Fültágító: divat vagy ennél több?
2012. szeptember 17. 15:24
|
|
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline
|
undorító és ronda.
2012. szeptember 17. 15:29
|
|
Ketherina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.27. Hozzászólás: 501 Csatolások: 13 Azonosító: 162756 offline
|
Gusztustalan, csak ezt hallom. Ez csupán az önkifejezés egyik sajátos és szerintem nagyon hatásos módja is. Sajnos nem rendelkezem fűlbevalóval, eléggé félek attól a piciny szúrástól is, de később mindenképp szeretnék egy kicsikét a fülembe. Szerintem az undorító ha valakit a külseje alapján ítélünk meg, nem pedig a fűltágító
2012. szeptember 17. 15:32
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
Hát megmondom őszintén én k**vára bírom a fültágítóak. Szerintem rohadt jól néznek ki. *-*
Mondjuk magamnak sose csináltatnék, legfeljebb egy nagyon picit..
2012. szeptember 17. 15:42
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Van egy-két ismerősöm akiknek van kisebb, olyan 4-5-ös, és szerintem az még jól is állhat néhány embernek, ha illik a személyiségéhez, annál nagyobb már nem igazán... bár én sosem csináltatnék, akkor inkább piercing...
2012. szeptember 17. 15:43
Most öszintén, lépjetek már túl magatokon. Akinek van és szeretne fültágítót, magasról tesz a véleményetekre. Irrelevánsak vagytok. Engem hidegen hagy, ki hogy néz ki, nincs jogom és nem is akarok beleszólni.
2012. szeptember 17. 15:59
Most komolyan valaki már nem tud mit kitalálni fültágító? Ez lenne a divat? Kösz inkább nem kérek belőle. -.-
2012. szeptember 17. 16:09
Én undorítónak találom a fültágítót...inkább kihagynám ezt a divatmizériát.
2012. szeptember 17. 16:21
|
|
Juniior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 645 Csatolások: 0 Azonosító: 174046 offline
|
ez van gyerekek..;D Sajnálom az olyan embereket akik nem tudják elfogadni a másikat..ti vagytok az undorítóak, hogy lefikázátok miközben nem is ismeritek őket. Ha valaki nem olyan mint ti az már undorító? nekik ezt tetszik ez az ő stílusuk. Mindenkit úgy kell elfogadni ahogy van és ők ilyenek.
2012. szeptember 17. 16:22
|
|
Alishon. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.06. Hozzászólás: 653 Csatolások: 537 Azonosító: 163409 offline
|
Ismerek jó néhány embert, akinek van, és olyat is, aki nagyon megbánta. Ez már csak plasztikai beavatkozással 'tüntethető' el, ha jól tudom. A fültágítótól függetlenül, szerintem lehet valaki normális és kedves. És mégis ki vagyok én, hogy megmondjam ki mit tegyen ? Szerintem egy ideig lehet szép, de a túl nagy, az már undorító és veszélyes.
2012. szeptember 17. 16:25
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Ez divat?
Ez undorító -..-"
2012. szeptember 17. 16:26
|
|
Encii88új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 178949 offline
|
a fültágító mióta szép?! lehet hogy divatos,de szépnek biztos nem mondanám,dehát van akinek ez jön be
mindenkinek a saját döntése mit aggaszt magára..de a sok pc-től az emberek lassan olyanok lesznek mint egy karácsonyfa -.-" én feleslegesnek tartom..lány esetében még csúnyább,mint egy fiúnál..
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: