Starity

Visszatekintés a World Trade Centerre

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. szeptember 11. 15:05 #21
- törölt felhasználó -    
Érdekes történet és rossz bele gondolni h ez valóban megtörtént. Az áldozatok nyugodjanak békében. A terroristák meg ...
2012. szeptember 11. 15:06 #22
Blackbird03
Blackbird03

StátuszIf you read, you will know that I have not written anything here.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 752
Csatolások: 284
Azonosító: 161100
Attól tartok, hogy ez a cikk majd eléggé megosztja majd a társaságot.Sajnos én ezt az ikertornyos dolgot egészen másképpen ismerem, mint ahogy le van írva itt a cikkben. :/
Én ezt az egészet úgy hallottam, hogy valszeg az amcsik tervelték ki ezt a dolgot, a részletekbe nem mennék bele, mert már az előttem szólók már helyettem is leírták az egész lényegét. (gondolok itt Castia-ra és mikieger-re) Annyit azonban még hozzátennék, hogy a halottak zöme civil ember volt, nem éppen valami nagy fejes egyén. Érdekes, hogy pont ezen a napon nem sok góré nem volt az épületekben, amik ledőltek. Vajon miért is?
Nem azért, hogy kötekedhessek, de azért vannak 'megválaszolatlan kérdések' ezzel az üggyel kapcsolatban.
2012. szeptember 11. 15:08 #23
- törölt felhasználó -    
Szóba jött a mai napon az egyik óránkon! Engem mindig elfog a sírás, ha megnézek egy erről szóló filmet vagy képeket látok belőle... Egy két hülye, brutális ember miatt ennyi sok ezer ártatlan embernek kell meghalnia! sad.gif
Plusz a meghalt emberek, hozzátatozóik nem is tudom, hogy hogy dolgozhatták fel ://
Nyugodjanak békében az áldozatok!
2012. szeptember 11. 15:13 #24
Lydia
Lydia
we are believers

Státuszfind someone who knows how to calm your storms.
Hozzászólás: 1224
Csatolások: 54
Azonosító: 178865
Istenem,mennyi ember meghalt néhány rohadik muszlim miatt! :@. Sajnálom az elhunyt emberek családjait.Nyugodjanak békében!sad.gif
2012. szeptember 11. 15:14 #25
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Igazán szép épület volt, nem értem miért kellett csak a vallásuk miatt ekkora baromságot véghezvinniünk...
2012. szeptember 11. 15:43 #26
Kikiih
Kikiih
primadonna girl

Státuszshe distanced herself to save herself
Hozzászólás: 1370
Csatolások: 4
Azonosító: 166302
szerintem ez borzalamas. egyik ismerősünk pont másnap akart kimenni amerikába. mi hívtuk fel, hogy nagyon gyorsan felejtse el. én már ettől kibuktam, nem tudom, hogy milyen lehet annak aki tényleg elveszti az egyik szeretettjét.
nyugodjanak békében. sad.gif
2012. szeptember 11. 16:01 #27
bubo85
bubo85
<3
Hozzászólás: 2413
Csatolások: 0
Azonosító: 60728
A XXI. század eddigi legszörnyűbb eseménye, remélhetőleg nem lesz több ilyen!!
2012. szeptember 11. 16:36 #28
dreamscometrue
dreamscometrue
visszatérő vendég

StátuszThe night is dark and full of terrors.
Hozzászólás: 498
Csatolások: 226
Azonosító: 122968
Lydia, belegondoltál abba, amit leírtál? Nagyon remélem, hogy csak véletlenül használtad a muszlim szót, a terrorista helyett, mert nagyon nem mindegy. Ennyi erővel a második világháborús bűnöket a rohadék keresztények vitték véghez. NEM! Azt, hogy mit tettek teljesen más, mint a vallásuk.
Illetve hozzáfűzném, hogy ez az egész egyáltalán nem az, aminek látszik, itt is megmutatkozik a média szerepe. Nem akarok nagyon belemenni a részletekbe, a legtöbben úgyse olvassák el amit írok, vitát meg végképp nem akarok kirobbantani, de: a támadás megszervezésében nagy valószínűséggel benne van az Egyesült Államok keze is. Úgy gondolom, hogy ezeket az embereket pont a vallásukon keresztül sikerült befolyásolniuk, hogy aztán azok vakbuzgóan véghezvigyék az egészet, és legyen indok Irak lerohanására (kőolaj és egyebek). Ma már nehezen lehet kideríteni, hogy valójában mi is történt, és gondolom a teljes igazság sose kerül felszínre, de az biztos, hogy nem úgy és nem az történt, mint amit mondanak. Akik pedig nem ismerik annyira ezt a témát, vagy nézzenek utána, mielőtt írnak, vagy inkább ne írjanak semmit, mert ezzel rettenetesen lejáratják magukat, arról nem is beszélve, hogy másokat egy nagyon érzékeny ponton sérthetnek meg.
2 felhasználónak tetszik: ophely88, mse90
2012. szeptember 11. 16:52 #29
Szamóca-8
Szamóca-8
Hozzászólás: 768
Azonosító: 160748
Gratulálok az írójának! Végre valami értelmes cikk, nem úgy mint, hogy voksán virág részegen megvett egy hamburgert. Na mindegy. Ma angol órán erről beszélgettünk, infókat gyűjtöttünk és képeket, videókat néztünk róla. Borzalmas. Voltak olyanok aki kiugrottak a toronyból, mert tudták, hogy már nincs más remény. Az osztályomból néhány fiú szörnyen bunkó, mégis síri csendben nézték végig a videókat.
2012. szeptember 11. 17:10 #30
ariana grande09082
ariana grande09082
visszatérő vendég

Státusz<3 Violetta <3
Hozzászólás: 132
Azonosító: 175318
Ez nagyon durva!smileeee.gif
2012. szeptember 11. 17:10 #31
Selena_Katy_Demi
Selena_Katy_Demi
visszatérő vendég

StátuszÉn álmodozó vagyok, és Ő mindig is az álmom lesz!
Hozzászólás: 350
Csatolások: 6
Azonosító: 149724
Nagyon jó cikk! Gratulálok . Ez tényelg érdekes dolog. A suliban én is csináltam volt erről egy bemutatót, és akkor úgy belmerültem, hogyy azóta rengeteget olvasok erről a témáról, hihetetlen, hogy ennyi ember meghalt, sajnálom a családjaikat, most nekik nagyon szörnyű lehet, fel sem foghatom.. sad.gif
2012. szeptember 11. 17:33 #32
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
Ez valami borzalmas, hogy emberek ilyeneket tesznek...dry.gif Iszonyatosan jó cikk lett, gratulálok!
2012. szeptember 11. 17:41 #33
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Castia @ 2012.09.11. 13:48)
a tájékoztatás is, ráadásul nem csak Magyarországon, de Amerikában is... Az emberek jórésze sosem hallott például arról, hogy 2001. szeptember 11-én az ikertornyokon kívül  a WTC 7-es épülete is összeomlott. Hogy mitől? Hát ez egy jó kérdés, mert abba bizony nem repült bele semmilyen repülőgép. Ellenben több milliárd dolláros biztosítás, az volt rajta... A szabadesés sebességével omlott össze, pont ugyanúgy, mint ahogy irányított robbanásoknál szoktak az épületek. Akit érdekel, és nem sürgős neki továbblapozni az aktuális popsztárocska legújabb pletykájához, szánjon rá pár percet erre a videóra: http://youtu.be/0kdNCzN0-Dk

Én is hallottam ezt a teóriát és elképzelhetőnek tartom bár semmi sem biztos, ahogyan mondod, soha senki nem fogja megválaszolni a kérdéseinket így a történelem könyvekbe is megválaszolatlanul kerül be. Annak idején Marion Cotillard is megmondta hogy nem hisz abban amit a média mutat, amiért meg is kapta a magáét, az amerikai média rendesen megszívatta amiért különálló véleményt mert alkotni. Majd hónapokkal később belátta hogy buta volt, amiért ilyenekről beszélt, mert tudhatta volna hogy így reagálnak rá és utána persze tagadta hogy ezt mondta ... Én pedig elhiszem hogy ő ezt mondta, Marion egy nagyon is okos hölgyemény. Persze lehet arra fogni hogy nem értünk hozzá de abban igazat adtam neki hogy Spanyolországban is előfordult már, évekkel azelőtt, szintén repcsi és torony eset, csak ott majdnem 1 napig tartott míg leégett a torony mindenestől. Sok mindentől függ hogy egy épület miként 'reagál' egy ilyen támadásra de én ezt a verziót is elképzelhetőnek találom, főleg ha figyelembe vesszük azt is, hogy a WTC 7-ről valamiért nem beszélnek. pardon.gif Ha tényleg tervezett robbantás volt részükről, saját embereik ellen, az soha nem fog kiderülni de az világos mint a vakablak hogy Amerikában a pénz az úr (nagyon nagy úr) és pénzéhesek, de nem is kicsit. Nem mondom hogy ennek vagy annak a teóriának hiszek, elképzelhető az is, hogy hagyták meghalni a saját embereiket, a politikusok máshol is majdnem ugyanolyanok mint ... bizonyos helyeken, nem foglalkoznak azzal hogy ebbe meg abba a tárolóba ne pakoljunk mérgező 'cuccot' mert megreped a fal és kiömlik, belehalnak az emberek és állatok a környéken de persze lehet hogy tényleg terroristák voltak, a számmisztika erre enged következtetni ahogyan egy híres neves ember előre látta ezt, bár szeretném hozzátenni, a jövendöléseinek van alapja, én nem hiszek benne. mellow.gif
2012. szeptember 11. 17:46 #34
Feilla
Feilla
KoЯniac.

Státusz'The places i have ran to all my life have disappeared and i owe this to you.'
Hozzászólás: 1942
Azonosító: 176625
Fantasztikus cikk lett, jó infó szedés és remek fogalmazás. Viszont a történet maga egy tragédia.
2012. szeptember 11. 17:46 #35
hellorl
hellorl
alksldjskd
Hozzászólás: 1576
Csatolások: 82
Azonosító: 129677
Úgy tűnik, sokan észreveszik, hogy nem minden úgy van, ahogy a média és az USA elkönyvelte. Én csak annyit fűznék ehhez, hogy az Egyesült Államoknál álszentebb, manipulatívabb országgal elég nehéz találkozni. Ők bármit képesek megtenni a céljaik és a győzelem érdekében. Tisztában vagyok a másik oldallal is, távol álljon tőlem, hogy védjem őket, sőt. De nem minden úgy van, ahogy azt lenyomták az emberek torkán. Kapóra jött nekik, hogy fanatista társaik még akár a "hasznukra" is lehetnek. És ez a haszon ennyi emberéletet követelt, nem beszélve arról, hogy nagy valószínűséggel, akik a repülőkben ültek, akkor vezettek először gépet. Rengeteg variáció és teória van, már sosem derül ki az igazság, mert mindkét részről nagyon jól sikerült az események korrekciója dry.gif Már az a baj, hogy én sem tudom, kinek higgyek...

cray.gif
3 felhasználónak tetszik: ophely88, mse90, dreamscometrue
2012. szeptember 11. 18:13 #36
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
nagyon jó cikk lett gratulálok smileeee.gif
2012. szeptember 11. 18:27 #37
dominika01
dominika01
új tag
Hozzászólás: 37
Azonosító: 179700
Ezt az egészet saját maga, Egyesült Államok csinálta!!! Bár azt én nem tudom h miért??? Csak annyit h youtubon vannak fent videók erről h szándékos (irányított) robbantás volt. És h ha tényleg a repülő miatt dőlt volna össze akkor nem úgy mint egy kártyavár!! Nme mellesleg ott volt W7-s épület abba nem bele semmilyen repülőgép,akkor az mitől dőlt volna össze???? Na jó nem részletezem tovább. nézzétek meg a videót itt az egyik előttem hozzászóló belinkelte!! Nyugodjanak békében!!! sad.gif sad.gif sad.gif Szóval ezért utálom én az USA-t!....
2012. szeptember 11. 18:29 #38
linna
linna
♥ Brian&Justin ♥

Státusz~Oberyn was dead, but I never forget him!~ ♥♥♥
Hozzászólás: 4901
Azonosító: 164721
Érdekes dolgok merülnek itt fel..... Amerikából már mindent kinéznek az emberek sajnos, pedig nem csak ők az olyanok mint aminek jelemezitek őket.
R.I.P. az áldozatoknak.
2012. szeptember 11. 19:15 #39
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Jó cikk lett. Máig sokat gondolok az áldozatokra és családjaikra, a túlélőkre. Borzasztó ami történt. Azt hiszem felesleges azon vitatkozni, hogy ki a hibás és mennyire, Amerika vagy az arabok, a lényeg, hogy ami történt nagyon sok ÁRTATLAN ember életébe került. Sajnálom a veszteséget szenvedőket és tisztelem a hősöket akik az életük árán segítettek társaiknak.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. szeptember 11. 19:49 #40
reilaa
reilaa
visszatérő vendég

Státuszbitches love cake!
Hozzászólás: 262
Azonosító: 178225
Remek cikk! Gratulalok _ToTo_
3 oldal 1 2 3