Emma Watson a legveszélyesebb sztár
2012. szeptember 11. 22:50
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Azért nem fogok egy kedvencemre (mint Shakira) nem rákeresni, mert esetleg beszedhetek egy vírust. Ezeket blokkolja az Avast, szóval nemigen szedhetek össze bármit is. A CCLeaner meg arra van, hogy ellenőrizzük ezeket, a kettő összekovácsolásával tökéletesen nyugodtan rákereshetek bármelyik a cikkben említett sztár nevére.
2012. szeptember 12. 00:08
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Attól hogy van vírus írtó, még nem árt az óvatosság.
2012. szeptember 12. 14:45
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Azt hittem hogy tényleg mint legveszélyesebb
mert ő nem a "veszélyesen élek" kategóriába tartozik xD de így hogy elolvastam azért kicsit másabb
Hát igen. Emmának mostanában jól megy a szerepe, nagyon népszerű lett gondolom ezért is többen vele kapcsolatban tesznek fel vírusokat.
2012. szeptember 12. 15:01
énis azthittem hirtelen h tényleg "veszélyes", mondom: "MIVAN?" xd utána láttam h csak a vírusos izé miatt xd
2012. szeptember 13. 14:20
Selenára kattintva kaphatunk vírust (hmm nem véletlen :pardonon:
2012. szeptember 14. 08:01
Nem érdekel,hogy igaz vagy csak kitalált dolog ez,akkor is Emman Watson-t szeretem.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: