Óriási sztárparádé az idei MTV VMA-n
2012. szeptember 07. 18:42
|
|
nadasizsanettúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 184242 offline
|
One Direction imádom őket *-* ♥büszke vagyok rájuk nagyon-nagyon ♥♥ *-* így tovább édeseim
)♥
2012. szeptember 07. 18:44
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
A Black Keys ennél magasabb rangú elismerést érdemel.
2012. szeptember 07. 18:49
|
|
vampiredadavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 155082 offline
|
Jehh 1D ♥.♥ *__*
2012. szeptember 07. 18:54
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Ezzel nem a sztárokat kellene díjazzák, hanem a menedzsmentet és a zenegépeket, amik keményen mögöttük állannak. Hiszen Ezek tulajdonképpen az égvilágon nem csináltak semmit a Videjóért. Ez az MTV VMA az egyik legfölöslegesebb és legértelmetlenebb díjátadó, csak azért van, hogy legyen hír az újságokban, a médiát etetni kell, ha fizet. De akkor azokat, akik valóban megérdemlik, ki fogja díjazni?
2012. szeptember 07. 18:55
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Nem is tudtam, hogy már megint megrendezték, de minek?
Ez is egy ócska díjátadóvá vált,tiszta hazai Comet.
Ez is egy ócska díjátadóvá vált,tiszta hazai Comet.
2012. szeptember 07. 19:02
Ez szánalmas. Komolyan, azt se tudom hogy sírjak vagy nevessek...
Persze, a "Júj, Vándireksön, gratulálok nektek fiúk, IMÁDLAK TITEKET!! Csak így továááább!!" kommentekből nem nagy szenvedünk hiányt, de hogy Nikiminázs és LilVéjn mi a fenét kerestek ott, nem nagyon tiszta..
Valljuk be őszintén, a színvonal évről évre alacsonyabb. De klassz lenne, ha a Video M U S I C Awards-ból a Music-ot kicserélnék valami másra.
Persze, a "Júj, Vándireksön, gratulálok nektek fiúk, IMÁDLAK TITEKET!! Csak így továááább!!" kommentekből nem nagy szenvedünk hiányt, de hogy Nikiminázs és LilVéjn mi a fenét kerestek ott, nem nagyon tiszta..
Valljuk be őszintén, a színvonal évről évre alacsonyabb. De klassz lenne, ha a Video M U S I C Awards-ból a Music-ot kicserélnék valami másra.
2012. szeptember 07. 19:04
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
One Direction, Chris Brown és Nicki Minaj? Ilyen nyertesek után nem tudom, hogy hogyan tudja bárki is komolyan venni ezt a díjátadót. Nagyon színvonaltalan lett a műsor, szerintem nincs már túl sok jelentősége ezeknek a díjaknak.
2012. szeptember 07. 19:13
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Ezekszerint a külföldi mtv is egy nagy rakás sz@rrá változott, nemcsak a magyar és ezeknek a az adók program meg vezérigazgatói szépen az ilyen szutyók műsorokból milliárdosok lesznek!!!
Valóságsokk, meg sorozatok, na szép mivé fajult ez a nagy múltú zeneadó!!!
Valóságsokk, meg sorozatok, na szép mivé fajult ez a nagy múltú zeneadó!!!
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. szeptember 07. 19:34
|
|
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 652 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline
|
One Direction
♥ Nicki Minaj <3
2012. szeptember 07. 19:35
|
|
rocknroller |
|
A Coldplay egyébként mióta rockzenekar?
Az is érdekes, hogy Beyoncé mindig nyer mikor nem szülni volt, van?
Van még pár megkérdőjelezhető előadó itt!
Az is érdekes, hogy Beyoncé mindig nyer mikor nem szülni volt, van?
Van még pár megkérdőjelezhető előadó itt!
2012. szeptember 07. 19:37
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Jaaj, a nagy Vándájreksün három díjat is nyert. Milyen cukimukik, édibédik, zabálnivalóak. Ameddig ilyenek, mégis kit érdekel, hogy tehetségesek-e, vagy nem? A lényeg, hogy eladhatóak legyenek.
Nicki Minaj, Chris Brown, M.I.A., Lil Wayne... hát gyerekek... ezt én nagyon nem értem.
Volt ott pár tehetséges előadó is, de a többség...
2012. szeptember 07. 19:38
Louis hajaaa ://// ....Nicki borzalmas
One direction
azért Rihanna, meg Clavin harris...legjobb videó we found love...ezzel vitatkoznék
one direction
Katy perry wide awake...imádom
2012. szeptember 07. 19:52
One Direction
Rettentő büszke vagyok rájuk
Csak azt sajnálom de nagyon, hogy Justin nem nyert egyetlen díjat sem...pedig biztos voltam benne...:/
És Selena is megérdemelte volna a díjat...na de mindegy, ez van, éljen az 1D
2012. szeptember 07. 19:54
Amúgy én őszintén szólva csak az 1D és Taylor fellépését élveztem az egész showban...ennél sokkal jobbra számítottam...és csalódnom kellett.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.