Starity

Haldoklik Macaulay Culkin

12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. szeptember 19. 16:46 #81
Hannuusshh
Hannuusshh
Patley

StátuszMockingjay
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1670
Csatolások: 193
Azonosító: 150324
Pár hete még halott volt. Most él vagy nem döntsék már el..
2012. szeptember 19. 16:56 #82
Juniior
Juniior

StátuszHala Madrid!♥
Hozzászólás: 645
Csatolások: 0
Azonosító: 174046
ezer éves cikk..
2012. szeptember 19. 16:56 #83
leyla113
leyla113
SummerKid

Státuszit's Glambert time! ^^
Hozzászólás: 1096
Csatolások: 3
Azonosító: 180259
szegény... így jár az, aki nem tudja, hogy a túl sok pénzét mire fordítsa.
2012. szeptember 19. 16:56 #84
reilaa
reilaa
visszatérő vendég

Státuszbitches love cake!
Hozzászólás: 262
Azonosító: 178225
Nyilván,hogy él még.De tényleg nagyon durva amit magával művel,és nem rossz indulatból,de ez lesz a veszte.
2012. szeptember 19. 16:58 #85
Zsuzsy93
Zsuzsy93

StátuszA legcsodásabb virágok árnyékban nőnek.
Hozzászólás: 944
Csatolások: 2
Azonosító: 175845
nem gondoltam volna hogy abból az édes kiskölyökből ilyen ember lesz sad.gif
2012. szeptember 19. 17:01 #86
TbRéku
TbRéku
új tag

StátuszTell the devil I said "Hey" when you get back to where you're from
Hozzászólás: 2106
Csatolások: 62
Azonosító: 157537
Semmi gyerekkora nem volt. Sajnálom őt, mert nem tehet róla, a szüleinek kellett volna rá odafigyelnie és nem akkor elválniuk amikor a legnehezebb korszaka volt. Pedig remek színész, nagyon sajnálom és remélem jobban lesz..
2012. szeptember 19. 17:04 #87
Lunes
Lunes
visszatérő vendég

StátuszUB: Jin
Hozzászólás: 467
Azonosító: 173511
Szörnyű látni, hogy valaki mennyire tönkreteszi magát. Nem akarok borulátó lenni, de ha így folytatja, szerintem nem is olyan sokára egy újabb halott sztárról fog hangos lenni a média... Sajnos...
2012. szeptember 19. 17:04 #88
lyzácskaztcsőő
lyzácskaztcsőő
visszatérő vendég

StátuszDean, Sam, Castiel. Crowley.♥
Hozzászólás: 279
Azonosító: 167050
szegény:/
bár magának köszönheti ha időben abbahagyta vna akk nem lenne ez:o
imádtama Reszekssetek, betörők!-ben de ami most lett belőle...else hiszem:o
2012. szeptember 19. 17:11 #89
evaa99
evaa99

StátuszThere's a whisper in the dark, as a new life comes to be...
Hozzászólás: 512
Csatolások: 40
Azonosító: 171196
Hát... én nagyon sajnálom. Nem tehet róla - arról igen, hogy kíváncsi volt, de arról elvileg nem, hogy rászokott, mert ha az ember kipróbálja, utána már igényli. Bár pontosan nem tudom, hogy hogy van ez, de mindenesetre nagyon sajnálom őt, és remélem, hogy valahogy sikerül majd legyőznie a betegségét. :|
1 felhasználónak tetszik: janet7
2012. szeptember 19. 17:16 #90
- törölt felhasználó -    
Istenem mekkora rohadékok akik már azt a napot várják h mikor hal meg O_O szegény Mac én totálisan megértem,a multja kozos MJvel,aki leszolja ot az tényleg gondoljon bele miylen élete lehetett neki :/ ha jol tudom Mac már probál leszokni a drogokrol..meg alapbol a bulvár fújta fel a dolgot szoval sok a kitalácio.Szeretlek Mac kitartást ♥
2 felhasználónak tetszik: Ariana, janet7
2012. szeptember 19. 17:17 #91
Legolas1998
Legolas1998
visszatérő vendég

StátuszMSN
Hozzászólás: 363
Azonosító: 125883
a facén má azvolt h megjalt :// komolyan...szegény nagyon sajnálom :/ igaz hülyeséget csinált, de akkor is sad.gif
2012. szeptember 19. 17:17 #92
kataszeles90
kataszeles90

StátuszElég a tréből? Állj fel a térről. :D
Hozzászólás: 716
Azonosító: 183145
szegény nem nagyon sajnálom hisz ő tette ezt magávval ahogy olvastam nagyon ledöbbentem!!!....
2012. szeptember 19. 17:19 #93
Aglarana
Aglarana
visszatérő vendég

StátuszMás vagyok..
Hozzászólás: 289
Azonosító: 181194
hány éves lehet ???
2012. szeptember 19. 17:23 #94
- törölt felhasználó -    
Ez most komoly? ohmy.gif Én nagyon kedvelem őt, és már azt hallottam, hogy jobban van ahhoz képest, ahogy év elején kinézett. Még képeket is láttam róla. Remélem, hogy nem igaz ez a hír, és még nagyon sokáig fog élni.
1 felhasználónak tetszik: Vegas
2012. szeptember 19. 17:24 #95
Tilas
Tilas
új tag
Hozzászólás: 40
Azonosító: 145604
Idézet (_ToTo_ @ 2012.09.19. 12:47)
Nem vagyok szakértő, de mi az, hogy néhány napon belül belehalhat? Más egy életen át drogozik és nem hal bele, ha nem lövi túl magát, de az meg nem attól függ, hogy eltelik-e még pár nap vagy sem.

Ez leginkább magától a drog származéktól függ. Aki néha napján beszív például füves cigi által, az valóban nem fog napok alatt meghalni, de nem is tesz jót a szervezetének. A heroin valóban a legdurvább drogok egyike, hiszen félszintetikus morfinszármazék, ami az emberi szervezetben morfinná alakul át. Csodálkoztok, hogy ennyire leépíti a szervezetet, és, hogy hamar a függője - azt hiszem első alkalom után - leszel? Ha belegondoltok morfiumot végső stádiumban járó rákos betegeknek szoktak adni, akiknek elviselhetetlen fájdalmuk van. Én azon csodálkozom, hogy eddig kihúzta a szervezete, hiszen a drogok a belső szerveket is súlyosan tudják károsítani. A gyomor elfekélyesedésétől kezdve, át a belső szervek leállásáig: májelégtelenség, veseelégtelenség, és sokszor szívelégtelenség is fellép, ha a drogból sok jut a szervezetbe. Aki egész életén át drogozik, az sem normális, sőt jó esély van arra, hogy valamely belső szerve már egy jó ideje felmondta a szolgálatot, aminek a böjtje csak később lesz meg. Néhány éveken át tartó narkotikum származéktól nem fogsz belül darabokra esni, de a herointól igen. Kell tudni mérlegelni, hogy vajon tényleg megéri-e az a "repülés", amit bedrogozva állítólag lehet érezni. Szerény véleményem szerint, sosem fogom tudni megérteni azokat, akik a kábítószerekhez nyúlnak. Culkinnak is csak egy atyai pofon kellett volna, és utána eszébe nem jutott volna heroinistának lenni. Ez viszont sokkal inkább a szülők hibája volt, és nem az övé.
1 felhasználónak tetszik: Hustler
2012. szeptember 19. 17:29 #96
- törölt felhasználó -    
Nem o tehet csak rola,hanem pl.a szulei! gyereksztár konyorgom,a tobbséguk a drogokba vagy a piába hajszolja magát. Meg eleve mien barátai lehetnek:S
2012. szeptember 19. 17:44 #97
misssha
misssha
Hozzászólás: 1691
Azonosító: 136913
Idézet (Tilas @ 2012.09.19. 17:24)
Ez leginkább magától a drog származéktól függ. Aki néha napján beszív például füves cigi által, az valóban nem fog napok alatt meghalni, de nem is tesz jót a szervezetének. A heroin valóban a legdurvább drogok egyike, hiszen félszintetikus morfinszármazék, ami az emberi szervezetben morfinná alakul át. Csodálkoztok, hogy ennyire leépíti a szervezetet, és, hogy hamar a függője - azt hiszem első alkalom után - leszel? Ha belegondoltok morfiumot végső stádiumban járó rákos betegeknek szoktak adni, akiknek elviselhetetlen fájdalmuk van. Én azon csodálkozom, hogy eddig kihúzta a szervezete, hiszen a drogok a belső szerveket is súlyosan tudják károsítani. A gyomor elfekélyesedésétől kezdve, át a belső szervek leállásáig: májelégtelenség, veseelégtelenség, és sokszor szívelégtelenség is fellép, ha a drogból sok jut a szervezetbe. Aki egész életén át drogozik, az sem normális, sőt jó esély van arra, hogy valamely belső szerve már egy jó ideje felmondta a szolgálatot, aminek a böjtje csak később lesz meg. Néhány éveken át tartó narkotikum származéktól nem fogsz belül darabokra esni, de a herointól igen. Kell tudni mérlegelni, hogy vajon tényleg megéri-e az a "repülés", amit bedrogozva állítólag lehet érezni. Szerény véleményem szerint, sosem fogom tudni megérteni azokat, akik a kábítószerekhez nyúlnak. Culkinnak is csak egy atyai pofon kellett volna, és utána eszébe nem jutott volna heroinistának lenni. Ez viszont sokkal inkább a szülők hibája volt, és nem az övé.

ez pontosan így van! ráadásul a heroinra azért lehet amúgy is könnyne rászokni, mert a heroinisták úgy írták körül azt az érzést amikor a szervezetbe jut, hogy mintha minden egyes sejtednek hatalmas nagy orgazmusa lenne. hamar hat, és már az első alkalom után függővé lehet válni. ráadásul a végén (ahol kb. szerintem Macaulay is tarthat) már nem is az élvezetért csinálják, hanem, hogy megszabaduljanak a kínzó elvonási tünetektől. és egyre több adag kell hogy érezzenek is valamit, ezért hal meg a legtöbb heroinista túladagolásban. azt hiszem valahol olvastam is, hogy a több éven át heroinfüggő embereknek csak a 10%-a tud leszokni róla, de azoknál is minimum 5 évig tart az elvonó. szóval ez a legdurvább drog ami biztos út a halálhoz, és nem hiszem hogy Macaulaynek van annyi ereje hogy ezt az egészet abba hagyja (amúgy is olyan cikkek vannak róla mostanában hogy depressziós és magányos) ezért.. hát igen sajnos más nem segíthet rajta, az első lépést neki kell megtenni. de nem kéne csak úgy elítélni szerintem, rossz gyerekkora volt, és szerintem ez volt az egyetlen mód, hogy "kilábaljon" a bajaiból, ráadásul olyan társaságba is keveredhetett. minden barátja vagy ismerőse azt nyilatkozza hogy intelligens, és nagyon szeretnivaló. kár lenne érte :/
1 felhasználónak tetszik: Tilas
2012. szeptember 19. 17:46 #98
- törölt felhasználó -    
Juj........ hát nagyon meglepő O.o Dehát ezért is nagyon veszélyes dolog ha kisgyerek már sikereket érnek el... szomorú sad.gif
2012. szeptember 19. 17:51 #99
- törölt felhasználó -    
Ez rettenetes ohmy.gif Borzalmas, hogy az emberek képesek eddig lezülleni.....
2012. szeptember 19. 17:54 #100
- törölt felhasználó -    
Lehet Pán Péter szindrómája van.
Amúgy nem igaz, hogy ennyire nem figyeltek rá... A szülei büszkék lehetnek saját magukra, hogy hagyták mindezt.
12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok