Szeptember 12-én debütált az amerikai X Factor második évadja, ami rögtön egy drámai jelenettel végződött. Demi Lovato könnyekben tört ki, az egyik lány érzelmes történetén és fellépésén.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az X Factor versenyzője megsiratta Demi Lovatót
2012. szeptember 16. 09:33
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Jaaj..*.* olyan édesek voltak
2012. szeptember 16. 09:44
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Na, nekem erről az a véleményem, hogy a csaj borzalmasan énekelt! Ez valami szörnyű. Természetesen úgy szeretett volna továbbjutni, hogy azonnal közölte, őt terrorizálták a középiskolában. Szerintem nem kellene ilyeneket elmesélni, azért megy oda, hogy énekeljen, nem azért, hogy sajnáltassa magát.
2012. szeptember 16. 09:47
Ha valamire maga Simon mondja, hogy jó akkor az úgy is van! Tényleg csodálatos hangja van, megérdemelte, hogy továbbjusson!
2012. szeptember 16. 09:47
De édesek!
)
Nagyon joo hangja van a csajnak!
)
Nagyon joo hangja van a csajnak!
1 felhasználónak tetszik:
gwen cooper
2012. szeptember 16. 09:51
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
Ezt a jelenetet pont láttam xD Mondjuk a csaj annyira nem szimpi, de sajnáltam..de Demit nagyon rossz volt úgy látni h egyik pillanatban mosolyog a másikban meg már szegény azt se tudta mit mondjon :/
gwen cooper
2012. szeptember 16. 09:56
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Hát nyilván jó a hangja,de azért egy kicsit túloztak.Az pedig,hogy el kellett,hogy mesélje,mi történt vele a középiskolában,azt szerintem csak azért csinálta,hogy meghatódjanak.Nem mondom,biztos nagyon rossz lehetett neki,de hogy ezt felhasználta,ez szánalmas volt.
hellorl
2012. szeptember 16. 09:57
Engem is megsiratott...vagyis inkább Demi siratott meg....a csajban nem láttam különösebb tehetséget..persze érthető,hogy ilyen a hangja,mivel bulémiás volt-ha jól tudom...de akkor se...ilyen hanggal...majd kiesik...
2012. szeptember 16. 09:59
Szerintem jól énekelt a csaj.
És ezt az is bizonyítja hogy még Simon-t is lenyűgözte.
2012. szeptember 16. 10:03
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Szinte ugyan olyan a "hangja" mint Cher Loyd-nak, bár őt többre tartom mert nem olyan sz.rral jelentkezett mint régen Cher az x-faktorba. Nekem nem tetszik, és ahogy Barbus97 írta senkire nem tartozik hogy bántalmazták/terrorizálták, csúnya húzás volt tőle.
2012. szeptember 16. 10:05
Végigbőgtem az egészet, de megérte. Megjegyezném, hogy szerintem Jillian-nek igenis szép hangja van, nekem nagyon tetszett, az előadás pedig fantasztikus volt.
Demi pedig Demi volt. Egy angyal ez a nő, hatalmas szívvel.
Demi pedig Demi volt. Egy angyal ez a nő, hatalmas szívvel.
2012. szeptember 16. 10:08
|
|
Selena_Katy_Demivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 6 Azonosító: 149724 offline
|
Ez csodálatos volt.. Szőrnyen mehatódtam..
2012. szeptember 16. 10:13
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Szerintem jó hangja van a csajnak!
Demi nagyon aranyos volt!
2012. szeptember 16. 10:18
Hát a lánynak van egy hangja. Gyönyörűen énekelt, és nem csodálom, hogy a mentorokat és a közönséget is megsiratta mert ahogy hallgattam nekem is könnyes lett a szemem. (bár ettől a számtól amúgy is olyan)
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.