és ma kezdõdik vééégre
Heroes / Hősök (2006)
2007. október 09. 22:42
|
|
RaymondKristen Bell Addict |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.01.18. Hozzászólás: 3464 Csatolások: 13704 Azonosító: 12203 offline
|
Kristen Bell
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2007. október 11. 15:19
|
|
melissa1234 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.09. Hozzászólás: 3309 Csatolások: 10045 Azonosító: 26961 offline
|
Köszi
2007. október 15. 19:35
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
[center][/center]
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2007. október 15. 21:11
|
|
Transformersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.04. Hozzászólás: 374 Csatolások: 853 Azonosító: 33779 offline
|
2007. október 16. 18:00
|
|
DDodo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.10.27. Hozzászólás: 1595 Csatolások: 400 Azonosító: 9908 offline
|
Nekem nagyon tetszik az új évad, a mostani (4.) részben megjelenõ Monica (Micah unokatesója) képessége tetszik a legjobban, nagyon király.
Egyedül csak a Peter szál zavar, az erõltetett nekem. Mondjuk a karakter se a kedvencem.
Nézi még vki az új évadot rajtam kívül?
Nézi még vki az új évadot rajtam kívül?
2007. október 18. 23:18
|
|
salieri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.04.12. Hozzászólás: 800 Csatolások: 9 Azonosító: 14940 offline
|
"ez hulye kerdes volt" - talan ennyit tudnek erre irni!
hat persze, hogy nezzuk, es szerintem is kevesen.
az en velemenyem kicsit eltero a tiedtol. az az igazsag, hogy kezdek megijedni, mivel annyira nem tartom jonak a dolgokat mostanaban. nem azt mondom, hogy nincsenek jo reszek, de valahogy nem az igazi. claire -t szeretjuk imadjuk, de ennek a love story nak semmi ertelme egyenlore.
Peter sehol, remelem egy het mulva az "uj" hos megjelenesevel kicsit megindulnak majd a dolgok.
Abban viszont egyet kell ertenem, hogy a Micha vonal erdekel, es Monica kepessege nagyon is tetszik. remeljuk a folytatas mindenkit kielegitoen jo lesz!
az en velemenyem kicsit eltero a tiedtol. az az igazsag, hogy kezdek megijedni, mivel annyira nem tartom jonak a dolgokat mostanaban. nem azt mondom, hogy nincsenek jo reszek, de valahogy nem az igazi. claire -t szeretjuk imadjuk, de ennek a love story nak semmi ertelme egyenlore.
Peter sehol, remelem egy het mulva az "uj" hos megjelenesevel kicsit megindulnak majd a dolgok.
Abban viszont egyet kell ertenem, hogy a Micha vonal erdekel, es Monica kepessege nagyon is tetszik. remeljuk a folytatas mindenkit kielegitoen jo lesz!
2007. október 18. 23:35
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Eddig én is úgy látom, hogy nehezen indulnak be a dolgok.
A Hiro-s szál egész jó volt, David Anders-t már az Aliasban is csíptem, itt még jobb szerepe is van. Hayden-nek persze muszáj minden részben szerepelni, mert õ mindenki kedvence, de eddig az õ története se egy nagy szám szerintem, apu sztorija sokkal érdekesebb lehet, és ehhez kapcsolódva Matt, Molly és Mohinder cselekményszála is. Sylart én nem hoztam volna vissza, de õ is közönségkedvenc, muszáj volt.
Monica képessége nekem eddig a legfurább mind közül, kíváncsi vagyok hogy fogják megmagyarázni. Mayaérõl az X-Aktákból a Fekete Olaj, vagy mi jut az eszembe.
Ja, és Ali is szerepelhetne többet.
Remélem azért nem járok ugyanúgy a Heroes-zal, mint a Lost-tal. Mindenesetre a 4 sorozat közül, aminek az elõzõ évadát is láttam és az újat is elkezdtem, nekem eddig a Heroes a leggyengébb láncszem.
A Hiro-s szál egész jó volt, David Anders-t már az Aliasban is csíptem, itt még jobb szerepe is van. Hayden-nek persze muszáj minden részben szerepelni, mert õ mindenki kedvence, de eddig az õ története se egy nagy szám szerintem, apu sztorija sokkal érdekesebb lehet, és ehhez kapcsolódva Matt, Molly és Mohinder cselekményszála is. Sylart én nem hoztam volna vissza, de õ is közönségkedvenc, muszáj volt.
Monica képessége nekem eddig a legfurább mind közül, kíváncsi vagyok hogy fogják megmagyarázni. Mayaérõl az X-Aktákból a Fekete Olaj, vagy mi jut az eszembe.
Remélem azért nem járok ugyanúgy a Heroes-zal, mint a Lost-tal. Mindenesetre a 4 sorozat közül, aminek az elõzõ évadát is láttam és az újat is elkezdtem, nekem eddig a Heroes a leggyengébb láncszem.
Kapcsolódó sztárok
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Kiderült, milyen névvel írt alá.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.