Egyre kínosabb a helyzet az MTV-n
2012. szeptember 14. 10:39
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Nekem nincs MTV-m :S
úgyhogy megvárom amíg felteszik a netre!!
2012. szeptember 14. 14:36
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Végreeee! *_* Már úgy vártam, hogy az MTV adja az új részeket!
2012. szeptember 14. 18:38
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
jajj de várom már!*-* a kínos a kedvencem az mtv-n ^^
2012. szeptember 16. 22:25
|
|
kitty.14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 1046 Csatolások: 0 Azonosító: 124080 offline
|
Na ma megnéztem. Hát nem tudom, miért de valami nem volt olyan jó, mint az első évadban. Lehet az hogy más lett a hangjuk vagy pedig...nem is tudom. De azért örülök, hogy végre elkezdték.
2012. szeptember 20. 17:18
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Nekem tetszik, de egy nagyon mély kis zugból felszólal a kritizáló énem. Egyrészt egy olyan fiú, mint Matty, soha nem feküdne le egy olyan lánnyal, mint Jenna. Szerelmes meg végképp nem lenne belé. Nem mintha Jenna olyan csúf lenne, csupán, a történet szerint, egyáltalán nem olyan körökben mozognak. Jakenél elképzelhetőbb a szituáció, de ott is sántít a dolog. Másrészt meg már egy csöppet unalmas, hogy mindig ott van a "lúzer" lány, aki szerelmes a menő srácba, ott vannak a lúzer barátnői, ott van egy ultramenő pompom lány, és persze ott vannak a családi problémák...unalmas! Persze, voltak a sztoriban újítások, de egyáltalán nem forradalmiak. (gondolok itt példáult a dagi pompom csajra, vagy a csini anyukára) Azt meg végképp utálom a Kínosban, hogy az epizódok végén oda raknak egy előzetest a következő részről. Igen ám, csakhogy abban az előzetesben lelövik az összes poént! Annak úgy mi is az értelme?
Ezek ellenére szeretem, és nézem a sorozatot, a 2. évadból pedig már 8 vagy 9 részt láttam.
Ezek ellenére szeretem, és nézem a sorozatot, a 2. évadból pedig már 8 vagy 9 részt láttam.
2012. szeptember 23. 20:21
|
|
Demiley00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 150025 offline
|
SPOILER!!!!!!
Jaket fogja választani a 2. évadba, aminek amugy
én nagyon örülök, mert szerintem Jake a helyesebb
és az elejétől fogva szerette Jennát...Míg Matty csak játszott vele az elején...ennek ellenére az1. évadban a Mattyt szerettem jobban de már nem
...De sajnos az utolsó részbe szakítanak, mert kiderült h elötte a Mattyvel járt
((... és a harmadik évadba derül ki kit választ kettőjük közül...ÁÁÁÁ, megőrülök... még meddig kell várni ?
((
Jaket fogja választani a 2. évadba, aminek amugy
én nagyon örülök, mert szerintem Jake a helyesebb
és az elejétől fogva szerette Jennát...Míg Matty csak játszott vele az elején...ennek ellenére az1. évadban a Mattyt szerettem jobban de már nem
2013. január 18. 20:35
oo de imádom ezt a műsort<3 team megzabálom Mattiet és Jackiet<3
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: