Egyébként én sem vagyok elájulva Jilliannek a hangjától, de a fájdalma teljesen átjött, ahogy énekelt.
Az X Factor versenyzője megsiratta Demi Lovatót
2012. szeptember 16. 11:08
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Ez aranyos. Demi olyan cuki, hatalmas szíve van és teljesen átérzi mások fájdalmát, hiszen ő is átélt ilyesmit. Már milliószor bebizonyította milyen csodálatos lány! Nincs elszállva magától, két lábbal a földön jár és mindenkivel olyan hihetetlen jólelkű, ezért is ő marad örökre a példaképem!! 
Egyébként én sem vagyok elájulva Jilliannek a hangjától, de a fájdalma teljesen átjött, ahogy énekelt.
2012. szeptember 16. 11:12
|
|
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline
|
Lady Suzy:Szerintem egyáltakán nem használta ki Demit.Őszintén beszélt mindenről ami történt.Igaz,hogy Deminek ez gyenge pontja de tényleg jól és teljes szívből énekelt a lány.DE persze lehet,hogy tévedek és ezt ne vedd bántásnak:)
Mindegy én imádom Demit és ezt a lányt is nagyon megkedveltem
Mindegy én imádom Demit és ezt a lányt is nagyon megkedveltem
2012. szeptember 16. 11:24
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Én is majdnem megsirattam a dolgot.
Az én osztályomban is megy ez a lelki terror olyanokkal, akik a légynek nem tudnának ártani. Nagyon utálom az ilyet. Feltudnám rúgni az összes ilyen embert, akik ok nélkül bántanak valakit.
Demi pedig hatalmasat nőtt a szememben.
Az én osztályomban is megy ez a lelki terror olyanokkal, akik a légynek nem tudnának ártani. Nagyon utálom az ilyet. Feltudnám rúgni az összes ilyen embert, akik ok nélkül bántanak valakit.
Demi pedig hatalmasat nőtt a szememben.
2012. szeptember 16. 11:42
|
|
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 772 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline
|
Váó nagyon jó még én is egy kicsit meg hatótam ngayon jó szuper .
2012. szeptember 16. 11:47
Tegnap láttam ezt a videót, de én akkor is sírtam..., de az bennem is felmerült, hogy lehet megjátssza az egészet, mert ilyet ritkán mondanak el az ilyen fajta műsorban és talán nem is emiatt a lány miatt sírtam el magam hanem azért, mert belegondoltam, hogy vannak ilyen szemét emberek akik tényleg képesek bántani embereket ilyen módon. Nekem is van egy ilyen osztálytársam aki nem egyszer taposott bele mások lelkébe és aki nap mint nap bántja egy másik iskolatársát...és ez szerintem undorító és el is ítélem érte.
2012. szeptember 16. 11:47
Jó igen, jó a csaj, bár azért voltak olyan részek amikor a fejemet fogtam, és nem azért mert olyan jó volt, de könyörgöm. Ez nem máunikasó. Itt nem kell elmesélni az életedet csak ki kell állni és énekelni. Ha annyira el akarta mondani, akkor bőőven ráért volna a dal végén. És az igazság az hogy az ilyet nem szeretem. Előnyt kovácsolnak abból, hogy ebben az esetben például bántalmazták a suliban, és ezzel próbálják manipulálni a zsűrit, ami eléggé gerinctelen dolog, mert biztos vagyok benne hogy enélkül is tovább jutott volna.
2012. szeptember 16. 11:52
Idézet (LULUPeas @ 2012.09.16. 11:47)
Jó igen, jó a csaj, bár azért voltak olyan részek amikor a fejemet fogtam, és nem azért mert olyan jó volt, de könyörgöm. Ez nem máunikasó. Itt nem kell elmesélni az életedet csak ki kell állni és énekelni. Ha annyira el akarta mondani, akkor bőőven ráért volna a dal végén. És az igazság az hogy az ilyet nem szeretem. Előnyt kovácsolnak abból, hogy ebben az esetben például bántalmazták a suliban, és ezzel próbálják manipulálni a zsűrit, ami eléggé gerinctelen dolog, mert biztos vagyok benne hogy enélkül is tovább jutott volna.
Minden előadást úgy kezdenek, hogy előtte a mentorok feltesznek nekik 1-2 kérdést az életükről. Jilliant pedig már az X-Faktor előtt ismertem Twitteren keresztül (@ItsJillJensen) és egyáltalán nem annak a lánynak tűnik aki ebből akarna előnyt kovácsolni. Mért kell rögtön a legrosszabbat feltételezni?
2012. szeptember 16. 11:56
Idézet (Chelsy @ 2012.09.16. 10:42)
Véleményem szerint ez a csaj egyáltalán nem énekelt szépen. Az egy dolog, hogy bántalmazták az iskolában, de furcsa is, hogy ezt bedobta... sőt, inkább gyanús. Végül is ki mondja ezt el egy műsorban, ahol a továbbjutása a tét?
Demi viszont tényleg rendes volt.
Demi viszont tényleg rendes volt.
A mi tehetségkutatóinkban is mindig bedobják az empátia kártyát, de itt szerintem nem a lány akart erről mindenképpen beszélni, valószínű, hogy a producerek akarták bevágni a műsorba.
2012. szeptember 16. 11:57
végig sírtam.
viszont amikor Demi mondja Simonnak hogy "awww you have a heart." azon behaltam
imádom őket
2012. szeptember 16. 12:11
|
|
Kittike1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 158724 offline
|
Hát nincs olyan jó hangja. De Demi nagyon rendes volt
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

2 felhasználónak tetszik: