Idézet (LULUPeas @ 2012.09.16. 12:02)
Juj, cicaharc.
Igen aktuálisan népszerű volt. Nem vetted észre hogy kezdenek körülötte lecsengeni a dolgok? Pedig jobb hogy ha utána olvasol, mert anno Simon Christinát is megkérte, just sayin'.
Én szeretem Demit, na de azért van egy határ. Te mondod hogy ő ne járassa le magát? Ugggyan már. Hol, és mivel járatja le magát? Hogy mint magánembert nem szereti annyira, de a számai tetszenek neki? Tudod hány ilyen ember van? Nem is beszélve arról, hogy akármennyire is szeretem Demit és tehetségesnek tartom, gondolj bele amikor majd megkapja a csapatát, és lesz benne nem egy 2x annyi idős énekes is. Szerintem kicsit furcsa lesz, na de mindegy. Azt senki sem vitatta hogy Demi nem tehetséges, na de könyörgöm elég szürreális már ez az egész dolog körülötte. Igen, volt nem egy borzasztó éve, de most már jól van. Ami volt elmúlt és nem kéne folyton ezen csámcsogni. Tudod nem egy olyan ember van, aki nap mint nap megjárja a poklot, szarabbnál szarabb dolgokon megy keresztül, és neki még a rajongói sincsenek ott hogy támogassák, meg az emtíví sem csinál belőle dokumentumfilmet.
Mielőtt megint vitát generálnál, tudd hogy, mi ezt Glamsterrel már megbeszéltük privátban és tisztáztuk a dolgokat. Lecsengeni körülötte a dolgok?

Végig turnézta a nyarat, szinte majdnem az összes telt házas volt, Ő vezette a TCA -t, fellépett a VMA elő bulin + egy díjat is bezsebelt. A dala 1. a Billboard listáján, 8 hónappal a megjelenése után IS, amivel 4 rekordot is megdöntött, ez mellett a GYHAB platina lemez lett. Sorra járja a TV műsorokat, és múlthéten készült a kezéről lenyomat a Hollywoodi Hírességek sétányán. És még sorolhatnám órákig a lecsengő énekes körülött történő dolgokat.

A műsor készítői pedig nem hülyék, hogy a nála sokkal idősebbek kategóriát kapja meg. A pletykák szerint az övé a 17-24 évesek kategóriája. De részemről innentől kezdve már lezártnak tekintem a témát, ha valamit szeretnél még, akkor ott az 'Üzenetek' funkció.