Szőke bombázóval erősít a Barátok Közt
2012. szeptember 19. 06:47
|
|
Fancsimorzsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 183269 offline
|
Szerintem is jó
2012. szeptember 19. 15:26
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
Hát szerintem nem egy nagy "bombázó" a csaj ahogy irták, bár nekem nem is kéne h az legyen. x'DD Ja és még így se jobb a Jóban Rosszbannál... >_>
2012. szeptember 19. 15:27
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
Ja és tudom h ez nem a Jóban Rosszbanról szól de nemérdekeeeeeeeeel! x'DD (Y)
2012. szeptember 21. 02:46
|
|
Niloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.05. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 92268 offline
|
Egy dologgal sikerülhetne emelni az RTL nézettséget fél kilenctől kilencig, ha beszüntetnék ezt a borzalmat, akármi még az elsötétült képernyő is jobb lenne, mint a Barátok közt. Az egy dolog, hogy mozgalmasabb és zavarosabb mint egy argentin telenovella és a Tények együttvéve, de hogy tehetségtelenebb színészeket régen válogattak már össze egy produkcióba, az is biztos. Félreértés ne essék, nem a régi Klaudia-Miklós-Zsolt- még talán Zsófi féle szereplőkre gondolok, vagy a színházból kölcsönvett szereplőkre, hanem az ilyen utcáról szalasztott,valóságshow és tehetségkutatós, dadogó, monotonon beszélő bagázs az, ami viszi egyre lejjebb a műsor amúgy sem túl magas színvonalát.
Olyan szövegük van, ami már akkor kiment a divatból, amikor még meg sem száradt a forgatókönyv lapjain a tinta, a gesztusaik eltúlzottak, viszont amennyi energiát a hadonászásba fektetnek, annyival kevesebbet áldoznak az élő beszéd imitálására. Egyszerűen fáj hallgatni/nézni őket.
A fél ország azt várja, hogy vége legyen a másik meg már agyhalott attól, hogy nézi.
Nem szerettem volna megbántani a nézőket, nem is akarom megmondani, hogy más mit szeressen és mit nem, egyszerűen ez a véleményem.
Olyan szövegük van, ami már akkor kiment a divatból, amikor még meg sem száradt a forgatókönyv lapjain a tinta, a gesztusaik eltúlzottak, viszont amennyi energiát a hadonászásba fektetnek, annyival kevesebbet áldoznak az élő beszéd imitálására. Egyszerűen fáj hallgatni/nézni őket.
A fél ország azt várja, hogy vége legyen a másik meg már agyhalott attól, hogy nézi.
Nem szerettem volna megbántani a nézőket, nem is akarom megmondani, hogy más mit szeressen és mit nem, egyszerűen ez a véleményem.
1 felhasználónak tetszik:
Selena.
2012. szeptember 21. 08:29
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
megafifi20 egyet értek
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.