num1Kolosszus-sal teljesen egyetértek. Lana azok közé a világsztárok közé tartozik, akik nem vetkőzéssel érik el a vörös szőnyegre való felmenetelt, hanem igenis a tehetségével hódít. A képek pedig egyáltalán nem botrányosak, sőt mi több, stílusosak. Végre egy csaj, akinek normális alakja van (és nem mellesleg karakteres arca), nem olyan mint egy fogas, vagy éppen mint egy két lábon járó barbie baba.
Lizzy számait érteni és érezni kell.. nos, ez nem mindenkinek sikerül. Szerintem irtózatosan nagy tehetség, nekem nagy kedvencem, a fotók pedig a stílusához illenek.
Lana Del Rey is ledobta a textilt
2012. szeptember 11. 15:54
|
|
Misiss_Candyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 178749 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
num1Kolosszus
2012. szeptember 11. 18:07
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Nem értem mi a baja mindenkinek a képekkel, ezek még a jó ízlés határain belül vannak szerintem, undorítónak legalábbis semmiképp nem titulálnám őket. Nem azt mondom, hogy ő a legjobb nő a világon, de jól néz ki a képeken, van valami érdekes és különleges benne. Szerintem ő végképp nem az, akinek erre lenne szüksége ahhoz, hogy köztudatban maradjon. Egy magazinban egy ilyen szintű fotózás, azért azt gondolom, hogy belefér, semmi baj nincs a képekkel.
2012. október 05. 11:36
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
szépek és ízlésesek ezek a képek, bár az elsőben, ahol a férfi a mellét markolja, van némi durvaság
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. november 03. 12:07
Egy kicsit túl van szerkesztve a kép, de egyébként nincs semmi baj vele.
2013. május 11. 21:01
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Igazad van Jolie_77
2013. július 31. 21:26
Hát,az első kép kissé megingatta a fantáziám ( az a fotó,amin egy férfi markolja a mellét ) .. Nem mellesleg Lana gyönyörű ( de nem csak itt ,ezeken a képeken ) . De,számomra ez egy csöppet sem újdonság. Mindig is ámulatba elytett Del Rey kinézete.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.