Dühöngenek a tegnap megjelent DVD vásárlói. A szigetországban árusított verzió rossz és hiányos, az amerikai Blu-ray verziót kell megvenni az extrákért és jobb minőségért.
A teljes cikkhez kattints ide!
Csalódottak a Bosszúállók rajongói
2012. szeptember 18. 11:07
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Hát nem csodálom, hogy dühöngenek
Alapból nem 10 forint egy ilyen Blu-Ray tele extrákkal és akkor mire elkezdi otthon nézni kiderül, hogy rossz az egész
Ezt a dolgot tuti nyomon követem, mert nagyon szeretném megvenni így, Blu-Ray verzióban, de ezek után, hát nem tudom
Alapból nem 10 forint egy ilyen Blu-Ray tele extrákkal és akkor mire elkezdi otthon nézni kiderül, hogy rossz az egész
Ezt a dolgot tuti nyomon követem, mert nagyon szeretném megvenni így, Blu-Ray verzióban, de ezek után, hát nem tudom
2012. szeptember 18. 11:12
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (House Of Wax @ 2012.09.18. 11:07)
Hát nem csodálom, hogy dühöngenek
Helyes döntés. Kétszer gondold át. Rendes tőlük, nem? Beharangozzuk, aztán tessék, úgymond rá vagy kényszerítve hogy újabb lemezt vegyél, drágábban, ha nem akarod illegálisan letölteni. Nem mellesleg hivatalos blah blah-nak tartom a magyarázatukat, jól megszívatták a népet.
2012. szeptember 18. 11:15
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.09.18. 11:12)
Helyes döntés. Kétszer gondold át. Rendes tőlük, nem? Beharangozzuk, aztán tessék, úgymond rá vagy kényszerítve hogy újabb lemezt vegyél, drágábban, ha nem akarod illegálisan letölteni. Nem mellesleg hivatalos blah blah-nak tartom a magyarázatukat, jól megszívatták a népet. 
Pedig mikor megkapom a fizetésem már mentem volna is, szóval köszi ezt a cikket, pont időben jött
Az, nagyon édesek
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. szeptember 18. 11:15
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Torrent,torrent ,torrent ha már mindenki fenygetőzik és morgolódik,töltse le,Pénzbe sem kerül,és aláfűtesz a forgalmazóknak is.Aztán majd tesznek valami megszorítást és azt hiszik evvel sokra mentek 
De ez tényleg kibaszás volt amúgy velük.De hát ez van.Én nem lepődtem meg annyira.
Bosszúállók
De ez tényleg kibaszás volt amúgy velük.De hát ez van.Én nem lepődtem meg annyira.
Bosszúállók
2012. szeptember 18. 11:21
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (House Of Wax @ 2012.09.18. 11:15)
Pedig mikor megkapom a fizetésem már mentem volna is, szóval köszi ezt a cikket, pont időben jött
Az, nagyon édesek
Ilyenkor sosem tudnak értelmes magyarázatot adni, meg mindig másra hárítják a felelősséget, senki nem fog kiállni és azt mondani, hogy "Bocs, én csesztem el!"
Az, nagyon édesek
Ennyit arról hogy rendeld meg idő előtt hogy mihamarabb kézhez kaphasd.
House Of Wax
2012. szeptember 18. 11:40
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.09.18. 11:21)
Ennyit arról hogy rendeld meg idő előtt hogy mihamarabb kézhez kaphasd.
Gondolom a magyar release is az amerikai alapján fog megjelenni, tehát a nálunk kapható DVD-n sem lesznek rajta akkor a teljes extrák. Cép. Én nem vagyok érintett a dologban de ha fan lennék, most morgolódnék.
Én morgolódok!
2012. szeptember 18. 11:45
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Egyes régióban már 1-2 éve tapasztalható, hogy mesterségesen butitják le a dvdk minőségét, kevesebb extrát is adnak mint a blu-rayhez - evvel akarják 'kényszeríteni' a jónépet, hogy álljon át az új formátumra. Csak míg a magyar vevők szitkozódnak, arra senki nem figyel oda, mert néhány száz vagy néhány ezer darabos eladást produkál az egész ország, addig egy Nagy Brittaniában sokkal többen lázadoznak, amire már a fejesek is felemelik a fejüket. Amúgy a film 2 forintot sem ért.
e-batta
2012. szeptember 18. 11:55
|
|
LuluDarlingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.29. Hozzászólás: 112 Csatolások: 618 Azonosító: 50966 offline
|
Na, ez kemény...az a baj, hogy az ember annyira kiszolgáltatott. Szerintem direkt a dupla profitra hajtanak. És ha már DVD kiadványról beszélünk, azért a magyarországi DVD az már a vicc kategóriája. Igénytelen, egy lemezes, egy kb. 6 perces "extrával". Most mindenki megvette, tuti néhány hónap múlva kijön a két lemezes, bővített verzió...
ophely88
2012. szeptember 18. 11:58
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2012.09.18. 11:45)
Egyes régióban már 1-2 éve tapasztalható, hogy mesterségesen butitják le a dvdk minőségét, kevesebb extrát is adnak mint a blu-rayhez - evvel akarják 'kényszeríteni' a jónépet, hogy álljon át az új formátumra. Csak míg a magyar vevők szitkozódnak, arra senki nem figyel oda, mert néhány száz vagy néhány ezer darabos eladást produkál az egész ország, addig egy Nagy Brittaniában sokkal többen lázadoznak, amire már a fejesek is felemelik a fejüket. Amúgy a film 2 forintot sem ért.
Mivel még nincs blu-ray lejátszóm, így maradok az uncsi DVD-nél.
Ja és a film rajongói nevében kikérem magamnak, hogy semmit sem ér.
Idézet (LuluDarling @ 2012.09.18. 11:55)
És ha már DVD kiadványról beszélünk, azért a magyarországi DVD az már a vicc kategóriája. Igénytelen, egy lemezes, egy kb. 6 perces "extrával". Most mindenki megvette, tuti néhány hónap múlva kijön a két lemezes, bővített verzió...
Én arra várok.
2012. szeptember 18. 15:31
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Én az biztos hogy szét vernék mindent. Addig mennék még nem lenne jó. De szerencsére nekem nincs ilyen problémám
Minden nagyon szépen megy
2012. szeptember 18. 15:39
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2012.09.18. 11:45)
Amúgy a film 2 forintot sem ért.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.