Folytatásokkal nyomul az NBCUniversal
2012. szeptember 14. 14:46
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Ted 2-re én is kíváncsi vagyok.
2012. szeptember 14. 14:58
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Ted 2 +.+
biztosan olyan jó lesz mint az egy ..
2012. szeptember 14. 15:06
A Ted első része tele van klisékkel, a történet unalmas és vontatott, a színészek sem hozzák a formájukat. A poénok MacFarlenesek voltak, olyan volt mintha a FamGuyt nézném, a 10.perc után eléggé lerágott csont feelingem volt. A drogos, piáló, k_rvázó maci gondolata nagyon lehangoló. Értem a koncepciót, csak értékelni nem tudom ...
Egyébként várható volt a folytatás, mindenhonnan ez a sz_r folyik, és még egy darabig fog is. A többi filmet nem láttam, de biztos jobban megérdemlik a folytatást, mint ez a mackós kreténség.
Egyébként várható volt a folytatás, mindenhonnan ez a sz_r folyik, és még egy darabig fog is. A többi filmet nem láttam, de biztos jobban megérdemlik a folytatást, mint ez a mackós kreténség.
2012. szeptember 14. 15:36
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (justcreatesomething @ 2012.09.14. 15:06)
A Ted első része tele van klisékkel, a történet unalmas és vontatott, a színészek sem hozzák a formájukat. A poénok MacFarlenesek voltak, olyan volt mintha a FamGuyt nézném, a 10.perc után eléggé lerágott csont feelingem volt. A drogos, piáló, k_rvázó maci gondolata nagyon lehangoló. Értem a koncepciót, csak értékelni nem tudom ...
A Ted valóban nem lett jó film. A poénokon kívül értékelhetetlen sablon, egy falvakaróan unalmas és vontatott szerelmi szállal, kiszámítható és élvezhetetlen film lett, én csak a poénokat tudtam értékelni benne mert azok viszont tényleg nagyot szóltak de amúgy valóban, nagy 0. A többi filmről pedig annyit, hogy megnéztem eddig az összes Halálos Iramban filmet és már a negyedik részre sem volt szükség, erre most kiderült hogy lesz hetedik is. Lerágott csont.
2012. szeptember 14. 16:10
A halálos iramban filmeket nem tudom megunni , viszont szerintem a Tednek butaság folytatást csinálni. Nem tudok elképzelni hozzá egy olyan folytatást, ami túl tudná szárnyalni az első részt. Nem volt rossz film , voltak benne jó viccek de nem nézném meg még egyszer.
2012. szeptember 14. 16:25
Az a Ted nagyon beteg film.... :'D A halálos iramban filmeket legalább szeretem.
2012. szeptember 14. 16:35
Kövezzetek meg érte, de undorítónak találom a folytatásokat. A jó film EGYSZER jó film, az originalt sosem szárnyalhatja túl egyik remake vagy folytatás sem.
2012. szeptember 14. 16:54
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Ne mááár,hogy ebből a Ted b*romságból csinálnak folytatást!
Olyan szinten csalódtam az 1.-ben,hogy a másodikat megse fogom nézni.
- Ezt a filmet jobban elrontani már nem lehet,tehát aki megnézi a 2-őt csak abban reménykedjen,hogy hátha jobb lesz,mert az 1. értékelhetetlen.
Enyhén csalódtam Mila Kunisban nem illet rá a karakter,vagy ő nem tette oda magát annyira,nemtom.
Idézet (Florahh @ 2012.09.14. 15:36)
Én attól félek, hogy nem fogják tudni űberelni az 1 részt...mindenhol így van. :s
- Ezt a filmet jobban elrontani már nem lehet,tehát aki megnézi a 2-őt csak abban reménykedjen,hogy hátha jobb lesz,mert az 1. értékelhetetlen.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. szeptember 14. 16:58
|
|
Reb_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.23. Hozzászólás: 667 Csatolások: 373 Azonosító: 176380 offline
|
jó, azt hittem hogy a ted egy ilyen tök jó film lesz. megnéztem hát, nem alkottam róla pozitiv véleméyt. oké voltak benne vicces részek de azért nem egy nagy büskeség egy kanos maciról szóló filmet. nem nagyon örülök egy ilyen értelmetlen filmre pazarolnak pénzt
ophely88
2012. szeptember 14. 17:10
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
A Ted nekem nagyon tetszett, szerintem jópofa volt, de a 2. részben már nem leszek olyan biztos..:S sok filmet "elrontanak" egy folytatással.. De majd meglátjuk, az esélyt meg kell adni
2012. szeptember 14. 17:25
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Misao @ 2012.09.14. 16:54)
Enyhén csalódtam Mila Kunisban nem illet rá a karakter,vagy ő nem tette oda magát annyira,nemtom. 
Egy ilyen gyenge filmben ne is várj erős alakítást. Egyszerűen a történet sem kívánja meg hogy odategye magát.
Misao
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.