Kováts Vera kipróbálná a filmezést
2012. szeptember 11. 16:53
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Hát lehet,hogy jól fog színészkedni
Ki tudja?
2012. szeptember 11. 16:56
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Chhh a kis nagyra vágyó már azt hiszi,hogy szerepelt az X-faktorba akkor már mindenhova befog kerülni.... inkább ne legyen színész....
2012. szeptember 11. 17:15
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Én meg a korcsolyázást szeretném egyszer kipróbálni,de nem jó ötlet mert néha hajlamos vagyok megbotlani a saját lábamban még cipőben is. Kb. Verácska is ilyen esélyekkel indul az "én majd nagy színésznő leszek" úton.
Ha még el is menne színművészetre,Magyarországon a legnagyobb karrier amit egy hozzá hasonló lányka építhet színészként az a Kabátok Közt következő 5,000 epizódjában átsétálni egyik szobából,a másikba.
2012. szeptember 11. 19:14
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Már unalmas ez a sok kis magyar énekes ezekből a tehetségkutatókból...
Szerintem ne is kéne ennek a csajnak erőltetnie az éneklést.
Szerintem ne is kéne ennek a csajnak erőltetnie az éneklést.
2012. szeptember 11. 19:27
Háát nemtudom !! lehet , hogy jó a hangja !! De színésznőként nem biztos hogy jó !! de ha ezt akarja én drujkolok neki !!
2012. szeptember 11. 20:00
Szerintem szép lány, a hangja még el is megy, megnézném, hogy állná meg a helyét a színészi pályán. De az ő döntése, én csak drukkolni tudok neki: Hajrá Vera!
2012. szeptember 12. 00:03
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Egyszer élünk, mindent kell próbálni. (na azért nem mindent)
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: