Lady Gaga tetoválást varratott haja helyére
2012. szeptember 20. 21:25
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
ccchhh. én meg sem lepődtem. : D de ennek nem volt értelme.!!
2012. szeptember 21. 17:04
|
|
Fancsimorzsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 183269 offline
|
Béna ahogy ő is nagy rondaság
2012. szeptember 21. 17:05
|
|
Fancsimorzsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 183269 offline
|
ooo.gif ooo.gif
2012. szeptember 21. 17:53
Egész nyugodtan megkövezhettek érte, de szerintem Lady GaGa kifejezetten szép nő, és ez a tetkó is nagyon jól néz ki - gótikus, hátborzongató hangulatot sugall, ami nekem bejön.
2012. szeptember 22. 20:50
|
|
Nezumi 128új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.24. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 176414 offline
|
Ő teste azt csinál vele amit akar,és mi van azokkal az emberekkel akik eleve úgy jönnek világra ,hogy sohasem lehet hajuk vagy rák elviszi és egyéb betegség szövevényeként eltűnik,nem gondoljátok ,hogy egész megalázó rájuk nézve ezek a komentek? Miért kellene kötelezni valakit a megszokott sablonhoz,hamis részvétek nyilvánítások közhelyének tűzébe kavarodva elveszik az ember,sokkal erősebb szálakat mutat egy ilyesfajta gesztus ,tisztelet nyilvánítással.Nem vagyok akkora mértékbe naiv ,hogy csak az optimista részét lássam a tetemibben ,de az emberi bolondság és bárány lelkűség sokkal elkeserítőbb. Tudja valaki miben halt meg a gyászolt illető?
2012. október 08. 08:55
És mi lesz ha majd ott elkezd nőni a haja??????
Állandóan borotválnia kell majd.
Állandóan borotválnia kell majd.
2012. november 04. 21:47
|
|
LoveBigTimeRushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 235 Csatolások: 12 Azonosító: 173467 offline
|
Jujj, hát ez csodás... mi lesz a következő.? Másik fejet varrat a nyakára.? -.-"
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: