Utálom az ilyeneket!!!Lehet hogy tényleg nagy botrány lesz még belőle!
De meg kell valani tényleg jó lett!
Lana Del Rey is ledobta a textilt
2012. szeptember 10. 19:50
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Szerintem jó képek semmi botrányos nincs benne...
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2012. szeptember 10. 20:16
ja, szerintem se, csak szerintem egy kicsit sok a smink:)
2012. szeptember 10. 20:17
Szerintem ebben semmi botrányos és magamutogató nincs. Akkor lehetne leírni hogyha a Playboyban mindent megmutatna, mert az már szánalmas.
2012. szeptember 10. 20:31
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Hihi, örülök, hogy ő kapta a díjat, nagyon megérdemli, és a képek is jók
És semmi botrányos sincs bennük, mert egy tisztességes magazin fotózásán az ilyen teljesen elfogadható.
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2012. szeptember 10. 20:49
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
nem lettek szörnyű és ízléstelen képek, de be kell látni, hogy előbb-utóbb mindenki le fog vetkőzni jó pénzért, aki meg tartani fogja magát annak respect!
2012. szeptember 10. 21:19
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
ajjjj de ronda szája/arca van
2012. szeptember 10. 22:08
|
|
Beckybeckyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 251 Csatolások: 6 Azonosító: 176631 offline
|
Ezen már egyátalán nem lepődök meg.. manapság a sztárok bármit megtesznek, hogy egy "kicsivel" több pénzük legyen... hiszen már minden sztárról azta hírt lehet hallani hogy levetkőzött.. egészségükre. ha ez így nekik jó akkor hajrá.
2012. szeptember 10. 23:41
Aki ismeri Lanát az tudja, hogy neki nincs szüksége meztelenkedésre ahhoz, hogy el tudja adni az albumait - nem a pénz miatt vállalta el a fotósorozatot, hanem azért, mert őt választották az Év Legszebb Nőjének. Egy nőt pedig nem csak az arca teszi, hanem a teste is. Én egyáltalán nem tartom felháborítónak ezeket a képeket, szerintem nagyon ízlésesek, főleg hogy egyik privát testrészét sem láthatjuk.
2012. szeptember 11. 00:33
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Nem értem, hogy miért botrányosak ezek a képek, hisz semmit nem mutat meg. Felkérték, igent mondott. Nem kéne ezen kiakadni, nem ő volt az első sztár aki ezt teszi és nem is az utolsó.
És aki ócsárolja, hogy milyen csúnya az még nem látott igazán csúnya nőt
Nekem sem tetszik, de azért a rondától messze van
És aki ócsárolja, hogy milyen csúnya az még nem látott igazán csúnya nőt
2012. szeptember 11. 15:15
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
hát ez szerintem nagyon gáz, még akkor is ha semmi se látszódik belőle xdd
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.