Dr Dre a legjobban keresett hip-hop zenész
2012. szeptember 09. 17:40
Minaj? O.O Van, aki képes meghallgatni azt, amit zenének nevez?
2012. szeptember 09. 18:35
hát érdekes lista.
azért Minaj nem tudom, hogy kereshet ennyit... bár vannak akik képesek meghallgatni. na mindegy
2012. szeptember 10. 00:06
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Fbella @ 2012.09.09. 19:49)
janet7 You Don't Say? O.O
Nem úgy értem,hogy keresetben,de azért még is többet tett le az asztalra,mint ezek az áll rapperek.
Nem úgy értem,hogy keresetben,de azért még is többet tett le az asztalra,mint ezek az áll rapperek.
Te azt iránt érdeklődtél, hogy hol vannak az igazi rapperek, mint Pac. A lista viszont a tavalyi bevételekről szól, a színvonalhoz meg totál semmi köze, ezt mindannyian tudjuk.
1 felhasználónak tetszik:
badperfect
2012. december 27. 12:41
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
eminemnek az első 3 közt kellene lennie !!! mi az h Nicki Minaj megelőzi ??? o.o
2013. február 23. 21:27
szerintem viszont a lista jó úgy ahogy van, bár én annyira nem szeretem Dre-t... ami viszont érdekes, hogy a Birdman által alapított Cash money miatt lett Lil Wayne és Nicki híres, de előrébb kerültek, mint Birdman... na mindegy
de Pitbull mi a francot keres ott? Neharagudjatok, de amit ő csinál...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.