Az X Factor versenyzője megsiratta Demi Lovatót
2012. szeptember 16. 22:38
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Mindig is tudtam, hogy Demi nagyon jó ember és hogy valóban törődik másokkal, de ezt most is bizonyította. Kedves volt tőle, hogy megvígasztalta a lányt. Ez egy igazán megható pillanat volt.
2012. szeptember 16. 23:48
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
Ez nagyon megható...nem csoda h Simon is elsirta magat!
2012. szeptember 17. 06:39
Én is sirtam :'( Sajnálom a kis csajt!Szörnyű lehett neki
2012. szeptember 17. 12:28
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Ez tényleg nagyon megható volt,én sem bírtam ki sírás nélkül
Hát ezt nem kellett volna megnéznem most szerintem
Mellesleg szép hangja van a lánynak,azért ez sem mellékes
Mellesleg szép hangja van a lánynak,azért ez sem mellékes
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2012. szeptember 17. 13:27
|
J.J.Clarkúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.27. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 148121 offline
|
ez nagyon szép volt Demitől,én eddig nem szerettem őt de ez nagyon szép volt tőle.És sajnos egyet kell értsek néhány kommentelővel akik azt mondták h a panaszait nem itt kell elsírni,de nagy bátorság kellett ahoz h ezt elmondja..és ami hangját illeti nem rossz hallottam már rosszabbakat is..szerintem nem volt kár tovább engedi hátha tud még valamit mutatni..
2012. szeptember 17. 14:38
|
|
Csokeee |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.23. Hozzászólás: 621 Csatolások: 41 Azonosító: 129782 offline
|
nagyon rendes volt Demitől amit tett /kiállt érte és tényleg nincs rossz hangja a lánynak ,de szerintem azért ez már kicsit túlzás , mármint a tv részéről , hogy ennyire kihasználnak mindent ill. mindenkit a magas nézettség érdekében. Rossz lehet/lehetett neki nem tagadom , de hányan vannak olyanok akiknek sokkal rosszabb és mégsem panaszkodnak ?! még egyszer mondom ezt nem Demi Lovato-ra és a fellépő lányra értem ,hanem a médiára.
2012. szeptember 17. 15:34
Demit nagyon szeretem és ez nagyon rendes volt tőle!!!!
2012. szeptember 17. 15:55
szerintem nagyon szép a hangja Demi pedig nagyon aranyos volt.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.