Itt az új Justin Bieber? Debütált Austin Mahone első klipje
2012. szeptember 13. 14:53
Röhejes az egész úgy ahogy van. Még, hogy az új Justin Bieber? Meg egyébként is, hogy vette már fel azt a sapkát?
2012. szeptember 13. 15:14
|
|
Tesziiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.14. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 177776 offline
|
neke eddig nem szimpi a szám se jön be. és elég gáz h Bieberhez hasonlítják. lehet h van tehetsége. biztso h van ha felfedezték ..de nem kell ide az h o lesz uj bieber mindneki legyen ön maga..nem ugy mm meg ezek
2012. szeptember 13. 15:25
|
|
Jonialvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 196 Csatolások: 2 Azonosító: 182153 offline
|
Öhm..öszintén nincs olyan rosz hangja!!És Pls.minden fiatal fiú énekest J.B.-hez kell hasonlítani?Hát erre nem tudok mit mondani amitől J.B.-er ilyen attol ez a srác nem biztos,hogy az utodja^^Ó istenem nehezebb felfogású emberek..-.-
2012. szeptember 13. 15:33
|
|
Balog Lauraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 139269 offline
|
Tényleg nincs rossz hangja,nekem ez a szám kimondottan tetszik..
2012. szeptember 13. 16:02
|
|
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline
|
Nekem - ez alapján a klip alapján - sem a hangja, se a stílusa, se a zenéje nem tetszik. De ezt tudhattam előre, mivel nem szeretem az ilyen zenét, és előreláthatólag belőle is csak tucatfiúcska lesz, ha már most nem az...
2012. szeptember 13. 16:27
|
|
SelenaGfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 396 Csatolások: 0 Azonosító: 183370 offline
|
1 austin mahone egyáltalán nem hasonlít justin bieberre
2 nekem tetszik ez a szám sőt imádom ezt a számot !!
nah ehhez mit szoltok?
2 nekem tetszik ez a szám sőt imádom ezt a számot !!
nah ehhez mit szoltok?
2012. szeptember 13. 17:34
na, ez teljesen oylan, mint Justin!!!!!! csak Justin még ,,akkor" egész jól nézett ki...-de ez a gyerek :///
2012. szeptember 13. 17:50
|
|
tigris310visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.11. Hozzászólás: 469 Csatolások: 4 Azonosító: 49151 offline
|
Szerintem jó hangja van és biztos vagyok benne, hogy híres lesz...
Bár nem a tehetsége miatt fogja mindenki imádni, hanem mert sok lány szerint jól néz ki. Én komolyan gondolom, hogy a hangja egész jó, de az igazi tehetséges világsztárok nyomába sincs. Persze kezdő és még fog válzotni tekintettel arra, hogy 16 éves és mutálni fog.:/ De ettől függetlenül én kíváncsi lennék több számára is hátha majd őt is a kedvenceim közé sorolhatom.
Ui.: aki azt mondja, hogy hasonlít Justin-ra annak nagyon rossz szeme van. Bár volt egy-két olyan pillanat, amikor messzebb volt és sapka volt a fején, akkor egy picit JB-s volt, de amúgy szerintem nem hasonlít rá. Ja és félreértés ne essék én nem vagyok Bieber rajongó, csupán szeretem egy-két számát.
Bár nem a tehetsége miatt fogja mindenki imádni, hanem mert sok lány szerint jól néz ki. Én komolyan gondolom, hogy a hangja egész jó, de az igazi tehetséges világsztárok nyomába sincs. Persze kezdő és még fog válzotni tekintettel arra, hogy 16 éves és mutálni fog.:/ De ettől függetlenül én kíváncsi lennék több számára is hátha majd őt is a kedvenceim közé sorolhatom.
Ui.: aki azt mondja, hogy hasonlít Justin-ra annak nagyon rossz szeme van. Bár volt egy-két olyan pillanat, amikor messzebb volt és sapka volt a fején, akkor egy picit JB-s volt, de amúgy szerintem nem hasonlít rá. Ja és félreértés ne essék én nem vagyok Bieber rajongó, csupán szeretem egy-két számát.
2012. szeptember 13. 19:23
|
|
belieber96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.30. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 185079 offline
|
Engem a One Directionra emlekesztett.Szerintem nem hasonlit csopet sem Justinra.Sem a kinézete sem a hangja.Justin jobb bárh nezzuk.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: