Rihanna újabb tetoválást készíttetett
2012. szeptember 11. 16:01
elképzelem magamon, és rosszul leszek, egy ilyen helyre csináltatni egy nőnek...hát megteheti, de akkor már inkább a hátára v derekára v tudom is én, de hogy pont oda....fujjj, nekem nem kéne, az tuti
2012. szeptember 11. 16:36
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Hát az a tetoválás borzalmas! De még oda a melléhez ? :/ Nem normális -.-
2012. szeptember 11. 16:43
|
|
Szamóca-8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 160748 offline
|
szerintem nagyon jó, hogy ennyire szerette a nagyiját és, hogy szeretné az emlékét őrizni, de ez a tetoválás örökké ott lesz. ráadásul, ha felvesz egy fürdőruhát akkor a fele látszik a fele nem. szerintem ezt nem kellet volna. nem is értem egy nő hogy tetováltathat ilyet ilyen helyre magára
2012. szeptember 11. 16:47
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Azért kedves tőle
Nagyon szerethette a nagymamáját
2012. szeptember 11. 16:57
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
Törpemókus,XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2012. szeptember 11. 17:04
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Látom, sokak felháborodtak a cím láttán, meg kell mondjam, engem is sokkolt.
Akik tegnap olvasták és látták a cikket, tudhatják, hogy "Rihanna újabb tetoválást készíttetett" volt a cikk címe. Így is publikálták még tegnap, nem tudom, miért kellett ez a manőver. Csak úgy közlöm, hogy számomra a legutolsó dolog, hogy a cikkeim bekerüljenek a legolvasottabb cikkek közé
A másik meg, hogy az én címem tök egyszerű volt és nem ilyen hangvételű, mert imádom Riri-t és sosem írnék ilyet róla.
Akiknek meg nem esett le, hogy kb a szerző, a képek és a cikk 99,9%-a ugyanaz, azt nagyon sajnálom
Itt csak címváltás történt, akik írnak cikkeket, ezt tudják is, hogy előfordul.
JA és olvastam, hogy írtátok, hogy miért ez a minta. Nos Ízisz Egyiptom legjelentősebb istennője volt, már csak emiatt a hatalom miatt is fontos lehetett Rihanna számára. A másik meg, hogy az örök életet, az újjászületést szimbolizálja, valamint megvédi a halottakat a gonosztól. Azt hiszem ez elég magyarázat a minta választásához.
Hosszúra sikerült, bocsi, de úgy éreztem, szükséges ezt leírjam, hogy egyeseknek leessen ez a dolog
Akiknek meg nem esett le, hogy kb a szerző, a képek és a cikk 99,9%-a ugyanaz, azt nagyon sajnálom
JA és olvastam, hogy írtátok, hogy miért ez a minta. Nos Ízisz Egyiptom legjelentősebb istennője volt, már csak emiatt a hatalom miatt is fontos lehetett Rihanna számára. A másik meg, hogy az örök életet, az újjászületést szimbolizálja, valamint megvédi a halottakat a gonosztól. Azt hiszem ez elég magyarázat a minta választásához.
Hosszúra sikerült, bocsi, de úgy éreztem, szükséges ezt leírjam, hogy egyeseknek leessen ez a dolog
Törpemókus
2012. szeptember 11. 17:52
|
|
Fucking Lifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.08. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 185654 offline
|
Ez nem a melle, hanem a tetkója!
Törpemókus
2012. szeptember 11. 17:59
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Szép, de szerintem nem egy tetoválással kell bizonyítani a szeretetedet. Én amúgy is ellenzem a tetováltatást.
2012. szeptember 11. 18:39
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Nagyon tetszik a minta, szerintem a helyválasztás is jó lett. Szép megemlékezés a nagymamájáról, jelentősége is van, nem csak egy sablonos minta, vagy egy közhelyes felirat. A cikk címe kicsit félrevezető, de persze egy ilyen címre beindul az emberek fantáziája, és jóval többen kattintanak rá, így érthető miért lett megváltoztatva.
2012. szeptember 11. 18:45
|
|
OneDirectionForeverZúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.31. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 185139 offline
|
Nagyon teccik a tetkó, és szerintem a helyet is jol választotta....csak ht.o.o xd
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.