Személy szerint nekem 2 cicám van jelenleg (Vadóc és Hómancs) és imádom őket. Ha velük vagyok teljesen megnyugszom és nem gondolok az aznapi zavaró tényezőkre, pár percre kikapcsolok mellettük. Szerintem a macskák végtelenül szeretnivaló lények és valamilyen szinten megköszönik a gondoskodást. Számomra mindig megnyugtató volt, ha csak egy percre is kiléptem az ajtón, már rohantak is az eddigi cicáim, olyankor azt éreztem, hogy valaki örül a jelenlétemnek, még ha csak percekre is. Most, hogy csak hétvégéken leszek otthon, érzem is a hiányukat. Sokan nem igazán értik mit szeretek bennük ennyire, hiszen a környezetem inkább kutyás, de erre csak azt tudom mondani, hogy előbb meg kell őket ismerni és csak utána kell következtetéseket levonni. Nem értem egyesek miért csak a kis cicákat szeretik, ugyanolyan szeretnivalóak a nagyobb cicák is. Sok érdekeset megtudtam a cikkből, amikről eddig még csak nem is hallottam, szóval még egyszer hatalmas köszönet érte.
Kedvenceink a történelemben és napjainkban — a macskák
2012. szeptember 18. 17:29
Hű, iszonyatosan jó cikk lett. Köszönet érte.
Személy szerint nekem 2 cicám van jelenleg (Vadóc és Hómancs) és imádom őket. Ha velük vagyok teljesen megnyugszom és nem gondolok az aznapi zavaró tényezőkre, pár percre kikapcsolok mellettük. Szerintem a macskák végtelenül szeretnivaló lények és valamilyen szinten megköszönik a gondoskodást. Számomra mindig megnyugtató volt, ha csak egy percre is kiléptem az ajtón, már rohantak is az eddigi cicáim, olyankor azt éreztem, hogy valaki örül a jelenlétemnek, még ha csak percekre is. Most, hogy csak hétvégéken leszek otthon, érzem is a hiányukat. Sokan nem igazán értik mit szeretek bennük ennyire, hiszen a környezetem inkább kutyás, de erre csak azt tudom mondani, hogy előbb meg kell őket ismerni és csak utána kell következtetéseket levonni. Nem értem egyesek miért csak a kis cicákat szeretik, ugyanolyan szeretnivalóak a nagyobb cicák is. Sok érdekeset megtudtam a cikkből, amikről eddig még csak nem is hallottam, szóval még egyszer hatalmas köszönet érte.
1 felhasználónak tetszik:
Mirjána
2012. szeptember 18. 17:32
|
|
ariana grande09082visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.11. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 175318 offline
|
Imádom a macskákat!
2012. szeptember 18. 17:41
|
|
Szancsy97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 183379 offline
|
Jó cikk lett
Nekem is van egy macskám
Nagyon szeretem!!
Ha pl.:szomorú vagyok akkor odajön hozzám és hozzám bújik
Nagyon sokszor meg tud nevettetni xD Egyszerűen IMÁDOM
2012. szeptember 18. 17:57
Ez egy nagyon jó kis cikk! Én nagyon szeretem a macskákat, van is otthon egy. Szerintem a macskák nagyon szépek és aranyosak. Mindegyik nagyon aranyos a képeken, főleg az utolsó.
2012. szeptember 18. 18:10
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Jaj, ez nagyon jó cikk, bár a legtöbb dolgot tudtam, azért volt egy-két újdonság is, amit élvezet volt elolvasni. 
Cicapárti vagyok, imádom, ahogy dorombolnak meg hozzásimulnak az emberekhez (bár... ugyanúgy szeretem a kutyákat is xD)
Grat a cikkhez
Cicapárti vagyok, imádom, ahogy dorombolnak meg hozzásimulnak az emberekhez (bár... ugyanúgy szeretem a kutyákat is xD)
Grat a cikkhez
2012. szeptember 18. 18:17
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Köszi a cikket. Imádtam, még ha a legtöbb dolgot már ismertem, akkor is.
Ők valóban csodálatos lények. Annyi szeretetet tudnak adni, és olyan játékosak!
2012. szeptember 18. 18:44
|
|
Vera23 szívvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.22. Hozzászólás: 253 Csatolások: 0 Azonosító: 181150 offline
|
nagyon aranyosak
2012. szeptember 18. 18:56
|
KellanLutzgirl24új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 180440 offline
|
Nekem is van két cicám! és imádom őket, a nagyobb cicámmal már különbözö jelekből megértjük egymást és tudjuk mit akar a másik. és igaz a dorombolás tényleg segit
2012. szeptember 18. 19:34
hmm érdekes 
és én is szeretem a macskákat. sőt egyszer szeretnék is egyet
és én is szeretem a macskákat. sőt egyszer szeretnék is egyet
2012. szeptember 18. 19:50
|
|
meyah_• bite for fun • |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 5305 Csatolások: 2 Azonosító: 131197 offline
|
Nagyon macskamániás vagyok és nem tudnám egyetlen cica nélkül végigélni az életemet. Szükségem van rájuk, egyfajta támaszt nyújtanak. Szóval ha választani kellene, egyértelműen a cicát mondanám
2012. szeptember 18. 20:07
|
|
mayaa.optimistic.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 2178 Csatolások: 1309 Azonosító: 160044 offline
|
Világéletemben kutyapárti voltam, sosem kedveltem igazán a macskákat, de egyre jobban kezdek megbarátkozni velük
Van pár fajta, amit nagyon édesnek találok, főleg kiscicakorban
Jó cikk lett
Jó cikk lett
2012. szeptember 18. 20:13
|
|
jennuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.03. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 182392 offline
|
Respect Egyiptom. ((:
Érdekes, hogy a gazdik akik inkább kutya pártiak azok a macskákért nem igen vannak oda. A macskásoknak viszont a kutyusokat is szeretik (: Nekem 3egészséges és gyönyörű macskám van, de a pókon kívül minden jószágot szeretek. Semmiért nem cserélném el ezt a 3 "porontyot" (:
Érdekes, hogy a gazdik akik inkább kutya pártiak azok a macskákért nem igen vannak oda. A macskásoknak viszont a kutyusokat is szeretik (: Nekem 3egészséges és gyönyörű macskám van, de a pókon kívül minden jószágot szeretek. Semmiért nem cserélném el ezt a 3 "porontyot" (:
1 felhasználónak tetszik:
Mirjána
2012. szeptember 18. 21:05
|
|
Mary Malloryúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.30. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 174568 offline
|
Egyetértek ,,mayaa" velem is pont ez a helyzet!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!