Idézet(frenetiq @ 2007. May 23. - 21:03)
!!! SPOILER WARNING !!! , ne olvasd tovább ha még nem láttad 
Sajnos a befejezésben benne voltak a szokásos amerikai "bravúrok". Mindenki túlél mindent, DL-nek luxus elvéreznie, Sylar hagyja hogy ledöfjék, Parkman túlél (bár ez végülis nem derült ki) 4 golyót, Nathan leszáll Peterhez segíteni, amikor Peter legelsõ képessége a repülés volt és nem kell a bátyus önfeláldozó segítsége, hiszen minden képességet tud már magától kezelni, ergo egyedül is fel tudott volna repülni a bombával (ez asszem túl hosszú mondat lett
).
Azt meg már meg se említem hogy hiába ismeri Claire regenerálódását, egy nukleáris bomba úgy szétszakítja hogy csak akkor tudná a millió testrészét egyberakni, hogyha a Terminator 2 T1000esével is találkozott volna
Na mindegy mindent összevetve jó sorozat volt, ez csak szõrszálhasogatás. Csak jobbra számítottam, izgibb befejezésre, ez túl hálivúdi lett
Sajnos a befejezésben benne voltak a szokásos amerikai "bravúrok". Mindenki túlél mindent, DL-nek luxus elvéreznie, Sylar hagyja hogy ledöfjék, Parkman túlél (bár ez végülis nem derült ki) 4 golyót, Nathan leszáll Peterhez segíteni, amikor Peter legelsõ képessége a repülés volt és nem kell a bátyus önfeláldozó segítsége, hiszen minden képességet tud már magától kezelni, ergo egyedül is fel tudott volna repülni a bombával (ez asszem túl hosszú mondat lett
Azt meg már meg se említem hogy hiába ismeri Claire regenerálódását, egy nukleáris bomba úgy szétszakítja hogy csak akkor tudná a millió testrészét egyberakni, hogyha a Terminator 2 T1000esével is találkozott volna
Na mindegy mindent összevetve jó sorozat volt, ez csak szõrszálhasogatás. Csak jobbra számítottam, izgibb befejezésre, ez túl hálivúdi lett
Igy az egeszre valaszolva, persze csak ha nem gond. Igazad van, tenyleg benne voltak a szokasos amerikai cuccok, de ne felejtsuk el, ez egy kepregeny, amibe barmi megtortenhet. A szereplok halala nem feltetlenul szukseges a befejezeshez, foleg, hogy a masodik evadba, nem is biztos, hogy foszerephez jutnak majd.
Amire igazabol reagalni szeretnek. Peter egyszerre csak EGY kepesseget tud hasznalni, es ezt mar korabbi reszek soran mondtak is, foleg mikor a lathatatlan ember tanitotta. Amikor elkezdedott ted kepessegenek a hasznalata, onnantol Peter mar repulni sem tudott, ezert kellett volna megloni.
A robbanas szamomra is furcsa, de hat perze erre is csak annyi a valasz, hogy kepregeny. A masodik evadban szinte biztos, hogy Peter is foszereplo marad. Remelem a visszatereset majd jol megcsinaljak...

0 felhasználónak tetszik: