Számos híresség válik valamilyen káros szokás, drogproblémák vagy alkoholizmus áldozatává. Sokan azért hódolnak függőségüknek, mert a színpadon, a kamerák és a nézők előtt maximálisan kell teljesíteniük – ez pedig hatalmas lelki nyomást jelent. A szerencsésebb sztárok felismerték és legyőzték a függőséget, akadtak azonban, akik teljesen egyedül maradtak a problémájukkal, s sajnos ez lett a vesztük.
A teljes cikkhez kattints ide!
7 sztár, akinek meggyűlt a baja a droggal
2012. szeptember 13. 11:40
Sajnáltam azokat a színésznőket és Amy-t,mert élhettek volna még 
Annak viszont örülök,hogy Lady Gaga és Robert leálltak a droggal
Annak viszont örülök,hogy Lady Gaga és Robert leálltak a droggal
2012. szeptember 13. 11:47
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Sajnos az rendben van,hogy leszoknak rlla,de nagy a visszaszokás lehetősége.Aki egyszer kipróbálja a drogokat,az aztán nem szabadul tőlle büntetés nélkül.Annak örülök,hogy Robert-nek sikerült kilábbalni belőle.A sorból ki lett hagyva Dave Gahan,a Depeche Mode énekese,neki is voltak drogproblémái és sikerült legyőznie segítséggel.
2012. szeptember 13. 11:49
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (botond96 @ 2012.09.13. 11:42)
hiányolo a cikből Lindsey Lohant és úgy tudom hogy Angelina Jolie nak is voltak gondjai
Ennek mi értelme? Rajtuk kívül még istentelenül sok hírességnek voltak sokkal komolyabb drogproblémái és akkor most ki mondja meg, hogy kinek kéne benne lennie a cikkben és kinek nem? Elég bajos lenne mindenkit belevenni, akinek valaha ilyen gondjai voltak.
Mondjuk valami koncepció szerintem sem ártott volna, mert így egy 7, egymással a drogon kívül nem sok összefüggésben álló hírességről szóló cikk elég összecsapott hatást kelt.
2012. szeptember 13. 12:06
De jó cikk lett. Ezek közül sajnos sokan a drog miatt haltak meg, nem tudtak leszámolni démonjaikkal. Azonban egy valamiben hasonlítanak egymásra mind a heten - roppant tehetségesek mindannyian. Robertre pl. tisztán emlékszem, amikor drogozott, piált és még a tárgyalásásra is hót' gámpásan ment el. Örülök, hogy ő legalább ki tudott mászni ebből az egész helyzetből. Visszatért újult erővel, jobb filmeket csinál, mint valaha és mindazok ellenére, amin keresztülment, még mindig észvesztően néz ki.
2012. szeptember 13. 12:24
Idézet (janet7 @ 2012.09.13. 11:49)
Mondjuk valami koncepció szerintem sem ártott volna, mert így egy 7, egymással a drogon kívül nem sok összefüggésben álló hírességről szóló cikk elég összecsapott hatást kelt.
I. Akik túlélték a szert. /2/
II. Akik túllépték a szert. /5/
2012. szeptember 13. 12:30
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Ez már csak ilyen, és azért találták ki, hogy bűbe vigyék az embert. Soha nem lehet tudni, ki esik a csapdájában, hiszen senki sem akar rászokni, eleinte mindenki csak szeretné kipróbálni... a többi már magától jön.
2012. szeptember 13. 12:53
Akik, tul eltek, es leszoktak rola, azokat megdicserem, mert nem volt konnyu, de megtettek. Akik meg belehaltak, azokkal nem tudok semmit tenni, de kivantom volna hogy eljenek tovabb, es nyugodjanak bekeben.♥ :}
2012. szeptember 13. 13:28
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Az ilyen szereket jobb elkerülni...!!!!
2012. szeptember 13. 13:46
én nem tudom sajnálni őket. és nem azért mert nem hallottam róluk, vagy ilyesmi, hanem mert szerintem senki nem kényszeritette rájuk, hogy kipróbálják, vagy h rászokjanak. Az ő döntésük volt. Ettől fuggetlenül, tisztelem azokat akik abba tudták hagyni.
2012. szeptember 13. 13:58
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Judy Garlanden csodálkozom. Nem is tudtam, hogy dogozott,pedig tehetséges színésznő volt.
2012. szeptember 13. 14:18
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
Nem is tudtam hogy Robert drogozott.
2012. szeptember 13. 14:25
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
És egytől egyig fantasztikus énekesek, vagy színészek. Nem tudom, de én úgy vettem észre, hogy amelyik híresség (már mint híresség és nem celeb) drogozott, vagy ivott. Azok a legjobbak a szakmájukban. Itt is a bizonyíték Robert és Amy. Igaz Amy nagyon messzire ment... de szerintem Robert nem fog visszaesni.
2012. szeptember 13. 14:32
|
|
Bellezzavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 184211 offline
|
hát ez azért durva. amy-ről tudtam, de mondjuk arról nem h marilyn monroe-nak a semmiből kellett kitörnie, arról viszont h lady gaga a drogok mellékhatásában szenved még mindig abban viszont biztos vagyok... xDD
2012. szeptember 13. 14:37
Ez az ő hibájuk, mert ők nyúltak hozzá...ettől függetlenül nagyon sajnálom őket, és nyugodjanak békében!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

1 felhasználónak tetszik: