Visszatekintés a World Trade Centerre
2012. szeptember 11. 15:05
Érdekes történet és rossz bele gondolni h ez valóban megtörtént. Az áldozatok nyugodjanak békében. A terroristák meg ...
2012. szeptember 11. 15:06
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Attól tartok, hogy ez a cikk majd eléggé megosztja majd a társaságot.Sajnos én ezt az ikertornyos dolgot egészen másképpen ismerem, mint ahogy le van írva itt a cikkben. :/
Én ezt az egészet úgy hallottam, hogy valszeg az amcsik tervelték ki ezt a dolgot, a részletekbe nem mennék bele, mert már az előttem szólók már helyettem is leírták az egész lényegét. (gondolok itt Castia-ra és mikieger-re) Annyit azonban még hozzátennék, hogy a halottak zöme civil ember volt, nem éppen valami nagy fejes egyén. Érdekes, hogy pont ezen a napon nem sok góré nem volt az épületekben, amik ledőltek. Vajon miért is?
Nem azért, hogy kötekedhessek, de azért vannak 'megválaszolatlan kérdések' ezzel az üggyel kapcsolatban.
Én ezt az egészet úgy hallottam, hogy valszeg az amcsik tervelték ki ezt a dolgot, a részletekbe nem mennék bele, mert már az előttem szólók már helyettem is leírták az egész lényegét. (gondolok itt Castia-ra és mikieger-re) Annyit azonban még hozzátennék, hogy a halottak zöme civil ember volt, nem éppen valami nagy fejes egyén. Érdekes, hogy pont ezen a napon nem sok góré nem volt az épületekben, amik ledőltek. Vajon miért is?
Nem azért, hogy kötekedhessek, de azért vannak 'megválaszolatlan kérdések' ezzel az üggyel kapcsolatban.
2012. szeptember 11. 15:08
Szóba jött a mai napon az egyik óránkon! Engem mindig elfog a sírás, ha megnézek egy erről szóló filmet vagy képeket látok belőle... Egy két hülye, brutális ember miatt ennyi sok ezer ártatlan embernek kell meghalnia!
Plusz a meghalt emberek, hozzátatozóik nem is tudom, hogy hogy dolgozhatták fel ://
Nyugodjanak békében az áldozatok!
Plusz a meghalt emberek, hozzátatozóik nem is tudom, hogy hogy dolgozhatták fel ://
Nyugodjanak békében az áldozatok!
2012. szeptember 11. 15:43
|
|
Kikiihprimadonna girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 4 Azonosító: 166302 offline
|
szerintem ez borzalamas. egyik ismerősünk pont másnap akart kimenni amerikába. mi hívtuk fel, hogy nagyon gyorsan felejtse el. én már ettől kibuktam, nem tudom, hogy milyen lehet annak aki tényleg elveszti az egyik szeretettjét.
nyugodjanak békében.
nyugodjanak békében.
2012. szeptember 11. 16:36
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
Lydia, belegondoltál abba, amit leírtál? Nagyon remélem, hogy csak véletlenül használtad a muszlim szót, a terrorista helyett, mert nagyon nem mindegy. Ennyi erővel a második világháborús bűnöket a rohadék keresztények vitték véghez. NEM! Azt, hogy mit tettek teljesen más, mint a vallásuk.
Illetve hozzáfűzném, hogy ez az egész egyáltalán nem az, aminek látszik, itt is megmutatkozik a média szerepe. Nem akarok nagyon belemenni a részletekbe, a legtöbben úgyse olvassák el amit írok, vitát meg végképp nem akarok kirobbantani, de: a támadás megszervezésében nagy valószínűséggel benne van az Egyesült Államok keze is. Úgy gondolom, hogy ezeket az embereket pont a vallásukon keresztül sikerült befolyásolniuk, hogy aztán azok vakbuzgóan véghezvigyék az egészet, és legyen indok Irak lerohanására (kőolaj és egyebek). Ma már nehezen lehet kideríteni, hogy valójában mi is történt, és gondolom a teljes igazság sose kerül felszínre, de az biztos, hogy nem úgy és nem az történt, mint amit mondanak. Akik pedig nem ismerik annyira ezt a témát, vagy nézzenek utána, mielőtt írnak, vagy inkább ne írjanak semmit, mert ezzel rettenetesen lejáratják magukat, arról nem is beszélve, hogy másokat egy nagyon érzékeny ponton sérthetnek meg.
Illetve hozzáfűzném, hogy ez az egész egyáltalán nem az, aminek látszik, itt is megmutatkozik a média szerepe. Nem akarok nagyon belemenni a részletekbe, a legtöbben úgyse olvassák el amit írok, vitát meg végképp nem akarok kirobbantani, de: a támadás megszervezésében nagy valószínűséggel benne van az Egyesült Államok keze is. Úgy gondolom, hogy ezeket az embereket pont a vallásukon keresztül sikerült befolyásolniuk, hogy aztán azok vakbuzgóan véghezvigyék az egészet, és legyen indok Irak lerohanására (kőolaj és egyebek). Ma már nehezen lehet kideríteni, hogy valójában mi is történt, és gondolom a teljes igazság sose kerül felszínre, de az biztos, hogy nem úgy és nem az történt, mint amit mondanak. Akik pedig nem ismerik annyira ezt a témát, vagy nézzenek utána, mielőtt írnak, vagy inkább ne írjanak semmit, mert ezzel rettenetesen lejáratják magukat, arról nem is beszélve, hogy másokat egy nagyon érzékeny ponton sérthetnek meg.
2012. szeptember 11. 16:52
|
|
Szamóca-8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 160748 offline
|
Gratulálok az írójának! Végre valami értelmes cikk, nem úgy mint, hogy voksán virág részegen megvett egy hamburgert. Na mindegy. Ma angol órán erről beszélgettünk, infókat gyűjtöttünk és képeket, videókat néztünk róla. Borzalmas. Voltak olyanok aki kiugrottak a toronyból, mert tudták, hogy már nincs más remény. Az osztályomból néhány fiú szörnyen bunkó, mégis síri csendben nézték végig a videókat.
2012. szeptember 11. 17:10
|
|
ariana grande09082visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.11. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 175318 offline
|
Ez nagyon durva!
2012. szeptember 11. 17:10
|
|
Selena_Katy_Demivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 6 Azonosító: 149724 offline
|
Nagyon jó cikk! Gratulálok . Ez tényelg érdekes dolog. A suliban én is csináltam volt erről egy bemutatót, és akkor úgy belmerültem, hogyy azóta rengeteget olvasok erről a témáról, hihetetlen, hogy ennyi ember meghalt, sajnálom a családjaikat, most nekik nagyon szörnyű lehet, fel sem foghatom..
2012. szeptember 11. 17:41
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Castia @ 2012.09.11. 13:48)
a tájékoztatás is, ráadásul nem csak Magyarországon, de Amerikában is... Az emberek jórésze sosem hallott például arról, hogy 2001. szeptember 11-én az ikertornyokon kívül a WTC 7-es épülete is összeomlott. Hogy mitől? Hát ez egy jó kérdés, mert abba bizony nem repült bele semmilyen repülőgép. Ellenben több milliárd dolláros biztosítás, az volt rajta... A szabadesés sebességével omlott össze, pont ugyanúgy, mint ahogy irányított robbanásoknál szoktak az épületek. Akit érdekel, és nem sürgős neki továbblapozni az aktuális popsztárocska legújabb pletykájához, szánjon rá pár percet erre a videóra: http://youtu.be/0kdNCzN0-Dk
Én is hallottam ezt a teóriát és elképzelhetőnek tartom bár semmi sem biztos, ahogyan mondod, soha senki nem fogja megválaszolni a kérdéseinket így a történelem könyvekbe is megválaszolatlanul kerül be. Annak idején Marion Cotillard is megmondta hogy nem hisz abban amit a média mutat, amiért meg is kapta a magáét, az amerikai média rendesen megszívatta amiért különálló véleményt mert alkotni. Majd hónapokkal később belátta hogy buta volt, amiért ilyenekről beszélt, mert tudhatta volna hogy így reagálnak rá és utána persze tagadta hogy ezt mondta ... Én pedig elhiszem hogy ő ezt mondta, Marion egy nagyon is okos hölgyemény. Persze lehet arra fogni hogy nem értünk hozzá de abban igazat adtam neki hogy Spanyolországban is előfordult már, évekkel azelőtt, szintén repcsi és torony eset, csak ott majdnem 1 napig tartott míg leégett a torony mindenestől. Sok mindentől függ hogy egy épület miként 'reagál' egy ilyen támadásra de én ezt a verziót is elképzelhetőnek találom, főleg ha figyelembe vesszük azt is, hogy a WTC 7-ről valamiért nem beszélnek.
2012. szeptember 11. 17:46
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Úgy tűnik, sokan észreveszik, hogy nem minden úgy van, ahogy a média és az USA elkönyvelte. Én csak annyit fűznék ehhez, hogy az Egyesült Államoknál álszentebb, manipulatívabb országgal elég nehéz találkozni. Ők bármit képesek megtenni a céljaik és a győzelem érdekében. Tisztában vagyok a másik oldallal is, távol álljon tőlem, hogy védjem őket, sőt. De nem minden úgy van, ahogy azt lenyomták az emberek torkán. Kapóra jött nekik, hogy fanatista társaik még akár a "hasznukra" is lehetnek. És ez a haszon ennyi emberéletet követelt, nem beszélve arról, hogy nagy valószínűséggel, akik a repülőkben ültek, akkor vezettek először gépet. Rengeteg variáció és teória van, már sosem derül ki az igazság, mert mindkét részről nagyon jól sikerült az események korrekciója
Már az a baj, hogy én sem tudom, kinek higgyek...
2012. szeptember 11. 18:27
|
dominika01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 179700 offline
|
Ezt az egészet saját maga, Egyesült Államok csinálta!!! Bár azt én nem tudom h miért??? Csak annyit h youtubon vannak fent videók erről h szándékos (irányított) robbantás volt. És h ha tényleg a repülő miatt dőlt volna össze akkor nem úgy mint egy kártyavár!! Nme mellesleg ott volt W7-s épület abba nem bele semmilyen repülőgép,akkor az mitől dőlt volna össze???? Na jó nem részletezem tovább. nézzétek meg a videót itt az egyik előttem hozzászóló belinkelte!! Nyugodjanak békében!!!
Szóval ezért utálom én az USA-t!....
2012. szeptember 11. 18:29
|
|
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline
|
Érdekes dolgok merülnek itt fel..... Amerikából már mindent kinéznek az emberek sajnos, pedig nem csak ők az olyanok mint aminek jelemezitek őket.
R.I.P. az áldozatoknak.
R.I.P. az áldozatoknak.
2012. szeptember 11. 19:15
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Jó cikk lett. Máig sokat gondolok az áldozatokra és családjaikra, a túlélőkre. Borzasztó ami történt. Azt hiszem felesleges azon vitatkozni, hogy ki a hibás és mennyire, Amerika vagy az arabok, a lényeg, hogy ami történt nagyon sok ÁRTATLAN ember életébe került. Sajnálom a veszteséget szenvedőket és tisztelem a hősöket akik az életük árán segítettek társaiknak.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.