Demi Lovato és Niall Horan túl van az első randin
2012. szeptember 08. 17:48
|
|
Frizzievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 154644 offline
|
Szerintem ezt, hogy nem illenek össze, nem az alapján kellene eldönteni, hogy milyenek kívülről, és Mi mit látunk... Ha van közös témájuk, szeretik egymás társaságát, kedvelik egymást STB, akkor ez a lényeg. Meg ezt egyébként sem a rajongók, vagy a nem rajongók fogják eldönteni, hogy összejönnek-e. Persze mindenkinek van saját véleménye, ezt tiszteletben tartom. Úgy bírom, hogy sokan írogatják: Na, király, most akkor napi 50 cikk fog a két sztárról megjelenni! Ha nem érdekel a cikk, akkor minek olvasod el? Lehet valakit meg nagyon is érdekel... Én úgy tudom, hogy ez az oldal a sztárokkal foglalkozik, szóval minden hírességről jelenik meg cikk, nem csak Demi-ről és a 1D-ről. Úgy hogy nem csak róluk lehet olvasni...
2012. szeptember 08. 17:49
|
|
OneDirectionForeverZúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.31. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 185139 offline
|
Szerintem inkább Katy, mint Demi.
D
De ha Niallnak ő a szimpi, akkor én örülök hogy boldog.:33
De ha Niallnak ő a szimpi, akkor én örülök hogy boldog.:33
2012. szeptember 08. 17:57
LOL az 1D fanok itt pattognak,hogy Niall jobbat érdemel,meg hogy 'Ezért most megutáltam Demit'. Egyrészt,nem féltékenykedni kéne,hanem belegondolni abba hogy talán boldoggá tehetné Niallt,nem arra várni hogy jön az 1D Magyarországra és talán belétekszeret ez a kis szőke nyálgép gyerek. Szánalmasak vagytok. Ha igazi rajongók lennétek elfogadnátok,bárhogy is dönt. Másrészt,mi olyat tett le az asztalra amiért Demi nem lenne hozzá méltó? Ki ez ? Egy senki. Pont fordítva van,Deminek keresnie kéne egy olyan férfit aki méltó hozzá,nem egy kisgyereket aki úgy néz ki mint aki pont most szökött a kapuvári b*zibárból. Bár nekem mindegy ki lesz Demi pasija,csak tegye boldoggá...
Fanna9 te meg ásd el magad.
Fanna9 te meg ásd el magad.
2012. szeptember 08. 17:57
Deminek lehetne több esze is, minthogy egy 5 éves kisgyerekkel randizgat.
2012. szeptember 08. 17:59
|
|
sTaY sTrOnGúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.05. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 170649 offline
|
Nem értem miért kell ez a sok utálat.! -.- Nincsenek is együtt!!
2012. szeptember 08. 18:00
Hmmm... hát nem is tudom. Demi se illik hozzá meg Katy se!
2012. szeptember 08. 18:05
én csak azt szeretném ha az én drága Niallerem boldog lenne:')♥♥ drága kicsi írmanóm:$
2012. szeptember 08. 18:07
|
Eszthiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.08. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 185708 offline
|
Üljetek már le az One Direction nem buzikból áll bár azt mondtok amit akartok..... CarrieJones neked pedig igazad is van meg nem is!!!
szerintem Niall azzal randizik akivel akar!!!! De az 1D akkor se buzikból áll!!!
2012. szeptember 08. 18:14
szeretem mindkettőjüket, de szerintem nem illenek össze...
2012. szeptember 08. 18:16
|
|
WeOwnTheNight20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 163107 offline
|
igazából justin bieberrel és zaynnel főzőcskéztek,de tök mindegy
2012. szeptember 08. 18:28
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
OMG....megcsokolta Harryt es Niallt?? Na neeee
remelem osszejon Demi es Niall
2012. szeptember 08. 18:34
Niall tudja mit akar.
Ha ő boldog az a lényeg!!!
Ha ő boldog az a lényeg!!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: