Cyndi Lauper szerint napjaink zenéi túlságosan szexuálisak
2012. szeptember 11. 18:59
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Van igazság abban, amit mond. Ezenkívül még a semmitmondóság nagyon zavaró, ami szintén elég sok mai népszerű számra jellemző. A cikkhez példaként egyébként Nicki Minaj és Pitbull jutott eszembe, az ő zenéjük nagyon másról nem szól, mégis hihetetlenül sikeresek, mert sokan úgy gondolják, hogy menő ilyen szövegű dalokat hallgatni.
2012. szeptember 11. 19:02
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12634 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (iowa96 @ 2012.09.11. 17:49)
most komolyan,ti még ezt nem vettétek észre? már vagy 5 éve felfedezhető volt az egész köszönhetően a mondvacsinált rappereknek és hip-hop előadóknak és abban nincs igaza,hogy minden zene arról szól,hogy gyere gyors és csináljuk ahol lehet,a metál zenében egyre gyakrabban lehet találni gyönyörű balladákat és nagyon mély indíttatású dalokat,csak ezeket a média elnyomja,sátánistának és agresszívnak titulálja,pedig a Cradle of Filth vagy a Mushroomhead vagy akár a Ventana és még sok más együttes csinált és csinál nagyon jó dalszöveggel megáldott zenéket
persze lesz majd itt olyan aki azt mondja,hogy a metál mennyire durva és agresszív,de ezek kellenek bele különben elmehetnének olyan együttesnek mint a Jonas Brothers
a cikk nagyon jó csak kár,hogy egyesek akkor veszik ezt észre amikor egy kiöregedő sztár mondja ezt
persze lesz majd itt olyan aki azt mondja,hogy a metál mennyire durva és agresszív,de ezek kellenek bele különben elmehetnének olyan együttesnek mint a Jonas Brothers
a cikk nagyon jó csak kár,hogy egyesek akkor veszik ezt észre amikor egy kiöregedő sztár mondja ezt
Nyilván nem ezekre gondolt, vannak most is jó zenék, minden stilusban, csak elnyomják őket a semmitmondó tucatgagyik.
2012. szeptember 11. 23:02
hááá persze nyilvánvalóan mindenért a a Hip-hop meg a rap zene a hibás már megint hááá nanná!! ennyi szűklátókörű és korlátolt embert mint ami itt van b*zzmeg! ez kéész!feladom bazzz..
2012. szeptember 11. 23:42
|
|
bettvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.15. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 140849 offline
|
gonzales7: oké, viszont ha voltál tavaly szalagavatón, erősen láthattad, hogy a 18-19 éves fiatalok kisgatyában rázták a t*küket a színpadon ilyen dalokra... És nem egy szakiskolában, hanem egy elég neves szakközépben..
2012. szeptember 11. 23:47
Idézet (bett @ 2012.09.11. 23:42)
gonzales7: oké, viszont ha voltál tavaly szalagavatón, erősen láthattad, hogy a 18-19 éves fiatalok kisgatyában rázták a t*küket a színpadon ilyen dalokra... És nem egy szakiskolában, hanem egy elég neves szakközépben..
igen?? nahh ne monddd!
tudod mikor voltam utoljára szalagavatón vagy 10 éve!!
és mire rázták a töküket talán DAS EFX-re?? nahh most nézel ki a fejedből mert azt sem tudod mi az hogy Das EFX!!
te kit tartasz ma hip-hop és rap előadónak???
2012. szeptember 12. 00:10
addig amíg nem ilyen zenére ropják a szalagavatókon és kb. a fórumon a kutya sem ismeri pl.ezt: a zenét addig hátrébb az agyarakkal a Hip-hop-tól és a Rap zenétől!
én is olthatnám 1000 féle módon a Rock zenét a black metált az elektronikus zenét a latin zenét a szappan operákat a tini és disney sztárokat vagy az európai filmeket az európai színészeket a populáris pop zenét mindent bazz Lady Gagától kezdve Michael Jacksonig bezárólag!
DE nem teszem mert tájékozódom olvasok és érzékelem a világot ami körülöttem van és nincs bennem közöny amit nagyon utálok az emberi tulajdonságok közül!és nem próbálok meg meggyőzni senkit az ellenkezőéről mert respektálom a másik értékrendjét de azt elvárom hogy ez kölcsönös legyen
vagy nagyon fiatal ez a fórum vagy én vagyok túl öreg !
szóval Killarmy-Monster ismered?? tudod mi a különbség a Hip-hop és a Rap között?? Tudod hogy a rádió és a tv nem játszik klasszikus és underground rap zenét?? NEM akkor csend!és tájékozódj!
én is piszkálódhatnék mindenért kötözködhetnék mindenben olthatnám a kedvenceiteket haa azt akarjátok megkapjátok!
én is olthatnám 1000 féle módon a Rock zenét a black metált az elektronikus zenét a latin zenét a szappan operákat a tini és disney sztárokat vagy az európai filmeket az európai színészeket a populáris pop zenét mindent bazz Lady Gagától kezdve Michael Jacksonig bezárólag!
DE nem teszem mert tájékozódom olvasok és érzékelem a világot ami körülöttem van és nincs bennem közöny amit nagyon utálok az emberi tulajdonságok közül!és nem próbálok meg meggyőzni senkit az ellenkezőéről mert respektálom a másik értékrendjét de azt elvárom hogy ez kölcsönös legyen
szóval Killarmy-Monster ismered?? tudod mi a különbség a Hip-hop és a Rap között?? Tudod hogy a rádió és a tv nem játszik klasszikus és underground rap zenét?? NEM akkor csend!és tájékozódj!
én is piszkálódhatnék mindenért kötözködhetnék mindenben olthatnám a kedvenceiteket haa azt akarjátok megkapjátok!
2012. szeptember 12. 06:54
|
|
Bellezzavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 184211 offline
|
xDD aztakurva... már ott tartunk h erőszakos a "mai zene"... az iggen. úristen, még szép h nem a pónilovakról énekelnek... senkit sem érdekelnek... ez van, ilyen a mai világ el kell fogadni, semmi másról nem szól csak a szexről, és nem hiszem h ezt Cyndi Lauper fogja megváltoztatni...
2012. szeptember 12. 07:58
|
|
iowa96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 67 Csatolások: 2 Azonosító: 154516 offline
|
gonzales7 nem értem miért vagy kibukva ennyire az igazságon,10 éve az összes rap és hip-hop szerető ember ez csinálta a metállal és olyan kifogással,hogy sátánista meg brutális és semmiről nem szól,de ha most a rapre és hip-hop-ra olyat mer valaki mondani,hogy szar és semmitmondó akkor persze mind ki vannak akadva,én tudom,hogy a szívünkhöz legközelebb álló dolgok fájnak a legjobban,de én nem hívok senkit szűklátókörűnek és korlátoltnak,szóval nem vagy jobb mint mások
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. szeptember 12. 19:33
Idézet (iowa96 @ 2012.09.12. 07:58)
szóval nem vagy jobb mint mások
ebben látod tökéletesen igazad van!én rosszabb vagyok úgy néz ki ezen a fórumon nálam mindenki jobb!
milyen igazságon??? ez nem az x-akták basszki!
mit csinált ki mivel a a metállal??
nem tudom te honnan jössz de ott a honnan én jövök a rock zene a rap zenével tökéletesen megfér egymással!
nem tudom miről beszélsz bazzmeg.
kérlek mond nekem hogy én itt ezen a fórumon hip-hop és rap zene rajongóként hányszor fikáztam a rock zenét vagy a metált??? vagy a SLIPKNOT-ot ha már látom hogy ekkora fan vagy!
vagy mond már meg hogy volt e valaki itt fórumon aki a metál zenét negatívan tüntette fel??? én nem olvastam ilyet!!ezzel szemben a rap és hip-hop zenét vagy a szubkultúrát állandóan fikázzák.
és én most kimertem nyitni a pofámat a védelmében és ezért én vagyok a rossz!!pff...
2012. szeptember 12. 20:05
|
|
iowa96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 67 Csatolások: 2 Azonosító: 154516 offline
|
tudod kikre mondják azt,hogy korlátoltak? a szellemi fogyatékosokra,erre értettem hogy nem vagy jobb másoknál,kicsit utána nézhetnél néha dolgoknak mielőtt ehhez hasonló jelzőket használsz
és megtanulhatnál olvasni,10 éve még mindenki leszólta a metált,és a rockot ne keverjük már össze a metállal,én nem támadtam neked csak kérdeztem tőled,nem tehetek róla,hogy túlreagálod és játszod a sértődötted és káromkodsz össze vissza ami megint csak téged minősít,és szerintem a legtöbb előítélet a metál zenét hallgatókat éri és a cikkben sem mondták azt,hogy csak a rap és hip-hop előadók a hibásak,de jelenleg a legtöbb szexuális utalást ezekben lehet megtalálni
és megtanulhatnál olvasni,10 éve még mindenki leszólta a metált,és a rockot ne keverjük már össze a metállal,én nem támadtam neked csak kérdeztem tőled,nem tehetek róla,hogy túlreagálod és játszod a sértődötted és káromkodsz össze vissza ami megint csak téged minősít,és szerintem a legtöbb előítélet a metál zenét hallgatókat éri és a cikkben sem mondták azt,hogy csak a rap és hip-hop előadók a hibásak,de jelenleg a legtöbb szexuális utalást ezekben lehet megtalálni
Pöttömke
2012. szeptember 12. 20:13
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (iowa96 @ 2012.09.12. 20:05)
tudod kikre mondják azt,hogy korlátoltak? a szellemi fogyatékosokra,erre értettem hogy nem vagy jobb másoknál,kicsit utána nézhetnél néha dolgoknak mielőtt ehhez hasonló jelzőket használsz
A média által nyomatott rap és hip-hop előadóknak minősített szánalmas utánzatok köszönőviszonyban sincsenek a stílus valódi képviselőivel. Ezek a gyenge utánzatok a semmitmondó szövegeikkel döngölik a sárba a hip-hopot. Te is ezek alapján ítélsz.
janet7
2012. szeptember 12. 20:20
|
|
iowa96új tag |
|
de én legalább nem sértődök meg és kezdek gúnyolódni és próbálom megvédeni az olyanokat akik a korlátoltak közé tartóznak(szellemi fogyatékosok)ezen mért nem akadt fen senki?
én se mondom olyanra akiről nem tudom,hogy az míg mások nyugodtan dobálják mindenkire csak azért mert nem tudja,hogy mit jelent
én se mondom olyanra akiről nem tudom,hogy az míg mások nyugodtan dobálják mindenkire csak azért mert nem tudja,hogy mit jelent
2012. szeptember 12. 20:22
Idézet (iowa96 @ 2012.09.12. 20:05)
de kik?? ki azok a mindenki?? kik szidják a Metál zenét??? én nem értem komolyan!
2012. szeptember 12. 20:28
Idézet (iowa96 @ 2012.09.12. 20:25)
te ennyire nem tudsz olvasni?
10 éve mindenki aki nem hallgatott metált az szidta,nem értem miért ilyen nehéz a felfogásod
10 éve mindenki aki nem hallgatott metált az szidta,nem értem miért ilyen nehéz a felfogásod
de hol valami fórumon vagy hol???én épp 10 éve írtam majd 3 évig a zene.net-re és én nem találkoztam olyan emberrel aki az egyik vagy a másik zenei irányzatot szidta volna!
ez általánosítás semmi több!
janet7
2012. szeptember 12. 21:35
iowa96-nak van igaza a rockzenét szinte a kezdetektől fogva elítélik pedig leginkább ez a zenei műfaj maradt meg önmaga és most úgy látom a mai világban a legjobban a rock és metal tudja kifejezni az igazi érzéseket(még szöveg nélkül is)- ha szomrúan éreztte magát az előadó amikor a zenét szerezte vagy a szöveget akkor a halgatóik is átérzik azt a fájdalmat amit a szerző. Ha vidám volt amikor megalkotta a művét azt mi hallgatók is át tudjuk érezni azt ugyanúgy mint a haragot és még sorolhatnám azt milliónyi érzést amit a rockzene át tud éltetni másokkal-
Hallgattam kb 8 éves koromba rappet és nemrég egy újat is hallhattam a bátyám által amint épp egy Mr.Busta számot mormog magában Tényleg ég és föld volt a kettő pedig a mondanivaló ugyanaz volt...nagyon meglepődtem mennyire megváltozott,mennyire lealacsonyodott a rapp a poppal és ezzel a „djvokalaptoppaldenélkülenemtudoksemmit”
Én rock,metál rajongó vagyok és mindig csak azt hallom mindenkitől hogy miért hallgatom ezt a zenét miért nem az 1D és még sorolják a többi tucatsztárocskát akik „menők” mert szart se tudnak a világról, nincs stílusuk nem tudják mit éreznek és hangjuk is alig van?
Néha nagyon elszomorít hogy nem is ismerik igazán a rockkot azt hiszik hogy csak értelmetlen üvöltözés és gitárkínzás az egész és a rock hallgatóit is megutálják
Az osztálytársam nem tudja mi az az AC/DC!!
Teljese kirekesztik a rockkot és mégis mindenre rámondják pl. camp rock pedig semmi köze a rockhoz...
Ui.: a rock egyáltalán nem sátánista nem kötődik valláshoz csak sajátos stílusa van amit a kis rózsaszín libák elutasítanak meg a sok sznob is...
becsmérlik és elakkarják tüntetni mert pár embernek nem tetszik
Hallgattam kb 8 éves koromba rappet és nemrég egy újat is hallhattam a bátyám által amint épp egy Mr.Busta számot mormog magában Tényleg ég és föld volt a kettő pedig a mondanivaló ugyanaz volt...nagyon meglepődtem mennyire megváltozott,mennyire lealacsonyodott a rapp a poppal és ezzel a „djvokalaptoppaldenélkülenemtudoksemmit”
Én rock,metál rajongó vagyok és mindig csak azt hallom mindenkitől hogy miért hallgatom ezt a zenét miért nem az 1D és még sorolják a többi tucatsztárocskát akik „menők” mert szart se tudnak a világról, nincs stílusuk nem tudják mit éreznek és hangjuk is alig van?
Néha nagyon elszomorít hogy nem is ismerik igazán a rockkot azt hiszik hogy csak értelmetlen üvöltözés és gitárkínzás az egész és a rock hallgatóit is megutálják
Az osztálytársam nem tudja mi az az AC/DC!!
Teljese kirekesztik a rockkot és mégis mindenre rámondják pl. camp rock pedig semmi köze a rockhoz...
Ui.: a rock egyáltalán nem sátánista nem kötődik valláshoz csak sajátos stílusa van amit a kis rózsaszín libák elutasítanak meg a sok sznob is...
becsmérlik és elakkarják tüntetni mert pár embernek nem tetszik
Pöttömke
2012. szeptember 16. 16:07
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
ha nem tetszenek neki zek a zenék, nemkell halgatnia őket.. akinek még rajta kívül baja van ezzel gondolom az se ilyen fajta zenéket hallgat, úgyhogy mitől is kel félni? nem káros ez sok mindenkire, csak aki hagyja..
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.