Már nekiláttak a Thor második részének
2012. szeptember 15. 19:58
|
|
dorii_TVDDowner™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 1755 Csatolások: 1686 Azonosító: 184868 offline
|
Már nagyon várom. :3 Eddig fel sem tűnt, hogy Josh Dallas alakítja Fandralt, biztos a szakáll miatt.
1 felhasználónak tetszik:
Minimanó94
2012. szeptember 15. 20:16
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.09.15. 16:20)
A második részt hála Istennek már nem Sir Kenneth Branagh rendezi, hanem Alan Taylor, aki a Mad Men és Trónok harca sorozatoknál volt rendező. Szerintem nem lesz baj ezzel a részével. Az viszont rettenetesen gyanús hogy sokkal több TV sorozatot rendezett mint filmet ami szerintem nem jó előjel. Ez ugyanolyan mint egy színházi rendezőnek azt mondani hogy rendezz egy TV sorozatot, nem mindig jön be. 
Amennyire szeretem Branagh-t, mint színészt, annyira nem kedvelem, mint rendezőt. Viszont nem tudtam, hogy Alan Taylor kapta végül a filmet, érdekes lesz, az biztos. Nem hiszem, hogy nagyon nagy eltéréseket lehetne majd felfedezni az első és második rész között, de reménykedek benne, hogy legalább pl. Natalie karakteréből megpróbálnak kihozni valami jobbat, mert eddig tényleg nagyon gyengécske volt.
ophely88
2012. szeptember 15. 20:37
|
|
nadorgabor97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.17. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 155714 offline
|
jóóó lesz
2012. szeptember 15. 21:00
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Már nagyon várom a filmet, az első is nagyon tetszett... és hát ha már benne van Tom Hiddleston rossz film nem lehet♥. :$
fviktória95
2012. szeptember 15. 21:39
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (dreamscometrue @ 2012.09.15. 20:16)
Amennyire szeretem Branagh-t, mint színészt, annyira nem kedvelem, mint rendezőt. Viszont nem tudtam, hogy Alan Taylor kapta végül a filmet, érdekes lesz, az biztos. Nem hiszem, hogy nagyon nagy eltéréseket lehetne majd felfedezni az első és második rész között, de reménykedek benne, hogy legalább pl. Natalie karakteréből megpróbálnak kihozni valami jobbat, mert eddig tényleg nagyon gyengécske volt.
Kenneth alapból egy jó rendező csak nem szabad sok pénzt a kezébe adni mert annak az a végeredménye, amit Thornak nevezünk. Alanben bízom, szerintem hozzá valamivel közelebb áll a téma és bízom abban hogy sokat dob majd legalább a karaktereken. A történeten nem igazán lehet, a karaktereken kellene csiszolni, nem is keveset, a baj csak ott van, hogy ez is olyan film lesz, aminek mindig más rendezője van, a 'spin-off' filmjeit és más rendezi, kicsit olyan lesz mint a HP, hol ilyen, hol olyan. Az egész filmben Natalie karakterének viselkedése fáj a legjobban. Esküszöm hogy semelyik másik karakternél nem érzem ezt. Én azt mondom, hogy Alan minden bizalmam megkapja és remélhetőleg tud valamit kezdeni a helyzettel mert nem tudom hány Thor film lesz de az sem tart örökké és gáz lenne ha egy kiforratlan karakter megformálójaként kerül a köztudatba a filmbéli alakítása..
dreamscometrue
2012. szeptember 15. 22:43
|
|
fviktória95 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.23. Hozzászólás: 1425 Csatolások: 206 Azonosító: 139411 offline
|
Várom!! Biztos jó lesz!!
2012. szeptember 16. 14:15
|
|
LuluDarlingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.29. Hozzászólás: 112 Csatolások: 618 Azonosító: 50966 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.09.15. 21:39)
Kenneth alapból egy jó rendező csak nem szabad sok pénzt a kezébe adni mert annak az a végeredménye, amit Thornak nevezünk.
Egyébként mi az, ami annyira nem tetszett neked a Thorban? Mármint rendezés ügyileg? Ami miatt szerinted Kenneth-nek ez a rendezése olyan szörnyű?
2012. szeptember 16. 15:44
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (LuluDarling @ 2012.09.16. 14:15)
Egyébként mi az, ami annyira nem tetszett neked a Thorban? Mármint rendezés ügyileg? Ami miatt szerinted Kenneth-nek ez a rendezése olyan szörnyű? 
A film maga nem volt rossz, a rendezéssel az a bajom, hogy túlságosan átesett vele a ló másik oldalára. Én megértem hogy a szuperhősös filmek látványfilmek, mivel arra épülnek, arra kell hogy épüljenek, látványokra de látványfilm és látványfilm közt is van különbség. Christopher Nolané a legjobb példa arra hogyan kell jól ilyen filmet rendezni. Kenneth mellélőtt a Thorral és ezt szerintem maga is belátja. Amit Kenneth csinált az az volt, hogy beszerzett két nagy nevet, vett maga mellé kettő ismeretlent. Vitte magával Tomot a Wallanderből és becastingolta a szintén újnak számító Christ, csillivillisen megrendezte a filmet, csöpög az effektektől, ami még nem lenne baj de azt nem jól használta fel. Valahogyan Nolan filmjei is a látványra épülnek szuperhősös filmek révén de arról jobban elhiszi az ember hogy az anno képregény volt. A Thor annyira csicsás lett hogy ha nem tudtam volna miféle projekt ez, azt mondtam volna hogy videójáték. A kiforratlan karakterekről pedig ne is beszéljünk. Thor és Loki nagyon ott volt a szeren de Natalie karaktere több sebből vérzik, Stellan karakterére pedig nem mondok semmit. Ajánlom Kenneth figyelmébe a 88-as Hulk filmet amiben Thor is feltűnik ...
2012. szeptember 16. 15:47
|
|
LuluDarlingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.29. Hozzászólás: 112 Csatolások: 618 Azonosító: 50966 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.09.16. 15:44)
A film maga nem volt rossz, a rendezéssel az a bajom, hogy túlságosan átesett vele a ló másik oldalára. Én megértem hogy a szuperhősös filmek látványfilmek, mivel arra épülnek, arra kell hogy épüljenek, látványokra de látványfilm és látványfilm közt is van különbség. Christopher Nolané a legjobb példa arra hogyan kell jól ilyen filmet rendezni. Kenneth mellélőtt a Thorral és ezt szerintem maga is belátja. Amit Kenneth csinált az az volt, hogy beszerzett két nagy nevet, vett maga mellé kettő ismeretlent. Vitte magával Tomot a Wallanderből és becastingolta a szintén újnak számító Christ, csillivillisen megrendezte a filmet, csöpög az effektektől, ami még nem lenne baj de azt nem jól használta fel. Valahogyan Nolan filmjei is a látványra épülnek szuperhősös filmek révén de arról jobban elhiszi az ember hogy az anno képregény volt. A Thor annyira csicsás lett hogy ha nem tudtam volna miféle projekt ez, azt mondtam volna hogy videójáték. A kiforratlan karakterekről pedig ne is beszéljünk. Thor és Loki nagyon ott volt a szeren de Natalie karaktere több sebből vérzik, Stellan karakterére pedig nem mondok semmit. Ajánlom Kenneth figyelmébe a 88-as Hulk filmet amiben Thor is feltűnik ...
Aha, érktem. Köszi, csak kíváncsi voltam.
2012. szeptember 16. 15:59
én még az 1. részét sem láttam a végéig, de ha már lesz 2. akkor muszáj lesz megnéznem, mert jó film
2012. szeptember 18. 20:08
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Idézet (dorii_TVD @ 2012.09.15. 19:58)
Már nagyon várom. :3 Eddig fel sem tűnt, hogy Josh Dallas alakítja Fandralt, biztos a szakáll miatt. 
Amúgy először nekem sem tűnt fel, mondjuk, mikor a Thort néztem én még nem is láttam a Once Upon a Time -ot, így Josh Dallas nekem ismeretlen volt.
2012. szeptember 29. 12:26
|
|
Dominika13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 184577 offline
|
Én már úgy vagyok, hogy elmegyek, átváltok nindzsa módba és belógok a forgatásra.
Én nem bírom ki azt a sok időt amíg az ki jön! Thor karaktere nem a kedvencem, de remélem Loki még benne lesz! <3
2012. szeptember 29. 12:26
|
|
Selena.ʟιшз Шнιʟз Шз 'яз уσυи ɢ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 1149 Csatolások: 233 Azonosító: 184606 offline
|
Imádom ezt a filmet,már nagyon várom.
Minimanó94
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.