Na akkor spolieres értékelés.
Ki ölte meg Nathant? Jó kérdés, én személy szerint Sylart kizárnám, talán West, vagy Noah. Egyébként Adrian Pasdar egy interjúban azt nyilatkozta, hogy Nathan sorsáról még nem döntöttek végleg. Én mellesleg sajnáltam kicsit, az elsõ évadban eléggé sablonos szereplõ volt, a másodikra végre kihoztak belõle valamit.
Niki. Nem volt éppen a kedvenc karakterem, ennek ellenére lehet, hogy Niki valamelyik alteregóját visszaírják a sorozatba (ezt meg Ali nyilatkozta), valamennyire logikus lenne. Nem is tudom... Alit jó látni, de a 2. évadra nekem Niki és Micah a totális érdektelenségbe süllyedt (addig se voltak a kedvenceim mondjuk). Mellesleg nekem a halála kicsit logikátlan, Niki szerintem nem mentett volna ki mást a saját élete árárn, tudván, hogy Micah-t sose láthatja többé. Szerintem.
Monica. Nem sokat veszítettem volna vele, ha kihagyják a sorozatból, a képessége elég újszerû volt, ilyesmire nem emlékszem se filmekbõl, se képregényekbõl, na ettõl függetlenül nem sok vizet zavart.
Adam. A legjobb új karakter a 2. évadban szerintem, nekem gonoszként jobban bejött, mint Sylar, kevésbé egysíkú. Az õ visszatérését is nyitvahagyták állítólag a készítõk. Személy szerint örülnék, ha visszahoznák, persze attól is függ, hogy hogyan.
Sylar. Nem tudom, mit tudnak belõle kihozni a 3. évadra, azt meg pláne nem, hogy utána (ha marad, de ebben szinte biztos vagyok). Gyorsan uncsi lesz, ha mindig legyõzik és mindig visszatér.
Elle. Némi személyes elfogultság volt benne, de örültem, hogy nem írták ki. Remélem Kristent marasztalják még jó pár részre. Nekem egyébként tetszik a kicsit gyerekesre vett figura. "Midas" pedig mint apu belépõkódja a számítógéphez... ROTFL
Maya. Megkapta a hiszékeny liba szerepet, nagyjából ennyi volt a dolga egész évadban, engem a képessége is idegesít, egyetlen pluszpont nálam, hogy Dania Ramirez alakítja. Ettõl függetlenül nem zavart volna különösöbben, ha nem élesztik újra.
West. Na õ és a Claire-es szál nagy része elég unalamas volt az évad nagy részében. Csak akkor pörgött fel, ha apu is a képbe került. Ehhez képest túl sokat szerepelt West is meg Claire is, bár utóbbi a közönségkedvenc, neki ugye kötelezõ.
Amúgy tudja valaki, hogy most akkor tutira csak jövõ õsszel folytatják, vagy csak rövidebb szünet lesz?
Ja, és végre megint: "Flying Man!"

0 felhasználónak tetszik: