Egész cuki
Heroes / Hősök (2006)
2007. február 18. 20:14
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Nora Zehetner-nek hívják, imdb: http://imdb.com/name/nm0954253/
Amikor elõször megláttam a sorozatban, azt hittem Rachel Bilson, kicsit hasonlítanak.
Ja, hogy a témához is hozzászóljak, én a 7en kezdtem el nézni, eddig tetszik.
Amikor elõször megláttam a sorozatban, azt hittem Rachel Bilson, kicsit hasonlítanak.
2007. február 18. 20:36
|
|
ViCCAP-tain |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline
|
Idézet(ML @ 2007. February 18. - 20:14)
Nora Zehetner-nek hívják, imdb: http://imdb.com/name/nm0954253/
nagyon szép arca van
2007. február 18. 21:49
|
|
salieri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.04.12. Hozzászólás: 800 Csatolások: 9 Azonosító: 14940 offline
|
Everwood bol lehet ismert, legalabbis nekem onnan volt az!
ViC nezzed, szerintem egyre jobb reszek kovetkeznek!
Amugy az altalad latott boncolos resz miatt vagyok kivancsi, hogy tv2 kivagja e, vagy mikent fogja leadni!
ViC nezzed, szerintem egyre jobb reszek kovetkeznek!
Amugy az altalad latott boncolos resz miatt vagyok kivancsi, hogy tv2 kivagja e, vagy mikent fogja leadni!
2007. február 19. 19:21
|
|
salieri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.04.12. Hozzászólás: 800 Csatolások: 9 Azonosító: 14940 offline
|
Majd arra leszek kivancsi, ha mar a 10ik resz utan jartok, akkor mit fogtok mondani, ha most a pb es a lost utan rakod, meglatjuk par resz utan, hol lesz majd!
Remelem egyebkent nem fognak bepanikolni, es jon majd a nezettseg, mondjuk csutortokonket nehez lesz majd fabrival, keszatveressel, meg hasonlok....
Remelem egyebkent nem fognak bepanikolni, es jon majd a nezettseg, mondjuk csutortokonket nehez lesz majd fabrival, keszatveressel, meg hasonlok....
2007. február 22. 21:06
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet(Dido @ 2007. February 22. - 19:13)
túl vok a 16. részen
és már remegve várom a következõt,mert már lehet tudni h qrvajó lesz....ahogy ezt a részt most befejezték

Most jutottam el a 12. részig, ha minden jól megy , holnap én is elérek 16-ig...
... franc se fog várni a TeVe2-re, míg elkezdi hetente leadni a részeket.
2007. február 23. 16:15
|
|
ViCCAP-tain |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline
|
A 16os már egész jó volt.
azért még mindig nem vágom mitõl olyan "veszettül népszerû" nem rossz sorozat de nem is kimagasló.
Ráadásul, folyamatosan az az érzésem, hogy az írója sem tudta elõre merre vigye a sálat és röptében rögtönöz.
azért még mindig nem vágom mitõl olyan "veszettül népszerû" nem rossz sorozat de nem is kimagasló.
Ráadásul, folyamatosan az az érzésem, hogy az írója sem tudta elõre merre vigye a sálat és röptében rögtönöz.
2007. február 23. 22:14
|
|
salieri |
|
hat a "veszettul nepszeru" az azert abban a formaban igaz, hogy vannak azert nezetteb sorozatok! 
Amugy valahol egyszeru a valasz, nem akarom osszehasonlitani, de ott van pl. xmen...mekkora nezettsege volt mar kinnt, nalunk meg alig mentek el az emberek.
Amugy meg hatalmas hype, es azert tegyuk hozza, hogy nem rossz, szval valami uj.
A rogtonzesrol meg annyit, hogy olykor en is azt erzem, hogy folyamatosan alakitjak a sorozatot. Az biztos, hogy amikor megvettek a sorozatot 13 resz volt kesz, majd utanna berendeltek a tobbit, es alakitottak a sztorit...lehet ha nem ennyire sikeres, es mondjuk lezarnak most, akkor teljesen mas sztorit latnank, mivel lesz masodik evad...ezt kapjuk...
Amugy valahol egyszeru a valasz, nem akarom osszehasonlitani, de ott van pl. xmen...mekkora nezettsege volt mar kinnt, nalunk meg alig mentek el az emberek.
Amugy meg hatalmas hype, es azert tegyuk hozza, hogy nem rossz, szval valami uj.
A rogtonzesrol meg annyit, hogy olykor en is azt erzem, hogy folyamatosan alakitjak a sorozatot. Az biztos, hogy amikor megvettek a sorozatot 13 resz volt kesz, majd utanna berendeltek a tobbit, es alakitottak a sztorit...lehet ha nem ennyire sikeres, es mondjuk lezarnak most, akkor teljesen mas sztorit latnank, mivel lesz masodik evad...ezt kapjuk...
2007. február 24. 23:20
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet(salieri @ 2007. February 22. - 23:45)
na ez egy nagyon jo otlet reszedrol! Meg nemsokara lesz majd egy 5hetes szunet odakinnt, szval szerintem nezzed inkabb...mert nagyon jol alakulnak a dolgok 
A sorozatról: érdekes sztori, jó karakterek, van stílusa, de én sem értem, mitõl van körülötte ez a nagy hype, egy kicsit talán túlzás. Niki és Hiro a kedvenceim. Elõbbi mert nagyon érdekes karakter, utóbbi pedig mert idióta
Viszont Niki és Claire között nehéz dönteni, ki jön be jobban.
2007. február 26. 16:12
|
|
Alfaprotonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 146 Csatolások: 39 Azonosító: 4284 offline
|
szerintem hülyeség hogy az alapsztori 13 részesre volt tervezve, mert ugyanmár manapság ki áll neki úgy egy sorozatnak hogy nem 4 évados lesz minimum. Olyanról még nem hallottam hogy egy széria 13részes és befejezik a történetet, max úgy hogy senkit nem érdekel és a csatorna beszünteti...aztán lehet tévedek...
Amúgy ez az egyetlen sorozat amit nézek. Prison Breaket is meguntam már.
Heroes RULES:]
2007. február 26. 16:46
|
|
Joe-ker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1401 Csatolások: 1525 Azonosító: 175 offline
|
Idézet(Alfaproton @ 2007. February 26. - 16:12)
szerintem hülyeség hogy az alapsztori 13 részesre volt tervezve, mert ugyanmár manapság ki áll neki úgy egy sorozatnak hogy nem 4 évados lesz minimum. Olyanról még nem hallottam hogy egy széria 13részes és befejezik a történetet, max úgy hogy senkit nem érdekel és a csatorna beszünteti...aztán lehet tévedek...
Pedig szinte mindig 13 részt rendelnek a tévék elsõ körben, és utána ezt hosszabbítják, vagy nem hosszabbítják a nézettségtõl függõen. A rendesebb creatorok ilyenkor valamilyen szinten le is zárják a dolgokat, hogy ha kopp lesz, akkor ne szívjanak nagyot a nézõk (persze azért nyitva marad még jópár szál, hogy tudják folytatni, ha kell).
Persze ritka a pontosan 13 és csakis annyi részesre tervezett sorozat, de pl. idén volt egy, a Day Break.
És lehet, hogy fura, de anno a 24 elsõ évadából is 13 rész történetét írták meg elõre, ezért is volt az jobban egyben történetileg, mint a folytatás.
Ajánlott olvasmány
2007. február 27. 20:22
|
|
dragon1986új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.02.02. Hozzászólás: 94 Csatolások: 1 Azonosító: 3317 offline
|
Vic te sorozatfüggõ
Nekem is nagy kedvencem. Claire nagyon aranyos
Are you on the list?
Nekem is nagy kedvencem. Claire nagyon aranyos
Are you on the list?
2007. február 28. 01:35
|
|
salieri |
|
Gondolom sokan lattatok mar az uj reszt, nekem csak most sikerult megneznem, es hat le a kalappal! Nagyon jo resz volt, es orulok, hogy a Bennet csalad kapott egy teljes reszt. Sok minden kiderult!
2007. február 28. 16:21
|
|
Alfaprotonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 146 Csatolások: 39 Azonosító: 4284 offline
|
ez nagyon durva de angol felirattal néztem szal nem teljesen vágom [spoiler]-->
elvileg Clairet vitte valahova az apja, aztán kiszálltak a hídnál és megölte õt a hahiti férfi. valaki magyarázza meg hogyisvoltez???<--[spoiler]
elvileg Clairet vitte valahova az apja, aztán kiszálltak a hídnál és megölte õt a hahiti férfi. valaki magyarázza meg hogyisvoltez???<--[spoiler]
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: