A színésznő legújabb filmje, a Silver Linings Playbook premierjére utazott Torontóba, ahol Az éhezők viadalával kapcsolatos kérdésekkel bombázták.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Lawrence is szkeptikus volt a trilógia kibővítése miatt
2012. szeptember 10. 08:33
„Eleinte szkeptikus voltam... mindaddig, amíg meg nem tudtam, hogy mennyi pénzt fogok kapni érte”
Hmmm.......
Hmmm.......
2012. szeptember 10. 09:00
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (Yaroslava @ 2012.09.10. 08:33)
„Eleinte szkeptikus voltam... mindaddig, amíg meg nem tudtam, hogy mennyi pénzt fogok kapni érte”
Hmmm..
Hmmm..
Amikor ilyen hozzászólásokat látok, soha nem tudom eldönteni, hogy az illető a cikk elolvasása nélkül kiemelt egy mondatot, vagy csak szimplán szó szerint értelmez egy félkomoly választ.
Mindenki tudja, hogy Lawrence agyon fogja keresni magát ezekkel a filmekkel, és ő ezen is poénkodik. A sorok közt meg ott van az is, hogy mindenki tudja, hogy csak azért szedték szét az utolsó részt, hogy még egy bőrt lehúzhassanak a rajongókról. Csak ezt így mégsem mondhatja már.
2012. szeptember 10. 09:26
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
Engem nem érdekel csinálja amit csinál aztán annyi
2012. szeptember 10. 13:41
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Szegény nem tud mit tenni. A pénzes poén nagyot szólt, akár akarja, akár nem, kettészedik a sztorit, a pénzt pedig megkapja mert aláírta a szerződést. Jó látni hogy ő is úgy gondolja, erre nincs szükség.
2012. szeptember 10. 16:15
Háát én IMÁDOM ezt a nőt
mondhatok bármit de szerintem egy csoda
Én már alig várom a filmjét
és szerintem igaza van 
("Ez egy elég diplomatikus válasz")
("Ez egy elég diplomatikus válasz")
2012. szeptember 10. 16:43
Nagyon tetszett a éhezők viadala és már alig várom a folytatást
2012. szeptember 10. 16:56
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Sam Claflinnak kiváló az amerikai akcentusa? Há! Na erre kíváncsi leszek.
Jenn nagyon aranyos volt megint,imádom,hogy mennyire reálisan látja a dolgokat,meghogy ennyire őszinte. Akik meg nem értik az első mondatban elhangzott poént ott komoly bajok vannak. 
Nagyon jó cikk lett,grat!
Nagyon jó cikk lett,grat!
2012. szeptember 10. 17:31
Az 1.rész nagyon jó volt, de a második rész mindig nehezebben nyeri el a tetszésünk.
2012. szeptember 10. 17:35
Nagyon várom már
Elolvastam, de látni szeretném filmben is
2012. szeptember 10. 19:22
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Misao @ 2012.09.10. 16:56)
Sam Claflinnak kiváló az amerikai akcentusa? Há! Na erre kíváncsi leszek.
Szerintem angolként jó amerikai akcentus elsajátítására születni kell de próba cseresznye, Hugh Lauire-nak sem ment elsőre.
1 felhasználónak tetszik:
Misao
2012. szeptember 11. 10:41
Én olvastam a könyveket,szerintem jobb,hogy nem egybe forgatták le mindhárom részt,hanem három részre bontották 
A filmet is láttam,az is nagyon jó volt,bár kicsit féltem a filmtől,de vissza adta a könyvet
De Jennifer-t még mindig nem tudtam megszeretni,viszont jól játszott
A filmet is láttam,az is nagyon jó volt,bár kicsit féltem a filmtől,de vissza adta a könyvet
De Jennifer-t még mindig nem tudtam megszeretni,viszont jól játszott
2012. szeptember 11. 15:17
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (Victoria Justice Fan @ 2012.09.11. 10:41)
Én olvastam a könyveket,szerintem jobb,hogy nem egybe forgatták le mindhárom részt,hanem három részre bontották 
Ha figyelmesen olvastad volna a cikk idevonatkozó részét, vagy akár a megfelelő belinkelt korábbi hírt, akkor tudnád, hogy nem a könyvtrilógia HÁROM hanem NÉGY részre való bontásáról beszélünk. Az utolsó könyvből ugyanis KÉT filmet akarnak csinálni (akár csak a Harry Potter és az Alkonyat esetén).
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.