Taylor Swift újra történelmet írt
2012. szeptember 15. 18:20
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Gratulálok neki
2012. szeptember 16. 11:27
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Idézet (SsciorLuv @ 2012.09.15. 09:15)
Norah:Túlsztárolt?Taylor?Na Nicki Minaj az túlsztárolt,de Taylor?
Lehet,hogy vannak itt emberek akik nem halgatták egyik számot se és úgy ítélkeznek,lehet,hogy vannak olyanok is akik halgatták!De hogy ha nincs probléma az angol nyelvtudásal akkor legalább a Ronant megbecsülhetnétek,mert annak van érzelmi értéke!És szerintem egy nagyon megható szám!
Egyébként pedig szerintem maximálisan megérdemli!
Taylor
Lehet,hogy vannak itt emberek akik nem halgatták egyik számot se és úgy ítélkeznek,lehet,hogy vannak olyanok is akik halgatták!De hogy ha nincs probléma az angol nyelvtudásal akkor legalább a Ronant megbecsülhetnétek,mert annak van érzelmi értéke!És szerintem egy nagyon megható szám!
Egyébként pedig szerintem maximálisan megérdemli!
Taylor
Nos, Norahnak valóban igaza van, tényleg nagyon felnyomták ezt a lányt. Te meg értetlen vagy.
2012. szeptember 16. 13:32
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Nem érdemli meg és nem is ír igazi country dalokat. -.-""""
2012. szeptember 16. 14:24
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
Szerintem nagyon is megérdemli. Tehetséges énekesnő.
2012. szeptember 16. 19:40
|
|
selfansikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.17. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 180598 offline
|
Megérdemli, gratulálok neki
2012. szeptember 22. 16:27
Gratulálok Taylornak! Csak így tovább!Rengeteget dolgozik a dalain,ezért megérdemli a sok-sok elismerést
2012. szeptember 22. 16:52
Idézet
Nos, Norahnak valóban igaza van, tényleg nagyon felnyomták ezt a lányt. Te meg értetlen vagy. rohog.gif Minázs is túlsztárolt, no de ennyire azért mégsem (és ez tényleg így van). Ő is a "központban" van, csak Taylor valami miatt jobban kedvelik. Szerintem meg átlagos hangja van, nincsenek rossz számai, de az már fáj, hogy ő több figyelmet kap, a többi TEHETSÉGES meg elvérzik mellette. Ebből kezd elegem lenni, és nem csak én vagyok így vele (szerintem)
Valahogy éreztem,hogy ennél a cikknél biztos az lesz hogy néhány kritikus bővíti a véleményeit és elkezdik Taylort kritizálni így,meg úgy ha nem tudják elismerni,és megérteni hogy miért is olyan ismert Ő
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: