájutni. " Nem csodálom,hogy ilyeneket nem tudott feldolgozni. Kívánom,hogy lássa be végre,hogy kell neki a segítség,méghozzá nem kevés,és talán még nem késő...
2012. szeptember 19. 19:20
|
|
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline
|
Most miért? Miért kellett ezzel tönkretennie magát? A Reszkessetek Betörők után egy kis idő múlva biztos megint megjött volna neki a hírnév. De nem, neki muszáj volt mindent elrontania. Ha most abbahagyja esetleg még fel tud épülni és talán újult erővel és józan ésszel indíthatja be újra a karrierjét. Személy szerint szívesen látnám felnőtt korában is egy-egy filmben.
És tudom hogy a szüleivel is volt itt probléma, de könyörgöm! A drogozás nem megoldás...
És tudom hogy a szüleivel is volt itt probléma, de könyörgöm! A drogozás nem megoldás...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: