no, ez megint ki? xD
arra eszmélek egyszer csak, hogy egközelebb a szomszédról is írnak, itt már mindenki celeb, or sztár....
Voksán Virág megette egy vadidegen hamburgerét
2012. szeptember 11. 15:48
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet
Amikor a leültem a pulthoz, ott volt a hamburger. Azt mondták, ehetek belőle. Beleettem, de nem ettem meg.
Szabad enni belőle, a többit meg tedd vissza, hogy a később érkezőknek is jusson belőle.
2012. szeptember 11. 15:49
|
|
Misiss_Candyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 178749 offline
|
'Nekem szabad belőle enni'.
Hogy lehet valaki ennyire degenerált? Egyértelműen nem kérdezem meg (mert nyilván nem csak úgy mondták, hogy ehetsz belőle), hogy belenyamnyoghatok-e, mert képzelem, hogy másé.. Lemezlovas, mitől? A lufi szájától és a két tőgyétől? Kezdjük ott, hogy az igazi DJ nem ilyen, mint Virág.
Hogy lehet valaki ennyire degenerált? Egyértelműen nem kérdezem meg (mert nyilván nem csak úgy mondták, hogy ehetsz belőle), hogy belenyamnyoghatok-e, mert képzelem, hogy másé.. Lemezlovas, mitől? A lufi szájától és a két tőgyétől? Kezdjük ott, hogy az igazi DJ nem ilyen, mint Virág.
2012. szeptember 11. 15:49
pff.. sosem volt nekem szimpi, és ezek után?!
azt hiszi hogy ő bármit megtehet
azt hiszi hogy ő bármit megtehet
2012. szeptember 11. 15:51
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Jó, hogy nem írnak arról cikket, hogy éppen fingott.
2012. szeptember 11. 15:51
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Azt hiszem, hogy én megtéptem volna...három pohár bor az legalább 6dl, szóval attól már be lehet rúgni. Beleevett, de nem ette meg, tehát örülhet az, akié volt eredetileg mert Virág asszonyság hagyott neki belőle
2012. szeptember 11. 16:04
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Szegény férfi. Még meg is sajnáltam.
Amúgy mióta minden jött-ment celebre ráakasztják a "lemezlovas" nevet, azóta a hideg ráz, ha meghallom. Virágocska is inkább csinálja azt, amihez ért. Szóvá tenni nem szeretném, hogy mi is az, szerintem nem kell taglalnom. Csak rá kell nézni és máris meg lehet érteni.
Amúgy mióta minden jött-ment celebre ráakasztják a "lemezlovas" nevet, azóta a hideg ráz, ha meghallom. Virágocska is inkább csinálja azt, amihez ért. Szóvá tenni nem szeretném, hogy mi is az, szerintem nem kell taglalnom. Csak rá kell nézni és máris meg lehet érteni.
2012. szeptember 11. 16:04
Most mégis mit vártunk ettől a nőtől? 
Én a helyében nevet változtatnék és parókát húznék a fejemre..ez szánalmas! Nem, nem is szánalmas...ez annál sokkal több.
Én a helyében nevet változtatnék és parókát húznék a fejemre..ez szánalmas! Nem, nem is szánalmas...ez annál sokkal több.
2012. szeptember 11. 16:10
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
szánalom a nő :'D
2012. szeptember 11. 16:10
xD Ezen szakadtam, hülye nő...én már rég elástam volna magam a helyében
2012. szeptember 11. 16:33
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Uramatyám -.-" Ki lehet ennyire hülye??!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: