Voksán Virág megette egy vadidegen hamburgerét
2012. szeptember 12. 00:20
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
óóó apám! de nagy dolog! megesik...az a pasi meg miért nem vágta tarkón akkor ha ennyire megrengette az eset??! én a helyébe vettem volna egy másikat jajj de nagy dolog bakker.... legyen ennél nagyobb baja az életben mint hogy valaki betolja a hamburgerét...-.-
2012. szeptember 12. 00:25
Idézet (foolishdoll @ 2012.09.12. 00:20)
óóó apám! de nagy dolog! megesik...az a pasi meg miért nem vágta tarkón akkor ha ennyire megrengette az eset??! én a helyébe vettem volna egy másikat jajj de nagy dolog bakker.. legyen ennél nagyobb baja az életben mint hogy valaki betolja a hamburgerét...-.-
én az biztos hogy belenyomtam volna a részeg luvnya fejét a mustáros hamburgerbe!
majd amikor ne adj Isten leszel olyan helyzetben hogy nem lesz pénzed csak párizsire meg vajas kenyérre akkor megbolondulsz majd egy hamburgerért!
és ha jön egy ilyen celeb r*banc és megeszi a kajádat akkor kedved lesz majd lenyomni a torkán a villát!
2012. szeptember 12. 09:49
Hát persze, mert ez így szokott lenni. A pulton a hamburgerek, biztos csak úgy viccből vannak kitéve, szegény koldusoknak....
Isten ments, de ha én valami félreértés miatt, valaki más hamburgerét enném meg, az lenne a minimum, hogy bocsánatot kérek, és kifizetem.
Vagy ha olyan seggrészeg volt, hogy nem is tudta mit csinál, legalább utólag bocsánatot kérhetne...De hát tőle mit várunk?
Isten ments, de ha én valami félreértés miatt, valaki más hamburgerét enném meg, az lenne a minimum, hogy bocsánatot kérek, és kifizetem.
Vagy ha olyan seggrészeg volt, hogy nem is tudta mit csinál, legalább utólag bocsánatot kérhetne...De hát tőle mit várunk?
2012. szeptember 12. 14:41
A magyarázata nagyon ostoba, látszik hogy hirtelen mást nem tudott kitalálni ..
2012. szeptember 12. 15:33
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
hát ez nagyongáz...xdd remélem h azért finom volt!:'DD (mert akkor megérte legalább x))
2012. szeptember 12. 15:59
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
ott nézem a címet erre gondolom magamba hogy minek kell minden kis lényegtelen dolognak írni egy cikket ?? erre elolvasom és hát ez a csaj ez hülye .. o.o
2012. szeptember 12. 16:40
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
jó kifogás, énis azt mondanám hogy megengedték... és van aki 3 pohar bortól is betud rúgni, de ő biztos többet ivott csak úgy gondolta ha ennyit mond az hihető lesz de van agyunk.. ;'D
2012. szeptember 12. 18:44
Hát Virág úgy tűnik,nem tudja,hogyan működik a világ!
Mindennek ára van!
És ez pedig Virág részéről óriási bunkóság volt!
De hát ,mit is várhatunk egy üresfejű libától?
Mindennek ára van!
És ez pedig Virág részéről óriási bunkóság volt!
De hát ,mit is várhatunk egy üresfejű libától?
2012. szeptember 12. 22:08
|
|
Horváth Jankaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 180795 offline
|
Így járt, erre már nem tudok mit mondani
2012. szeptember 13. 07:26
Szerintem úgy be volt állva, mint az agyhalál.
Na meg egy IQ- negatív, beképzelt k..a, de mire?
A harcsaszájára meg a műagyag melleire?
Ócska r...nc.
Na meg egy IQ- negatív, beképzelt k..a, de mire?
A harcsaszájára meg a műagyag melleire?
Ócska r...nc.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: