A színésznő legújabb filmje, a Silver Linings Playbook premierjére utazott Torontóba, ahol Az éhezők viadalával kapcsolatos kérdésekkel bombázták.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Lawrence is szkeptikus volt a trilógia kibővítése miatt
2012. szeptember 10. 08:33
„Eleinte szkeptikus voltam... mindaddig, amíg meg nem tudtam, hogy mennyi pénzt fogok kapni érte”
Hmmm.......
Hmmm.......
2012. szeptember 10. 09:00
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (Yaroslava @ 2012.09.10. 08:33)
„Eleinte szkeptikus voltam... mindaddig, amíg meg nem tudtam, hogy mennyi pénzt fogok kapni érte”
Hmmm..
Hmmm..
Amikor ilyen hozzászólásokat látok, soha nem tudom eldönteni, hogy az illető a cikk elolvasása nélkül kiemelt egy mondatot, vagy csak szimplán szó szerint értelmez egy félkomoly választ.
Mindenki tudja, hogy Lawrence agyon fogja keresni magát ezekkel a filmekkel, és ő ezen is poénkodik. A sorok közt meg ott van az is, hogy mindenki tudja, hogy csak azért szedték szét az utolsó részt, hogy még egy bőrt lehúzhassanak a rajongókról. Csak ezt így mégsem mondhatja már.
2012. szeptember 10. 09:26
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
Engem nem érdekel csinálja amit csinál aztán annyi
2012. szeptember 10. 13:41
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Szegény nem tud mit tenni. A pénzes poén nagyot szólt, akár akarja, akár nem, kettészedik a sztorit, a pénzt pedig megkapja mert aláírta a szerződést. Jó látni hogy ő is úgy gondolja, erre nincs szükség.
2012. szeptember 10. 16:15
Háát én IMÁDOM ezt a nőt
mondhatok bármit de szerintem egy csoda
Én már alig várom a filmjét
és szerintem igaza van 
("Ez egy elég diplomatikus válasz")
("Ez egy elég diplomatikus válasz")
2012. szeptember 10. 16:43
Nagyon tetszett a éhezők viadala és már alig várom a folytatást
2012. szeptember 10. 16:56
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Sam Claflinnak kiváló az amerikai akcentusa? Há! Na erre kíváncsi leszek.
Jenn nagyon aranyos volt megint,imádom,hogy mennyire reálisan látja a dolgokat,meghogy ennyire őszinte. Akik meg nem értik az első mondatban elhangzott poént ott komoly bajok vannak. 
Nagyon jó cikk lett,grat!
Nagyon jó cikk lett,grat!
2012. szeptember 10. 17:31
Az 1.rész nagyon jó volt, de a második rész mindig nehezebben nyeri el a tetszésünk.
2012. szeptember 10. 17:35
Nagyon várom már
Elolvastam, de látni szeretném filmben is
2012. szeptember 10. 19:22
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Misao @ 2012.09.10. 16:56)
Sam Claflinnak kiváló az amerikai akcentusa? Há! Na erre kíváncsi leszek.
Szerintem angolként jó amerikai akcentus elsajátítására születni kell de próba cseresznye, Hugh Lauire-nak sem ment elsőre.
1 felhasználónak tetszik:
Misao
2012. szeptember 11. 10:41
Én olvastam a könyveket,szerintem jobb,hogy nem egybe forgatták le mindhárom részt,hanem három részre bontották 
A filmet is láttam,az is nagyon jó volt,bár kicsit féltem a filmtől,de vissza adta a könyvet
De Jennifer-t még mindig nem tudtam megszeretni,viszont jól játszott
A filmet is láttam,az is nagyon jó volt,bár kicsit féltem a filmtől,de vissza adta a könyvet
De Jennifer-t még mindig nem tudtam megszeretni,viszont jól játszott
2012. szeptember 11. 15:17
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (Victoria Justice Fan @ 2012.09.11. 10:41)
Én olvastam a könyveket,szerintem jobb,hogy nem egybe forgatták le mindhárom részt,hanem három részre bontották 
Ha figyelmesen olvastad volna a cikk idevonatkozó részét, vagy akár a megfelelő belinkelt korábbi hírt, akkor tudnád, hogy nem a könyvtrilógia HÁROM hanem NÉGY részre való bontásáról beszélünk. Az utolsó könyvből ugyanis KÉT filmet akarnak csinálni (akár csak a Harry Potter és az Alkonyat esetén).
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.