Starity

Christina Aguilera legyőzte Britney Spearst

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. szeptember 15. 22:30 #81
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Glamster @ 2012.09.15. 22:12)
A siker ott garantált. Az emberek vevők a minőségre, és a The Voice az.

És szerintem már elegük is van belőlük. Igazából, én sem néznék olyan tehetségkutatót, amiben egy huszonegynehány éves mondja meg a nála kétszer idősebbeknek hogy mit nem csinált jól. Lényegtelen hogy ez most Demi vagy nem, egyszerűen nem kóser bár én egyiket sem néztem és nem is fogom, mert a Ratyi faktort alapból nem szeretem, a mostani zsűri pedig tiszta nevetség, a Voice jó de nem fogom senki szép kék szeméért elhinni hogy tényleg csak a hang számít és nem látják a versenyzőket. pardon.gif Ha úgy vesszük, ezzel is nincs is nagy gond, máshol is ezt csinálják csak én megelégeltem a sok tehetségkutatót és az örökös pletykákat. Britney kimegy a forgatásról, azt mondja csak az udvarra ment ki mert pihenője volt, megy utána a kislány, azt válaszolja a médiának hogy 'csak mentem utána'. 110.gif Ha Britney kiugrik az ablakon ő is kiugrik vagy mi van? Indul a csorda és minden birka megy a többi után? Nevetséges. 110.gif
1 felhasználónak tetszik: Mia
2012. szeptember 15. 22:32 #82
- törölt felhasználó -    
LULUpeas,és glamster igazatok van azokban amiket leírtatok,britney és christina nincsenek rosszba,nem kell egyiket se szídni én is úgy gondolom hogy a voice jobb és a mentorok hitelesek,de nem állok le sza*ozni az x factort smileeee.gif
2012. szeptember 15. 22:33 #83
Törpemókus
Törpemókus
Tʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs

Státusz"Strong people don't put others down - they lift them up."
Hozzászólás: 3396
Csatolások: 158
Azonosító: 179420
Idézet (MadHatter @ 2012.09.15. 22:26)
Ezt jól megaszontad', barátném.  rohog.gif

Köszönöm, asszony. rohog.gif _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: MadHatter
2012. szeptember 15. 22:40 #84
- törölt felhasználó -    
Idézet (GoKendra @ 2012.09.15. 22:32)
LULUpeas,és glamster igazatok van azokban amiket leírtatok,britney és christina nincsenek rosszba,nem kell egyiket se szídni én is úgy gondolom hogy a voice jobb és a mentorok hitelesek,de nem állok le sza*ozni az x factort smileeee.gif

"de nem állok le sza*ozni az x factort smileeee.gif" sajnálom hogy nem mindenkinek ilyen a felfogása.
2012. szeptember 15. 23:20 #85
Olcsi
Olcsi

StátuszFejlődésben lévő otaku :3
Hozzászólás: 897
Azonosító: 160661
A cikk nem igazán a címről szól, de egyet kell értenem vele. Christina ezerszer jobb, mint Spears!
2012. szeptember 16. 08:53 #86
demi98
demi98
visszatérő vendég

StátuszDeMi LoVaTo ღ
Hozzászólás: 432
Csatolások: 144
Azonosító: 157426
Szandiii_1992 egyetertek tongue.gif
2012. szeptember 16. 09:33 #87
Cher Sugar
Cher Sugar
Rihanna Navy

Státusz*HA NEM INDOKLOD A BEJELÖLÉST,SZÍVFÁJDALOM NÉLKÜL ELUTASÍTOM!*
Hozzászólás: 1869
Azonosító: 165595
Szandiii_1992 na ja..nevetséges..
2012. szeptember 16. 10:11 #88
- törölt felhasználó -    
továbbá a cím eléggé félrevezető,de amikor elolvastam,ár akkor tudtam hogy erről fog szólni,ez nem kettejük csatája hanem a két csatrona csatája volt,amúgy meg simon szerintem éppen azzal érte el hogy keveseben nézték az x factort,mert egy csomó embert mind kettő műsor érdekelt,de az x factor,már az összes'poént' eldurrogtatta a nyár folyamán a cikkekben amiket róluk írtak,a voice meg fokozta az emberek várakozását...tehát az emberek tudták mi lesz benne ezért úgy voltak vele hogy inkább a voice-tt nézik,és majd megnézik vagy bele-bele néznek az x factorba. smileeee.gif plusz simon bunkó stílusa,ahogy christinára próbálta kenni az egészet, se tett jót a nézettségnek véleményem szerint smileeee.gif
2012. szeptember 16. 10:19 #89
loveliz
loveliz
arnyvadasz

Státuszorokke, es tovabb...
Hozzászólás: 2144
Csatolások: 2
Azonosító: 157207
olyan nevetségesek ezek a "csaták" sleep.gif
2012. szeptember 16. 10:24 #90
LinkinA
LinkinA
visszatérő vendég

StátuszAmikor az élet pofán basz, felbecsülhetetlen érzés.
Hozzászólás: 186
Azonosító: 180859
loveliz : jaja :sss
2012. szeptember 16. 10:27 #91
linna
linna
♥ Brian&Justin ♥

Státusz~Oberyn was dead, but I never forget him!~ ♥♥♥
Hozzászólás: 4901
Azonosító: 164721
Én Britneyt szeretem jobban és sztem hülyeség versenyezni.
2012. szeptember 16. 10:47 #92
Lisa7003
Lisa7003
fitnessfan

StátuszNe kövesd a divatot, légy maga a divat!
Hozzászólás: 4366
Csatolások: 188
Azonosító: 151228
Mindegyik tehetségkutató jó. Kit érdekelnek a nézettségi adatok? Millió ember figyeli őket. Az, hogy melyiket többen már több lehetséges okból adódódhat, de ez nem lényeg, mert mindkettő sikeres. Értelmetlen ez a versengés. Egyébként már nagyon várom, hogy induljon a The Voice Magyarországon!! biggrin.gif
2012. szeptember 16. 12:02 #93
- törölt felhasználó -    
Idézet (Szandiii_1992 @ 2012.09.15. 22:20)
Könyörgöm ne járasd már le magad. Ahol csak tudod elhordod mindennek Demit, de érdekes módon a Demi Lovato Magyarországot bekedvelted, és pont 2 napja írtál egy kommentet. Nem tartod ezt egy kicsit kétszínű és nevetséges dolognak? Ha ennyire nem bírod az X-Faktort, akkor mért foglalkozol velük? Én se szeretem Christinát, vagy például az imádott Adamed, ezért nem is szánom az időm rájuk, és nem szidom őket lépten - nyomon. Elég gyerekes viselkedés. Katy Perry nevéről pedig sehol sem hallottam hogy felmerült volna. biggrin.gif "aktuálisan népszerű volt" Miről beszélsz? Ha nem vagy tisztában a körülötte lévő dolgokkal, akkor inkább ne nyisd ki a szád. Az aktuálisan népszerű előadónak még 8 hónappal a megjelenés után is a rádiós és a Billboard lista 1. helyén van a dala. wink.gif

Juj, cicaharc. biggrin.gif
Igen aktuálisan népszerű volt. Nem vetted észre hogy kezdenek körülötte lecsengeni a dolgok? Pedig jobb hogy ha utána olvasol, mert anno Simon Christinát is megkérte, just sayin'. biggrin.gif
Én szeretem Demit, na de azért van egy határ. Te mondod hogy ő ne járassa le magát? Ugggyan már. Hol, és mivel járatja le magát? Hogy mint magánembert nem szereti annyira, de a számai tetszenek neki? Tudod hány ilyen ember van? Nem is beszélve arról, hogy akármennyire is szeretem Demit és tehetségesnek tartom, gondolj bele amikor majd megkapja a csapatát, és lesz benne nem egy 2x annyi idős énekes is. Szerintem kicsit furcsa lesz, na de mindegy. Azt senki sem vitatta hogy Demi nem tehetséges, na de könyörgöm elég szürreális már ez az egész dolog körülötte. Igen, volt nem egy borzasztó éve, de most már jól van. Ami volt elmúlt és nem kéne folyton ezen csámcsogni. Tudod nem egy olyan ember van, aki nap mint nap megjárja a poklot, szarabbnál szarabb dolgokon megy keresztül, és neki még a rajongói sincsenek ott hogy támogassák, meg az emtíví sem csinál belőle dokumentumfilmet.
2 felhasználónak tetszik: MadHatter, Mia
2012. szeptember 16. 12:24 #94
Hannuusshh
Hannuusshh
Patley

StátuszMockingjay
Hozzászólás: 1670
Csatolások: 193
Azonosító: 150324
Ez olyan mint itthon a Megasztár meg az X-factor ezért tették az egyiket péntekre a másikat meg szombatra. Én mind2őt néztem, és itthon is fogom mind a kettőt nézni.
2012. szeptember 16. 12:35 #95
TessMcColl
TessMcColl
új tag

StátuszThe best solution to a problem is usually the easiest one.
Hozzászólás: 4
Azonosító: 186007
jaj annyira utálom már a folytonos versengést -.-
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. szeptember 16. 13:20 #96
- törölt felhasználó -    
Olyan nincs hogy Christina legyőzte volna Britney-t, nem is volt és SOHA NEM IS LESZ. Itt csak a Voice húzott el egy-két milliós nézettséggel, aminek szerintem semmi jelentőssége, örülök neki hogy az X-Faktort is több mint 9 millióan nézték ami egyáltalán nem kevés. Igaz az NBC tényleg be volt tojva és ezért raktak be egy harmadik részt is..ami szánalom de ez van.
2012. szeptember 16. 13:29 #97
- törölt felhasználó -    
Engem ez nem érdekel. Mind ketten tehetségesek, nem az számít mennyien nézték őket.
2012. szeptember 16. 13:55 #98
- törölt felhasználó -    
glamster és LULUpeas!
Csak hogy képben legyetek Demi a 18 év alatti versenyzőket kapta meg.
2012. szeptember 16. 14:24 #99
- törölt felhasználó -    
Idézet (LULUPeas @ 2012.09.16. 12:02)
Juj, cicaharc. biggrin.gif 
Igen aktuálisan népszerű volt. Nem vetted észre hogy kezdenek körülötte lecsengeni a dolgok? Pedig jobb hogy ha utána olvasol, mert anno Simon Christinát is megkérte, just sayin'. biggrin.gif
Én szeretem Demit, na de azért van egy határ. Te mondod hogy ő ne járassa le magát? Ugggyan már. Hol, és mivel járatja le magát? Hogy mint magánembert nem szereti annyira, de a számai tetszenek neki? Tudod hány ilyen ember van? Nem is beszélve arról, hogy akármennyire is szeretem Demit és tehetségesnek tartom, gondolj bele amikor majd megkapja a csapatát, és lesz benne nem egy 2x annyi idős énekes is. Szerintem kicsit furcsa lesz, na de mindegy. Azt senki sem vitatta hogy Demi nem tehetséges, na de könyörgöm elég szürreális már ez az egész dolog körülötte. Igen, volt nem egy borzasztó éve, de most már jól van. Ami volt elmúlt és nem kéne folyton ezen csámcsogni. Tudod nem egy olyan ember van, aki nap mint nap megjárja a poklot, szarabbnál szarabb dolgokon megy keresztül, és neki még a rajongói sincsenek ott hogy támogassák, meg az emtíví sem csinál belőle dokumentumfilmet.

Mielőtt megint vitát generálnál, tudd hogy, mi ezt Glamsterrel már megbeszéltük privátban és tisztáztuk a dolgokat. Lecsengeni körülötte a dolgok? biggrin.gif Végig turnézta a nyarat, szinte majdnem az összes telt házas volt, Ő vezette a TCA -t, fellépett a VMA elő bulin + egy díjat is bezsebelt. A dala 1. a Billboard listáján, 8 hónappal a megjelenése után IS, amivel 4 rekordot is megdöntött, ez mellett a GYHAB platina lemez lett. Sorra járja a TV műsorokat, és múlthéten készült a kezéről lenyomat a Hollywoodi Hírességek sétányán. És még sorolhatnám órákig a lecsengő énekes körülött történő dolgokat. wink.gif A műsor készítői pedig nem hülyék, hogy a nála sokkal idősebbek kategóriát kapja meg. A pletykák szerint az övé a 17-24 évesek kategóriája. De részemről innentől kezdve már lezártnak tekintem a témát, ha valamit szeretnél még, akkor ott az 'Üzenetek' funkció. wink.gif
2012. szeptember 16. 15:22 #100
- törölt felhasználó -    
Egyértelműen Christina párti vagyok, főleg ha az ellenfél Britney. Xtina sokkal tehetségesebb, mint Britney. Bár Demi miatt megfontolandó, hogy az x factort vagy a viocot nézzem. Talán egyik nap ezt másik nap meg a másikat. smileeee.gif
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!